صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حاشیه سازی افراد ناآگاه مانع تغییر هویت بصری موزه شد

۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۲:۰۹:۰۱
کد خبر: ۷۲۶۸۰۲
مدیر موزه هنر‌های معاصر تهران گفت: متاسفانه بسیاری از افرادی که در فضا‌های مجازی فعالیت دارند و از موضوع کار کاملا آگاه نیستند ابراز نظر‌های حاشیه سازی در رابطه با تغییر هویت بصری این موزه داشتند. در شرایط فعلی ما برای اینکه افراد بدانند اتفاق عجیب و غریبی قرار نیست رخ بدهد فعلا این پروژه را متوقف کرده ایم تا در شرایط مناسب دیگری کار را پی بگیریم.
احسان آقایی مدیر موزه هنر‌های معاصر تهران درخصوص کاربری‌های این موزه به میزان گفت: این موزه همانطور که از نام و عنوانش پیداست فعالیت هایش در حیطه هنر‌های معاصر متمرکز شده است. یعنی آن هنر‌هایی که متعلق به دوران مدرنیزم به بعد می‌شود. این موزه به آن دسته از هنر‌هایی که عموما در ردیف هنر‌های سنتی و باستانی مورد شناسایی قرار می‌گیرند کاری ندارد. این موزه به طور کلی با آن آثار هنری که جزو هنر‌های معاصر باشند و عموما هم جزو هنر‌های زیبا محسوب بشوند سر و کار دارد. حتی هنر‌های کاربردی هم چندان موضوع کار موزه هنر‌های معاصر به حساب نمی‌آید.

آقایی درباره اینکه چرا عملیات مرمت موزه هنر‌های معاصر در سال ۹۹ و در شرایط پیشامد بیماری کرونا به انجام رسید گفت: عملیات مرمت موزه هنر‌های معاصر از سال نود و هشت و پیش از شیوع بیماری کرونا آغاز شد. این مساله را نباید فراموش کرد که موزه‌ها و ساختمان‌های موزه‌ای هر چند وقت یک بار نیازمند این هستند که مورد مرمت و نوسازی کلی قرار بگیرند. برای موزه هنر‌های معاصر هم همین شرایط وجود دارد.

وی در واکنش به اینکه علت تاخیر به وجود آمده در مرمت موزه هنر‌های معاصر چه بوده اظهار داشت: چند دلیل برای تاخیر در انجام عملیات مرمت این موزه وجود دارد. یکی از موارد به نحوه زمانبندی کار مرمت بر می‌گردد. وقتی چند ماه بعد از شروع پروژه مرمت با جهش عجیب و غریب قیمت‌های ارز مواجه شدیم آن اعتباری که برای پیشبرد این برنامه در نظر گرفته شده بود تقریبا به یک سوم ارزش خودش رسید. برای همین مجددا نیاز به تامین اعتبارات جدیدی برای این کار داشتیم. در کنار این بخش‌های دیگری هم به پروژه مرمت این موزه اضافه شد و همه این‌ها باعث شد تا طول دوره عملیات مرمت افزایش پیدا بکند و کار با کُندی پیش برود.
 
بیشتر بخوانید:

مدیر موزه هنر‌های معاصر درمورد تمهیدات امنیتی در نظر گرفته شده برای صیانت از آثار موجود در این موزه گفت: درباره تمهیدات امنیتی در موزه هنر‌های معاصر من نمی‌توانم اطلاعاتی را در اختیار شما بگذارم. این‌ها جزو مواردی است که ما اعلام نمی‌کنیم. ولی این نکته را باید متذکر بشوم این موزه از نظر رعایت جوانب امنیتی جزو امن‌ترین موزه‌های کشور محسوب می‌شود.

آقایی در پاسخ به پرسشی درباره حاشیه‌های پیش آمده برای اقدام به تغییر هویت بصری موزه هنر‌های معاصر و چرایی توقف این اقدام گفت: هر موزه‌ای نیاز به وجود یک هویت بصری دارد. درواقع هر نهادی نیازمند داشتن هویت بصری است. در موزه‌های بزرگ جهان هم شاهد هستیم برای این مساله دست به اقداماتی زده می‌شود. در حال حاضر بسیاری از شرکت‌های بزرگ تجاری دنیا هم دارای هویت بصری هستند که از آن به عنوان یک برند برای خود بهره می‌برند. اما درباره تغییر هویت بصری موزه هنر‌های معاصر بنا به دلایلی این اقدام فعلا متوقف شده است. متاسفانه بسیاری از افرادی که در فضا‌های مجازی فعالیت دارند و از موضوع کار کاملا آگاه نیستند ابراز نظر‌های حاشیه سازی در رابطه با تغییر هویت بصری این موزه داشتند. در شرایط فعلی ما برای اینکه افراد بدانند اتفاق عجیب و غریبی قرار نیست رخ بدهد فعلا این پروژه را متوقف کرده ایم تا در شرایط مناسب دیگری کار را پی بگیریم.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *