صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

استعفای بیش از ۷۰ پلیس کنگره، ترامپ متهم به جاسوسی از خبرنگاران

۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۸:۱۵
کد خبر: ۷۲۶۳۸۰
اتحادیه پلیس کنگره آمریکا می‎‏گوید که روحیه پایین در صفوف پلیس این کشور پس از شورش عامل اصلی تصمیمات افسران برای ترک شغل خود بوده است.

- اتحادیه پلیس کنگره آمریکا، اعلام کرد که بیش از ۷۰ افسر پلیس «کپیتال هیل» از زمان شورش ۶ ژانویه (۱۷ دی) در ساختمان کنگره استعفا کرده و یا خود را بازنشسته کرده‎اند.

به گزارش «سی ان ان»، یک منبع پلیس آمریکا، می‎گوید «میزان تضعیف نیروی پلیس کپیتال هیل در سال جاری کمی بیشتر از حد طبیعی است.»

به گفته اتحادیه پلیس کنگره آمریکا، روحیه پایین در صفوف پلیس پس از شورش مرگبار ۶ ژانویه عامل اصلی تصمیمات افسران برای ترک شغل خود بوده است.

در ۶ ژانویه گذشته، افسران پلیس «کپیتال هیل» ساعت‌ها از مجموعه کنگره و قانونگذاران آمریکایی در برابر معترضان که خواستار جلوگیری از تایید نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا در کنگره شدند، محافظت کردند.

اتهام ترامپ در جاسوسی از خبرنگاران

در پی انتشار گزارش‎هایی درباره جاسوسی دولت «دونالد ترامپ»، رییس جمهور پیشین آمریکا از خبرنگاران روزنامه «واشنگتن پست» که درباره ادعای دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶ گزارش می‌دادند، یک رسانه دیگر این موضوع را مطرح کرد.

«سی ان ان»، می‎گوید که دولت ترامپ، سوابق تلفنی و پیام‌های الکترونیکی، خبرنگاری را که در زمان حضور ترامپ در کاخ سفید، خبرهای پنتاگون را پوشش می‌داد، مورد بررسی قرار داده و از او جاسوسی می‌کرده است.

وزارت دادگستری آمریکا به «باربارا استار»، خبرنگار «سی ان ان» در حوزه پنتاگون، اطلاع داد که این وزارتخانه از تاریخ یکم ژوئن تا ۳۱ جولای، به مدت دو ماه، از پرونده تلفنی و ایمیل‎های، این خبرنگار جاسوسی کرده است.

«جین زاکر»، رییس شبکه خبری «سی ان ان»، در بیانیه‌ای می‎گوید «سی ان ان جمع آوری مجموعه اطلاعات محرمانه از خبرنگار خود را محکوم می‌کند؛ ما برای دریافت توضیح خواستار جلسه فوری با وزارت دادگستری هستیم.»

چند هفته پیش، «واشنگتن پست»، گزارش داد که وزارت دادگستری آمریکا، نامه‌هایی را برای ۳ خبرنگار ارسال کرده و به آن‌ها گفته است که این وزارتخانه پرونده‌های کاری و مکالمات تلفنی را در دوره زمانی ۱۵ آوریل ۲۰۱۷، تا ۳۱ ژوئن ۲۰۱۷، دریافت کرده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *