صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رفع تحریم، گامی موثر برای توسعه تجارت ایران و افغانستان

۱۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۵:۱۵:۰۲
کد خبر: ۷۲۹۰۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
خبرگزاری میزان - همایش و نشست مشترک تجاری افغانستان و ایران با هدف هم‌اندیشی و توسعه روابط تجاری با حضور مقام‌های دولتی و شرکت‌های بخش خصوصی در محل هتل کابل استار افغانستان برگزار شد که مقامات دو کشور بر توسعه روابط تجاری و همکاری‌های مشترک و ارایه راهکارهای موجود برای رفع موانع احتمالی پیش رو تاکید کردند.
به گزارش ، عدالت، معاون سفیر جمهوری اسلامی ایران با توصیف قداست و اهمیت تجارت در صدر اسلام، به روابط دو ملت و گسترش تجارت و سرمایه گذاری مشترک تاکید و اظهار امیدواری کرد: دو حکومت جدید ایران و افغانستان که اقتصاد محور هستند، با استفاده از فرصت ایجاد شده به ویژه بعد از رفع تحریم ایران گام‌های موثری را در راستای توسعه تجارت و بهبود اقتصادی دوکشور بردارند.

در ادامه حقجو، رییس عمومی اداره حمایت از سرمایه گذاری افغانستان آیسا، با استقبال از ورود هیات تجاری کشور ایران به افغانستان، بر ایجاد تسهیلات بیشتر برای سرمایه‌گذاران ایرانی در کشورش و آمادگی آنها برای ارایه خدمات مرتبط تاکید کرد و در سخنانش به برخی امتیازات در حوزه صادرات افغانستان به ویژه به صفر بودن تعرفه‌های گمرکی از سوی کشورهای مختلف بر کالاهای افغانی و فضای کلی حوزه سرمایه‌گذاری اشاره کرد.

در این نشست، محمدرضا کریم زاده، رایزن بازرگانی ایران با تشریح وضعیت تجارت ایران و افغانستان و امکان بهره‌مندی از فضای پساتحریم و ظرفیت‌های ایران از جمله کریدورهای ترانزیتی موجود و ظرفیت‌های بندر چابهار خواستار برنامه‌ریزی منسجم برای همکاری تجار و صنعتگران دو کشور و انجام برنامه‌های مشترک شد.

همچنین، وی بر توجه شرکت‌های ایرانی به موضوعاتی از جمله توجه به کیفیت محصول، سلایق مصرف‌کننده افغانی، ارایه خدمات پس از فروش و عقد قراردادهای شفاف به منظور صیانت از برند ایرانی تاکید کرد.

معاون هیات عامل اتاق تجارت و صنایع افغانستان نیز با اشاره به موقعیت افغانستان در بخش ترانزیت از جمله کوتاه بودن مسیر برای رسیدن ایران به بازارهای آسیای میانه، امکان اتصال کشورهای منطقه با هم و سوابق برگزاری دو نمایشگاه مشترک ایران و افغانستان اظهار امیدواری کرد که با استفاده از همایش‌های تجاری تاجران افغانی و ایرانی با نشست‌های روبه‌رو بتوانند فرصت‌های خوبی برای یکدیگر ایجاد کنند.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *