صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حمایت از دامدارن با تزریق نقدینگی و پرداخت وام به واحد‌های پرواربندی/ خرید نقد دام از عشایر

۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۶:۲۱
کد خبر: ۷۲۶۷۹۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: پیشنهاد‌های حمایتی به دامدارن شامل تزریق نقدینگی به واحد‌های پرواربندی، خرید حمایتی و همچنین تلاش برای اینکه صادراتی در این بخش صورت بگیرد.

منصور پوریان در گفت‌وگو با میزان، در خصوص برنامه حمایتی و تسهیلاتی که برای دامداران در نظر گرفته شده است،  گفت: برنامه حمایتی، کاهش آسیب ناشی از خشکسالی است که در قالب طرح تزریق نقدینگی و یا پرداخت وام به واحد‌های پرواربندی در نظر گرفته شده است.

رئیس شورای تأمین کنندگان دام گفت: شرکت پشتیبانی امور دام و وزارت جهاد کشاورزی تصمیم گرفت یک میلیون رأس دام از عشایر خریداری کنند تا بتوانند حداقل ضرر و زیان دامداران را جبران کنند.

پوریان بیان کرد: پیشنهاداتی که  مطرح کردیم در این قالب بود، پیشنهاد اول تزریق نقدینگی به واحد‌های پرواربندی  است تا بتوانند مشکلات ناشی از کمبود نهاده دامی و خشک سالی را جبران کنند که  به دلیل پیک کرونا و موضوعات مختلف به وجود آمده است. پیشنهاد دوم خرید حمایتی است و پیشنهاد سوم  اگر امکانش وجود داشت صادراتی در این بخش صورت بگیرد.

وی اظهار داشت: برای اینکه  از مشکلات صادرات دام زنده پیشگیری شود می‌توانیم آن را در قالب گوشت فرآوری شده هم صادرات کنیم منتهی با توجه به کاهش مراتع و وجود بیماری کرونا و تعطیل بودن پرمصرف‌ها تقریباً از سال ۹۸ تا به حالا خرید و فروش در این بخش انجام نمی‌شود به همین علت اکثر تولیدکنندگان متضرر شدند و صادرات می‌تواند کمک خوبی برای این بخش باشد.

پوریان تأکید کرد: تقریباً کار دو بسته پیشنهادی تمام شده است که این دو بسته شامل خرید یک میلیون رأس دام عشایر و  بسته تزریق نقدینگی به واحد‌های پرواربندی، ولی بخش صادرات هنوز مشخص نیست.

رئیس شورای تأمین کنندگان دام در خصوص اینکه نحو پرداخت خرید دام عشایر به چه صورت است تا دچار ضرر نشوند، گفت:  تمام معاملات و محاسبات انجام شده و یک میلیون رأس هم عدد بزرگی است  و خریداری از عشایر به صورت نقد انجام می‌شود و آسیب بزرگ ناشی از خشکسالی را جبران می‌کند.

 وی با اشاره به اینکه  الآن تقریباً سه سال می‌شود که به دلیل وجود کرونا بیشتر پُرمصرف‌های گوشت تعطیل هستند و فقط مصرف خانوار مانده است.

پوریان بیان کرد: تولید همان تولید ثابت با افزایش هم بوده حتی شرایط تولید هم سخت است و شرایط مختلفی را سپری می‌کند.

رئیس شورای تأمین کنندگان دام گفت: باید صادراتی در این بخش داشته باشیم تا بتواند دامداران را در شرایط خوبی قرار بدهند و آن‌ها را از این شرایط سخت خارج کند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *