صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه شربت خاکشیر خانگی

۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۲:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۲۵۲۵۹
برای اینکه در فصل تابستان دچار گرمازدگی نشوید یکی از نوشیدنی‌هایی که میتونه کمکتون کنه “شربت خاکشیر” است و این نکته را توجه داشته باشید که در مصرف آن زیاده روی نکنید

- خاکشیر گیاهی یک ساله است که از تیره شب بویان می‌باشد که در کوهستان و دشت می‌روید. یکی از محبوب‌ترین و بهترین شربت‌هایی که می‌شود در فصل تابستان تهیه کرد تا از گرما زدگی و عطش زیاد جلوگیری کند بدون شک شربت خاکشیر است که دارای خواص فراوانی می‌باشد. پس با نمناک همراه باشید تا طرز تهیه این شربت فوق العاده را آموزش دهیم.

مواد لازم برای شربت خاکشیر:

مواد اولیه ذکر شده در این آموزش برای ۲ لیوان شربت خاکشیر مناسب می‌باشد برای مقادیر بیشتر مقدار مواد را ضرب و تقسیم کنید.

شکر:نصف پیمانه
آب:نصف پیمانه
عرق بیدمشک و یا گلاب:یک چهارم پیمانه
تخم شربتی:یک قاشق غذاخوری
خاکشیر شسته شده:دو قاشق غذاخوری
پودر زعفران:به اندازه نوک قاشق چایخوری

دستور تهیه شربت خاکشیر و تخم شربتی:

مرحله اول

ابتدا خاکشیر را شسته و بگذارید تا خیس بخورد. سپس یک قاشق تخم شربتی را در نصف لیوان آب مخلوط کرده و کنار بگذارید تا پف کرده و ژله‌ای شود.

مرحله دوم

در این میان نصف پیمانه آب را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. وقتی آب شروع به قل خوردن کرد نصف پیمانه شکر را افزوده و بدون اینکه هم بزنید اجازه دهید تا دانه‌های شکر حل شود. بعد از اینکه دانه‌های شکر بخوبی حل شد مواد را یکبار هم بزنید و گلاب را اضافه کنید و سپس دوباره به مدت ۵ دقیقه هم بزنید.

مرحله سوم

سپس پودر زعفران را هم بریزید و شربت را هم بزنید و اجازه دهید تا بجوشد و غلیظ شود. بعد از اینکه شربت به غلظت کافی رسید آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.

مرحله چهارم

شربت زعفران را در یک لیوان مناسب بریزید و تخم شربتی و خاکشیر خیس خورده را اضافه کنید و روی آن آب و یخ بریزید و هم بزنید. شربت خاکشیر آماده است آن را خنک سرو نمایید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *