صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رونق احتمالی بازار زعفران طی روز‌های آینده/ انقضای زعفران ۲ سال است

۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۰:۲۹
کد خبر: ۷۲۴۱۳۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
عضو شورای ملی زعفران گفت: پس از گذشت ۲ سال از تولید محصول زعفران شاهد کاهش ترکیبات زعفران خواهیم بود که احتمال دارد کیفیت زعفران را از حد استاندارد خارج کند.

علی حسینی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص زمان مصرف زعفران و تاريخ انقضای محصول گفت: زمان مصرف زعفران از سوی استاندارد ملی ایران و استاندارد بین‌المللی ایزو معمولاً دو سال پس از تاریخ تولید تعیین شده است.

حسینی گفت: اگر زعفرانی در بازار دیده شد که بیش از ۲ سال تاریخ مصرف دارد باید به آن شک کرد.

عضو شورای ملی زعفران بیان کرد: بعد از دو سال زعفران خراب یا پوسیده نمی‌شود، اما پس از گذشت این مدت شاهد کاهش ترکیبات زعفران خواهیم بود که احتمال دارد کیفیت زعفران را از حد استاندارد خارج کند.

وی گفت: متأسفانه کیفیت زعفران از نظر بصری قابل تشخیص نیست چرا که ممکن است زعفران در شرایطی نگهداری شود که بعد از گذشت ۵ سال هم تغییر رنگ ندهد به همین دلیل ظاهر مطلوب زعفران نمی‌تواند نشانی از کیفیت استاندارد آن باشد.

حسینی گفت: زعفرانی که از بازار خریداری می‌شود اگر معتبر باشد و سازمان و شرکت آن متعهد به مقررات استاندارد زعفران باشد حتما باید تاریخ تولید و انقضا بر روی زعفران درج شود.

عضو شورای ملی زعفران گفت: سه مؤلفه وزن، تاریخ تولید و تاریخ انقضا باید بر روی زعفران درج شود و این سه فاکتور جزو الزامات است.

وي در توضیح وضعیت بازار زعفران اظهار کرد: در روز‌های آتی با بازشدن بازار‌ها، پیش‌بینی می‌شود بازار زعفران نیز تا حدی رونق بگیرد.

عضو شورای ملی زعفران گفت: بازار‌های زعفران علی‌رغم شیوع ویروس کرونا و درگیری بازار‌های هدف با این ویروس در نیمه دوم سال ۹۹ شاهد رشد زعفران بوده است که این موضوع برای بازار بسیار امیدبخش بوده است و خوشبختانه روند توسعه بازار‌های صادراتی زعفران نیز مثبت ارزیابی می‌شود.

انتهاي پيام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *