فوت و فنهای تهیه مربای توت سیاه
این روزها در میادین میوه و تره بار توت سیاه به وفور یافت میشود. برای تهیه مربای آن با این گزارش همراه شوید.
_ ایرنا نوشت: حالا که فصل توت سیاه رسیده بهترین فرصت است تا مربای آن را درست و صبحانههای جذابی را آماده کنیم.
مواد لازم برای تهیه مربای توت سیاه:
توت سیاه: یک کاسه
شکر: یک کاسه
آب: یک و نیم کاسه
طرز تهیه و دستور پخت مربای توت سیاه:
۱. شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید به جوش بیاید روی حرارت به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد تا قوام بیاید و بعد ساقههای توت سیاه را جدا کنید و داخل آب و شکر اضافه کنید و حرارت را روی ملایم قرار دهید تا شیرینی شیره به خورد توتها بگیرد. سپس زیر آن را خاموش کنید و اجازه بدهید سرد شود و داخل ظروف در دار داخل یخچال نگهداری کنید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *