صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نیویورک تایمز: راه درازی تا اصلاح نظام انتخابات "افغانستان" باقی است

۱۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۰:۰۲
کد خبر: ۷۲۴۱۸
خبرگزاری میزان - نیویورک تایمز در گزارشی با اشاره به برخی انتقادها به طرح‌های پیشنهادی کمیسیون اصلاح نظام انتخاباتی افغانستان نوشت: راه درازی تا اصلاح نظام انتخاباتی این کشور باقی است.

به گزارش به نقل از خبرگزاری فارس ، اجرایی شدن طرح کمیسیون انتخابات افغانستان برای اصلاح نظام انتخاباتی این کشور با شک و تردیدهایی همراه است.

نیویورک تایمز نوشت: ماهها پیش کمیسیون اصلاح نظام انتخاباتی افغانستان بسته پیشنهادی خود را به حکومت تحویل داد که یک گام مهم برای برگزاری انتخابات پارلمانی محسوب می‌شد.

بنابراین گزارش، این طرح پیشنهادی، واکنش‌هایی از سوی تحلیلگران و سیاستمداران را به دنبال داشت که نشان می‌داد مشکلات نظام انتخاباتی افغانستان به این سرعت پایان نیافته و این بن‌بست سیاسی دولت را در وضعیت بحرانی قرار داده است.

ناظران معتقدند برخی پیشنهادات کمیسیون اصلاح نظام انتخاباتی افغانستان از جمله موردی که موجب افزایش قدرت جناح‌های حزبی در پارلمان می‌شود، شدیداً وزنه را به سمت دیدگاه "عبدالله عبدالله" در خصوص چگونگی تغییر این نظام تغییر می‌دهد.

این پایگاه خبری در ادامه گزارش خود به مخالفت "عبدالستار سعادت" رئیس کمیسیون شکایت‌های انتخاباتی افغانستان با برخی طرح‌های اصلاحاتی ارائه شده، اشاره کرده است.

سعادت ایجاد کمیسیون اصلاح نظام انتخاباتی افغانستان را غیرقانونی دانست و گفت:  اشرف غنی برخلاف قوانین افغانستان عمل کرده و یک نهاد فراقانونی را ایجاد کرده است.

وی افزود: به محض اینکه غنی این بسته پیشنهادی ارائه شده را امضا نماید دیگر رئیس جمهور افغانستان نخواهد بود.

نیویورک تایمز در پایان به برخی از طرح‌های پیشنهادی اشاره کرد و نوشت: اختصاص یک سوم از 250 عضو پارلمان به احزاب سیاسی، تغییر نظام انتخاباتی، ایجاد کمیته شفافیت و ایجاد حوزه‌های انتخاباتی در ولایات بر مبنای جمعیت نه بر اساس واحدهای کوچک اداری تا مردم به مراکز رای‌دهی دسترسی آسان‌تری داشته باشند، از جمله طرح‌های پیشنهادی کمیسیون اصلاح نظام انتخاباتی افغانستان است.

/انتهای پیام/


: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *