صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تسهیل دسترسی به اینترنت در شهرهای کوچک ضمن اشتغال‌زایی مانع مهاجرت می‌شود

۱۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۶:۴۳
کد خبر: ۷۲۷۰۵۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
یک تحلیلگر اقتصادی گفت: بسیاری از افرادی که از شهر‌های کوچک برای پیدا کردن شغل و یا دسترسی به امکانات آموزشی موجود در شهر‌های بزرگ، مهاجرت می‌کنند اگر دسترسی به اینترنت پرسرعت داشته باشند مجبور به مهاجرت نمی‌شوند و این موجب می‌شود وضعیت در شهر‌های کوچک بهتر شده و در شهر‌های بزرگ هم از ازدحام جمعیت کاسته شود.
میثم هاشم خانی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به پیشرفت اینترنت در جهان اظهار کرد:  آنچه در دو دهه اخیر در حوزه توسعه اینترنت اتفاق افتاده یک انقلاب صنعتی بوده است، در پایان ده سال آتی نیز جایگاه اینترنت در اقتصاد، معیشت مردم  و مشاغل  قابل‌مقایسه با جایگاه برق خواهد بود.
 
وی ادامه داد: حدود ۱۲۰ سال پیش که برق توسعه پیدا کرد و تجاری شد. بسیاری از مناطق دنیا برق نداشتند، مشاغل نیز وابستگی به برق نداشتند سال‌ها طول کشید تا همه مردم و مشاغل وابسته به برق شوند در شرایط فعلی اینترنت همان وضعیت را دارد با این تفاوت که خیلی سریع‌تر توسعه پیدا می‌کند.
 
این تحلیلگر اقتصادی با توجه به رشد وابستگی مشاغل به اینترنت بیان کرد: در جهان تعداد مشاغلی که وابسته به اینترنت هستند روزبه‌روز بیشتر خواهند شد اگر بخواهیم از جهان عقب نمانیم انجام ۳ کار ضروری است، نخست آنکه توسعه دسترسی مردم به اینترنت با سرعت بالاست یعنی اینترنتی که بشود با آن ویدیو کنفرانس گرفت؛ به زودی به شرایطی می‌رسیم که افرادی که به این سطح اینترنت دسترسی ندارند دچار مشکلات معیشتی مختلف خواهند شد و احتمال اینکه وارد تله فقر شوند خیلی زیاد است.
 
هاشم خانی افزود: بسیاری از افرادی که از شهرهای کوچک برای پیدا کردن شغل و یا دسترسی به امکانات آموزشی موجود در  شهرهای بزرگ، مهاجرت می‌کنند اگر دسترسی به اینترنت پرسرعت داشته باشند مجبور به مهاجرت نمی‌شوند و این موجب می‌شود وضعیت در شهرهای کوچک بهتر شده و در شهرهای بزرگ هم از ازدحام جمعیت کاسته شود.
 
وی ادامه داد: نکته دوم، امکان نقل و انتقالات مالی در سطح بین‌المللی است، ویژگی مهم اقتصاد دیجیتال این است که هر فردی در هرکجای جهان می‌تواند برای  کارفرمایان خارجی کار کند. به عنوان مثال مهندسین ما می‌توانند بدون اینکه مهاجرت کنند خدمات فنی مهندسی خود را در اختیار شرکت‌های خارجی بگذارند پول دریافت کنند و درآمد ارزی برای کشور داشته باشند. مشکلاتی که برای نقل‌وانتقال پول با خارج از کشور داریم مانع از شکل‌گیری این فضا شده که باید حل شود.
 
این تحلیلگر اقتصادی ابرازکرد: یکی از کشورهایی که خیلی خوب از مزایای اقتصاد دیجیتال بهره‌برداری کرده هندوستان است میلیون‌ها مردم هند با دسترسی داشتن به اینترنت باکیفیت و تسلط به زبان انگلیسی از مهندسین گرفته تا افرادی که خدمات مرتبط با سایت‌ها ارائه می‌دهند داری شغل هستند و کار می‌کنند.
 
هاشم خانی افزود: بحث سوم نیز، شبکه‌های اجتماعی است که معادن مشاغل انبوه هستند چه شغل‌هایی که کاملاً در شبکه‌های اجتماعی شکل می‌گیرد یا شغل‌هایی که از شبکه اجتماعی برای توسعه کمک می‌گیرند با به رسمیت شناختن شبکه‌های اجتماعی در کشور به انبوهی از مشاغل دسترسی پیدا خواهیم کرد.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *