صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فوت و فن‌های تهیه مربای گل محمدی

۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۳:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۲۵۶۷۳
مربای گل محمدی یکی از خوشمزه‌ترین مربا‌های فصل بهار و تابستان است. تا گل محمدی یافت می‌شود برای تهیه آن دست به کار شوید.
_ ایرنا نوشت: یکی از خوشمزه‌ترین مربا‌ها مربای گل است که به راحتی می‌توانید در خانه درست کنید.
 

مواد لازم برای تهیه مربای گل محمدی:

گل (محمدی، رز): ۱۰۰ گرم
شکر: ۲۰۰ گرم
آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
 

طرز تهیه و دستور پخت مربای گل محمدی:

۱. گلبرگ‌ها را از گل جدا کنید و خوب بشویید. بعد در آبکش یا هر جای دیگری پهن کنید تا خشک شود.
 
۲. پس از خشک شدن کامل، مقداری از آن را در یک شیشه تمیز و خشک بریزد و کمی شکر رویش بپاشید این لایه را تکرار کنید تا شیشه پر شود.
 
۳. بعد در شیشه را محکم ببندید و برای یک هفته در پشت پنجره مقابل نور خورشید قرار بدهید.
 
۴. در طول این هفته مربا در اثر نور خورشید خود به خود رسیده و جا می‌افتد.
 
۵. بعد از اینکه از درست شدن مربا مطمئن شدید مقدار آبلیموی گفته شده برای این حجم از گلبرگ‌ها داخل شیشه بریزید و شیشه را بشویید و در جای خنک نگهداری کنید.
 

فوت و فن‌ها:

- گلاب را قبل از مصرف حتما بچشید تا تلخ نباشد.
 
- برای اینکه مطمئن شوید شیره مربا به غلظت مناسب رسید باید مقداری از آن را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود؛ بعد اگر غلظتیش مانند عسل بود یعنی غلظت شهد کافیست.
 
- حتما برای تهیه مربای گل سرخ از گلبرگ‌های رنگ صورتی استفاده کنید.
 
- برای زیبایی و خوش رنگ شدن رنگ مربا داخل آن چند قطره رنگ خوراکی قرمز بریزید.

برچسب ها: طرز تهیه مربا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *