صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شمس‌الدین حسینی: نظام تأمین مالی را اصلاح خواهم کرد

۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۲:۳۹
کد خبر: ۷۲۴۵۸۱
رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس گفت: آنچه را که دولت‌ها باید به آن اهتمام می‌کردند، اصلاح نظام تأمین مالی بود. اصلاح نظام تأمین مالی یکی از برنامه‌هایی است که من در پیش خواهم گرفت.

- سید شمس‌الدین حسینی پس از ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بنده با توجه به شرایط کشور و در نظر گرفتن موقعیت خاص کشور به ویژه در عرصه اقتصادی خدمت ملت شریف ایران اعلام آمادگی کردم که به عنوان یکی از کاندیده‌های ریاست جمهوری ثبت‌نام کنم.

وی با بیان اینکه حتما جمهوری اسلامی ایران دستاورد‌های فراوانی داشته که قابل احترام و قابل تحسین هستند کسانی که این دستاورد‌ها را رقم زدند که در واقع مردم شریف ایران هستند، ولی حتما کاستی‌های فراوانی وجود دارد و چشمگیرترین کاستی‌ها در عرصه اقتصاد است، افزود: بنده به عنوان یک دانش آموخته اقتصاد به عنوان کسی که قریب ۳۰ سال عمر خودم را صرف تحصیل علم و تجربه در عرصه اقتصاد کردم، حس کردم که این شانس و این گزینه را مردم باید پیش‌رو داشته باشند که بتوانند یک مدیر اقتصادی و یک اقتصاددان را به عنوان مسئول اجرایی کشور داشته باشند.

حسینی اضافه کرد: هدف اصلی من اصلاح آن روند‌هایی بود که به شما نشان دادم؛ الگوی رشد اقتصادی، اصلاح نابرابری توزیع و اصلاح مدیریت نقدینگی. همه دولت‌ها آمدند از کنترل نقدینگی صحبت کردند؛ اما آنچه را که باید به آن اهتمام می‌کردند، اصلاح نظام تأمین مالی بود. اصلاح نظام تأمین مالی یکی از برنامه‌هایی است که من در پیش خواهم گرفت.

رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس تصریح کرد: تکمیل برنامه‌هایی، چون هدفمند کردن یارانه‌ها، برنامه‌هایی، چون سهام عدالت در برنامه خودم و تأمین مالی مسکن مهر، یک برنامه مهم دیگری را دنبال خواهم کرد و آن این است که مردم ایران بایستی در ثروت و درآمد ایران سهیم باشند.
 
حسینی در پایان ابراز داشت: به دنبال این هستم که یک بار دیگر صنعت نفت را از ملی شدن به مردمی شدن دربیاورم. مردم باید سهامدار شرکت ملی نفت ایران باشند. صندوق ثروت ملی را تشکیل خواهم داد که مردم سهامدارش باشند که از افزایش قیمت نفت، از افزایش درآمد نفت، از افزایش درآمد منابع طبیعی مردم بهره‌مند باشند. این‌ها رفتار‌هایی است که دنبال خواهم کرد برنامه‌هایی است که دنبال خواهم کرد و به تفسیر توضیح خواهم داد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *