صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۱۰ راهکار برای آنتن دهی تلفن همراه

۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۱:۵۰:۰۲
کد خبر: ۷۲۶۲۸۲
گاهی ممکن است گوشی هوشمند هر یک از ما به صورت ناگهانی دچار ضعف در آنتن دهی شود. می‌توان با انجام کار‌هایی مانند آپدیت کردن سیستم عامل گوشی و قطع کردن سرویس‌های غیر ضروری این مشکل را حل کرد.
_ نمناک نوشت: یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های گوشی‌های هوشمند، قابلیت اتصال سیم کارت به آن می‌باشد که با استفاده از آن می‌توانیم اقدام به تماس، ارسال پیامک و اتصال به اینترنت استفاده کنیم که در صورت عدم کارکرد صحیح این قابلیت هیچ یک از موارد ذکر شده قابل اجرا نخواهند بود و طبیعتا دیگر گوشی هوشمند ارزشی برای ما نخواهد داشت.
 
کاهش آنتن دهی گوشی در طول روز یکی از معضلاتی است که می‌تواند در تمام طول روز ما را با خود درگیر کند و کلی از تماس‌ها و پیامک‌های ضروری که توسط دوستانمان ارسال شده اند را از دست خواهیم داد. اما اگر این مشکل برای شما هم پیش آمده است، جای نگرانی نیست چرا که ما در این گزارش شما را با راه‌های افزایش انتن دهی گوشی موبایل آشنا خواهیم کرد. همراه ما باشید.
 

۱- آپدیت کردن سیستم عامل گوشی

آپدیتی که توسط شرکت سازنده گوشی، برای گوشی شما تولید و عرضه شده است، حتما باید دانلود و نصب کنید چرا که هدف اصلی از ارائه آپدیت، رفع باگ‌ها و مشکلاتی در سیستم عامل قبلی می‌باشد. از این رو در حالت ایده آل شما باید همیشه با مشاهده آپدیت جدید اقدام به دانلود آن کنید و اگر شما هم مشکل آنتن دهی ضعیف گوشی دارید، شاید مشکل از سیستم عامل گوشی باشد و با آپدیت کردن آن، مشکل برطرف خواهد شد.
 

 ۲- قطع کردن سرویس‌های غیر ضروری

سرویس‌هایی مانند وای فای، بلوتوث و NFC در اکثر گوشی‌های هوشمند وجود دارند که شاید از آن‌ها به هیچ وجه استفاده نکنیم و همیشه روشن باشند! با این حال گا‌ها این سرویس‌ها در مقابل آنتن دهی گوشی می‌توانند مشکلاتی را ایجاد کنند که شما با این مشکل روبرو شوید؛ بنابراین این سرویس‌ها را در گوشی هوشمند خود غیر فعال کنید و اجازه دهید که آنتن دهی گوشی شما قدرت مجدد پیدا کند.
 

 ۳- تغییر Network Mode

بصورت پیش فرض گوشی‌های هوشمند نسل جدید که از اینترنت ۴G پشتیبانی می‌کنند، حالت نتورک در آن‌ها بصورت LTE/۳G/۲G می‌باشد که در شرایط خاص و با وجود فعال بودن این حالت، آنتن دهی گوشی بسیار ضعیف خواهد شد. به همین دلیل توصیه‌ای که برای شما داریم، تغییر این حالت به ۳G only می‌باشد که در آنتن دهی گوشی شما موثر خواهد بود. در ضمن برای دسترسی به این تنظیمات، وارد تنظیمات گوشی شوید و عبارت Mobile Networks را سرچ کنید.
 

 ۴- استفاده از حالت هواپیما

این روش به گوشی و سیم کارت شما اجازه می‌دهد که گوشی مجددا به شبکه تلفن همراه وصل شود. اگر در موقعیتی هستند که باید سیگنال خوبی داشته باشید و تعداد سیگنال‌های گوشی شما بسیار کم است، توصیه می‌شود گوشی را در حالت هواپیما قرار دهید و بعد از چند دقیقه از این حالت خارج کنید تا گوشی شما بصورت مجددا با شبکه تلفن همراه ارتباط برقرار کند.
 

 ۵- ریست کردن شبکه گوشی

اگر با انجام راه‌های بالا تغییری را در این زمینه احساس نکردید، بهترین کار ریست کردن تنظیمات شبکه به حالت اول آن می‌باشد که تمام تنظیمات وارده شما حذف خواهند شد و به حالت اول تغییر خواهند یافت. برای این کار وارد تنظیمات گوشی شوید و بر روی علامت ذره بین در تنظیمات بفشارید و عبارت Reset network settings را جستجو کنید و سپس بر اساس سیم کارت‌های موجود در گوشی اقدام به ریست کردن نمائید.
 

 ۶- انتخاب دستی شبکه

این مورد فقط در گوشی‌های اندرویدی قابل انجام است و در این فرایند شما بصورت دستی اقدام به انتخاب شبکه‌های موجود بر اساس یافته‌های سیم کارت می‌کنید. برای این کار وارد تنظیمات شوید و گزینه Find Mobile Networl=ks را انتخاب و سپس گزینه Network operation را انتخاب نمائید و صبر کنید تا شبکه‌های موجود جستجو شوند و سپس بر روی شبکه مدنظر کلیک کنید.
 

 ۷- به بالاترین طبقه ساختمان بروید

آنتن دهی گوشی در برخی از مناطق که بصورت کامل تحت پوشش اینترنت نیستند، در طبقات زیرین ممکن است بسیار ضعیف باشد. از این رو اگر این امکان برای شما وجود دارد، به بالاترین طبقه از ساختمان بروید تا بیشترین میزان آنتن دهی را تجربه کنید و کار‌های مهم و ضروری خود را انجام دهید.
 

 ۸- به پنجره نزدیک شوید

سیگنال‌ها هر چه بهتر می‌توانند وارد ساختمان‌ها شوند و این در صورتی می‌باشد که ساختمان توسط مطالح ساختمانی بسیار ضخیم ساخته و اجرا نشده باشد؛ بنابراین منطقی‌ترین راه کاهش مصالح ساختمان نیست! در این مواقع مشکل از اپراتور می‌باشد تا با ایجاد آنتن‌های مختلف بتواند تمام محدوده را تحت پوشش قرار دهد و اگر شما می‌خواهید مشکل آنتن دهی گوشی را برطرف کنید، بهترین توصیه‌ای که برای شما داریم این است که به پنجره نزدیک شوید چرا که سیگنال‌ها بهتر می‌توانند وارد شوند.
 

 ۹- بیرون بروید

اگر از مرز و محدودیت مصالح ساختمانی بگذریم، بهترین پیشنهاد برای افزایش آنتن دهی گوشی، جابجایی از محیط بسته به محیط باز می‌باشد که طبیعتا آنتن دهی گوشی شما افزایش چشمگیری پیدا خواهد کرد.
 

 ۱۰- استفاده از تماس اینترنتی با وای فای

اگر با انجام تمام روش‌های ممکن و غیرممکن شما موفق به افزایش آنتن دهی گوشی نشدید و هنوز با کاهش آنتن دهی گوشی روبرو هستید، بهترین راه این است که از برقراری تماس توسط سیم کارت خودداری کنیم و به شبکه وای فای متصل شویم و با استفاده از برنامه‌هایی اعم از واتساپ اقدام به تماس صوتی و تصویری کنیم.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *