صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مهرعلیزاده: مدیریت بورس باید مستقل و کارشناسی باشد

۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۱:۲۱
کد خبر: ۷۲۸۸۸۲
مهرعلیزاده بر لزوم فعالیت بورس کشور تاکید کرد و گفت: بورس بازار خوبی است و مردم باید بیایند و مشارکت کنند. اما مدیریت بورس باید مستقل و کارشناسی باشد.
- «محسن مهرعلیزاده» در گفت‌وگو با رادیو اقتصاد، درباره بورس ایران و تنش‌های یک سال گذشته در این بازار گفت: بورس بازار اقتصادی مورد نیازی است و می‌توان از این طریق نقدینگی جامعه را به سمت توسعه و تولید هدایت کرد. اما نباید از بیرون در بورس دخالت کرد. بورس بازار است و باید به شکلی طبیعی رشد کند.

این نامزد انتخابات سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به عوارض دخالت دولت در بورس افزود: در بورس رقابتی مشخص در جریان است و دولت با هر مداخله‌ای ضرر و زیان وحشتناکی به بورس می‌زند.
 
وی گفت: دولت در فروردین ۹۹ مداخله‌ای ناروا در بورس کشور داشت. منظور از دولت شرکت‌های بزرگ دولتی و سهامداران حقوقی هستند که ظلم بزرگی به مردم کردند.

مهرعلیزاده با اشاره به ورشکستگی گسترده دهه گذشته بورس آمریکا گفت: در شرایط ورشکستگی گسترده بورس آمریکا دولت اول اوباما با تزریق پول وارد بورس شد تا از ورشکستگی جلوگیری کند. اینجا دولت وارد می‌شود تا ورشکسته کند.

این نامزد انتخابات سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پایان سخنان خود بر لزوم فعالیت بورس کشور تاکید کرد و افزود: بورس بازار خوبی است و مردم باید بیایند و مشارکت کنند. اما مدیریت بورس باید مستقل و کارشناسی باشد.
 
مهرعلیزاده در پاسخ به سوالی درباره نظارت بر توزیع و قیمت کالا‌ها در کشور یادآور شد: یکی از مشکلات ما در حال حاضر این است که رسیدن کالا به دست مردم و قیمت کالا‌ها با وجود دستگاه‌های کنترل کننده و نظارتی، همچنان اثربخش نیست.

وی بیان کرد: کنترل تورم انگیزه‌های انبار کردن و دست به دست کردن کالا‌ها را از بین می‌برد. چون تورم است که با توزیع دیر و صرف زمان طولانی در توزیع قیمت کالا‌ها را بالا می‌برد. اگر تورم کنترل شود و قیمت‌ها چندماه ثابت باشد، انگیزه‌های گرانی و احتکار از بین می‌رود.

این نامزد انتخابات سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: اجرای صحیح قانون حمایت از مصرف کننده می‌تواند مفید باشد. من در مورد اروپا مطالعه کرده ام آنجا هم قانونی مشابه قانون حمایت از مصرف‌کننده که در کشور ما وجود دارد، تدوین شده و توسط اتاق بازرگانی کشور‌ها اجرا می‌شود. ولی نوع ارتباط دولت با اتاق بازرگانی در اروپا به گونه‌ای است که نمی‌توانند تخلف کند.

مهرعلیزاده اظهار کرد: بر لزوم نظارت اجتماعی و نقش تشکل‌ها و البته شفافیت تاکید می‌کنم. اگر مردم به حقوق خود آشنا باشند بخشی از مساله نظارت حل می‌شود.

وی ادامه داد: باید ۷۰ تا ۸۰ درصد از عوامل زمینه‌ساز افزایش قیمت‌ها و انگیزه احتکار و تورم را از بین ببریم و تا تورم را از بین نبریم. باید همچنان نظارت داشته باشیم. امروز با تعدد دستگاه‌های نظارتی روبه‌رو هستیم. درحالیکه به عقیده من، یک دستگاه نظارتی و یک قانون، ولی پاسخگو باید وجود داشته باشد.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *