صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

انتخابات و مذاکرات دو بستر متفاوت‌ هستند/ مجلس اجازه نمی‌دهد منافع درازمدت ملت قربانی تاثیر موقت انتخاباتی شود

۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۰:۰۱
کد خبر: ۷۲۵۳۷۳
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
رئیس کمیسیون «امنیت ملی و سیاست خارجی» مجلس با بیان اینکه عرصه انتخابات و مذاکرات دو بستر متفاوت از هم هستند،گفت: مجلس اجازه نمی‌دهد برای یک تاثیر موقت انتخاباتی، منافع درازمدت ملت در مذاکرات آسیب ببیند.
حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور در گفت‌وگو با میزان، با بیان اینکه نه تنها تحریم‌های زمان ترامپ بلکه تحریم‌هایی که تحت هر عنوان بر علیه ایران اضافه شده است باید لغو شود، گفت: اینکه طرف مقابل ایران بگوید تحریم‌هایی با اتهام واهی تروریسم، حقوق بشر، موشکی و منطقه‌ای و غیر منطقه‌ای علیه ایران وضع کرده، قابل قبول نیست و همگی موارد باید لغو شود چرا که ایران برجام را مشروط پذیرفته است.
 
وی با اشاره به نامه ۹ بندی مقام معظم رهبری به رئیس‌جمهور پیرو توافق برجام تصریح کرد: یکی از بند‌های ۹ گانه این بود که طرف مقابل هر تحریمی را تحت هر عنوانی علیه ایران وضع کند، نقض برجام کرده است و دولت موظف موظف است پیرو این موضوعات تعهدات برجامی خود را قطع کند.
 
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تأکید کرد: بنابراین موارد مورد ذکر شرط پذیرش برجام بوده و برای دولت الزام‌آور است لذا آمریکا اگر این تحریم‌ها را لغو نکند، یعنی نقض برجام استمرار داشته و در این شرایط جمهوری اسلامی ایران نمی‌تواند به تعهدات خود بازگردد.
 
ذوالنور در ادامه با اشاره به تأثیر مذاکرات بر انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: عرصه انتخابات و مذاکرات ما در وین و موضوع برجام، دو بستر متفاوت از هم هستند لذا کسانی که باید در موضوع مذاکرات و برجام فعالیت کنند، باید فعالیت خود را ادامه و کسانی هم که باید در عرصه انتخابات فعال باشند هم باید کار خود را انجام دهند.
 
وی تاکید کرد: آن‌چیزی که برای ما اصل و مهم هست این است که مجلس اجازه نمی‌دهد که برای یک تاثیر موقت انتخاباتی، منافع درازمدت ملت در مذاکرات آسیب ببیند.
 
طبق بند دوم نامه ۹ بندی رهبر حکیم انقلاب به رئیس‌جمهور، در سراسر دوره هشت‌ساله، وضع هرگونه تحریم در هر سطح و به هر بهانه‌ای (از جمله بهانه‌های تکراری و خودساخته‌ی تروریسم و حقوق بشر) توسّط هر یک از کشور‌های طرف مذاکرات، نقض برجام محسوب خواهد شد و دولت موظّف است طبق بند ۳ مصوّبه‌ی مجلس، اقدام‌های لازم را انجام دهد و فعّالیّتهای برجام را متوقّف کند.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *