صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرح پایش بنگاه‌های تولیدی تعطیل قابل احیاء در یزد اجرا می‌شود

۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۸:۲۰
کد خبر: ۷۲۳۷۶۹
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس کل دادگستری استان یزد از اجرای طرح پایش بنگاه‌های تولیدی و اقتصادیِ تعطیل قابل احیاء و نیمه تعطیل نیازمند حمایت حقوقی و قضایی در یزد با هدف رفع موانع تولید خبر داد.
- غلامعلی دهشیری، رئیس کل دادگستری استان یزد در سی و هفتمین نشست ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در استان یزد، بیان داشت: این طرح با سه هدف شناسایی واحد‌های تعطیل قابل احیاء، شناسایی واحد‌های نیمه فعال نیازمند پشتیبانی حقوقی و قضایی و شناسایی متخلفان و عاملان تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و صنعتی، پیگیری و دنبال می‌شود.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در روز کاگر و روز معلم در لزوم و ضرورت حمایت از تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی ها، اظهار داشت: تأکید رهبر معظم انقلاب بر صیانت از ارزش کار و تولید و به ویژه مراقبت از هویت، اصالت و امنیت ملکی - کاربری واحد‌های تولیدی و کارآفرینی است که این امر باید مورد اهتمام همه مسئولان و تصمیم گیران قرار گیرد.

این مقام قضایی، قرار گرفتن استان یزد در صدر بهترین استان‌ها از حیث امنیت سرمایه گذاری به نقل از مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در دو سال متوالی را به واسطه وجود همدلی، هم افزایی و تعامل بین مدیران اجرایی، قضایی، امنیتی، نظامی و انتظامی دانست و گفت: باید این شرایط عالی را حفظ و برای ارتقاء آن با هدف ایجاد اشتغال، رونق تولید، جهش اقتصاد و توسعه استان تلاش کرد.

وی ضمن تقدیر از صدا و سیما و اصحاب رسانه در پوشش وسیع، جامع و کامل اخبار و اطلاع رسانی‌های مرتبط با استان در خصوص امنیت سرمایه گذاری، ابراز داشت: اینکه استان یزد به عنوان بهشت سرمایه گذاری اعلام می‌شود یک موضوع بسیار مهم است که می‌تواند زمینه ساز ورود سرمایه‌های جدید بوده و بر سرعت گردش چرخ اقتصاد در این استان بیافزاید.
 

دهشیری تصیمات و مصوبات ستاد اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را تصیماتی کاربردی، اثرگذار و لازم الاتباع دانست و تأکید کرد: وقتی در یک شورای مهم و راهبردی متشکل از مقام‌های ارشد قضایی، اجرایی، نظارتی و اقتصادی تصیمی گرفته می‌شود و مسئله‌ای مصوب می‌شود، به همه ابعاد آن توجه شده و به واسطه جایگاه قانونی ستاد، اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی لازم الاتباع است.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *