روشهایی برای شستن گل کلم
گل کلم را میتوان سرخ شده، آبپز، بخارپز و به صورت خام مصرف کرد. در روش بخارپز ترکیبات ضد سرطان آن بیشتر نسبت به سرخ شده و آب پز حفظ میشود.
_ نمناک نوشت: سبزیجات و میوهها کرمها و حشراتی دارند که در شکافها پنهان شده اند و باعث میشود نتوان آنها را دید؛ آنها اغلب با بسیاری از مواد شیمیایی مضر و حشره کشها اسپری میشوند، تا از کرمها محافظت شوند؛ بله، ارگانیک.
کام ادعا میکند که آنها ماده شیمیایی آزاد هستند، اگر بتوانید آنها را بخرید عالی است، اما ممکن است برای همه به راحتی قابل دسترس نباشند.
همچنین به یاد داشته باشید، قبل از این که سبزیجات و میوهها را به آشپزخانه خود ببرید، آنها بسیار سفر کرده اند، اما نه به روش بهداشتی، بنابراین ممکن است پر از خاک و میکروب و باکتریهایی مانند سالمونلا، لیستریا وای کولی باشند که میتوانند منجر به بیماریهای ناشی از غذا شوند.
از چه روشی برای شستن گل کلم استفاده کنم بهتر است؟
سادهترین روشی که در بسیاری از مقالات خوانده ایم این است که سبزیجات خود را در یک سرکه رقیق برای حدود ۱۰ تا ۲۰ دقیقه فرو ببرید یا سبزیجات و میوهها را برای مدتی در آب شور خیس کنید. بعداً آنها را با آب بشویید و به صورت دل خواه استفاده کنید.
معدود سبزیجاتی وجود دارد که به ما زحمت میدهند. یکی از آنها گل کلم است. دلیل، کرمهایی است که در زیر گلهای آن پنهان شده اند، و تقریبا دیدن آنها را غیرممکن میکند. تمیز کردن و ضد عفونی کردن گل کلم بسیار مهم است.
علاوه بر دو روش تمیز کردن سبزیجات، برخی از این روش برای تمیز کردن گل کلم (یا حتی کلم بروکلی) استفاده میکند. این روش از زردچوبه استفاده میکند، چون خاصیت ضد باکتری دارد و میتواند میکروبها را بکشد.
مراحل شستن گل کلم
گل کلم را از ساقه جدا کنید، هر لکهای را با مالش آن زیر آب بشویید.
در یک کاسه، به اندازه کافی آب را بریزید تا گلها به طور کامل در آن غوطه ور شوند. (همچنین میتوانید از آب گرم استفاده کنید)
۲-۳ قاشق چای خوری پودر زردچوبه اضافه کنید و آن را هم بزنید.
سپس گلهای گل کلم را به آن اضافه کنید و اجازه دهید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بماند.
درنهایت آبکشی کنید. حالا گل کلم شما ضد عفونی شده و آماده استفاده در دستور آشپزی شما میباشد.
برای شستن گل کلم به چه نیاز داریم؟
آنچه شما برای فرآیند تمیز کردن گل کلم نیاز دارید:
سر گل کلم
یک قابلمه گود بزرگ برای گذاشتن گل کلم در آن
آب - به اندازه کافی برای پوشش همه گل کلم
نمک - برای اضافه کردن به آب گرم
آب سرد – برای شستن نهایی قبل استفاده در آشپزی
چاقوی تیز
صافی یا الک
برش و تمیز کردن گل کلم
برگها را از پایین گل کلم بکنید، ساقه بلند را با یک چاقوی تیز ببرید. اگر متوجه شدید که گلها برای کاری که میخواهید انجام دهید، بسیار بزرگ هستند، آنها را با دست یا چاقو به قطعات کوچکتر و مناسب برای غذایی که میخواهید درست کنید، برش دهید.
شستن گل کلم قبل از طبخ
آب داغ را در یک قابلمه بریزید (توجه داشته باشید که آب جوش نباشد) آنطور که در این بخش میخوانید سپس کمی نمک اضافه کنید و همه گل کلم را به آب داغ اضافه کنید و سپس اجاق گاز را خاموش کن.
در قابلمه را بپوشانید و حدود ۵ تا ۸ دقیقه بگذارید تا بماند. ممکن است کثیفی و حشرات کوچکی را ببینید که در آب شناور هستند (اگر وجود داشته باشد.)
گل کلم را با استفاده از یک قاشق شکافدار از آب داغ بردارید یا میتوانید آب داغ را خالی کنید و گل کلمها را در یک صافی بریزید تا آب به خوبی خالی شود
گلها را بر روی یک حوله ضخیم بگذارید تا خشک شود. شما تفاوت رنگ گل کلم را خواهید دید که پاکتر و سفیدتر میشود. حالا گل کلم آماده طبخ است.
نکته شستن گل کلم:
حتی در صورتی که هیچ گونه آلودگی و کثیفی به ظاهر دیده نشود، گل کلم را به خوبی در آب سرد بشویید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *