صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ادامه روند رو به سقوط «لاله» در گیشه/ضربه‌ای که تعطیلات کرونایی به فیلم‌ها زد

۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۵:۴۵:۰۱
کد خبر: ۷۲۳۵۶۸
توقف در چرخه اکران سال ۱۴۰۰ شکستی بزرگ برای اکثریت تولیدات سینمایی رقم زد و از سویی دیگر هم نبود امکان ساخت آثار سینمایی باعث شد تا بسیاری از هنرمندان این عرصه بیکار و یا کم کار شوند.

- فیلم سینمایی «لاله» به کارگردانی «اسدالله نیک نژاد» از جمله آثار اکران نوروزی سال ۱۴۰۰ بود که در اوایل روزهای سال با تعطیلی ناشی از کرونا نزدیک به دو ماه از ارتباط خود با مخاطبان را از دست داد و بعد از فروش ۲۶ میلیون تومانی قبل از محدودیت‌های کرونایی حالا با فروش ۲۷میلیون تومانی قعرنشین جدول فروش سینمای ایران شده است.

این فیلم علاوه حواشی زیادی که بر سر ساختش وجود داشت در اکران این نیز حواشی فراوانی به وچود آمد، اثری که پس از سالها گذر از زمان ساخت خود بر پرده نقره ای نقش بست اما با وجود اینکه از جمله آثار اکران نوروزی بود نتوانست موفقیتی در جذب مخاطبان داشته باشد و گیشه بسیار ناامید کننده ای را هم برای خود رقم زد، اثر جدید اسدالله نیک نژاد دربارهٔ زندگی لاله صدیق، قهرمان اتومبیل‌رانی ایران است و چالش‌ها و مشکلاتی که این راننده حرفه ای با آن مواجه بوده را به تصویر کشیده‌است.

سام قریبیان، ایرج نوذری، نیکی کریمی، میترا حجار، محمد صادقی، امیرعلی دانایی، همایون ارشادی، آزیتا حاجیان، لیلا اوتادی، محمود اردلان، ژوبین رهبر، پیام اینالویی، بهرام حیدی، محمد متوسلانی و سارا امیری از جمله بازیگرانی هستند که در فیلم سینمایی «لاله» به ایفای نقش پرداخته اند. 

هفته گذشته با تغییر رده شغلی سینما از رده سوم به رده دوم بسیاری از سینماگران خیالشان راحت بود که این هنر به این زودی‌ها رنگ تعطیلی را نمی‌بیند و می‌تواند در وضعیت نارنجی به کار خود ادامه دهد، اما دیروز با اعلام وضعیت قرمز بار دیگر سالن‌های سینما به تعطیلی کشانده شدند.

از ابتدای سال ۱۴۰۰ سینما‌ها همچنان در بحرانی شدید به سر می‌برند، شروع این بحران را می‌توان در میزان فروش پنج فیلم اکران نوروزی دانست که مجموعا هنوز به دویست میلیون فروش هم نرسیده اند، از سویی اوایل فروردین ماه تنها یک روز پس از شروع کار رسمی ادارات تئاتر و سینما دو روز تعطیل شدند، این تعطیلی طولانی نبود و با تغییر رده شغلی این دو هنر به سرعت بازگشایی‌ها صورت گرفت تا اینکه این بار با اعلام وضعیت قرمز تمام امید اهالی سینما تا اطلاع ثانوی بر باد رفت.

سینمای کشور از اسفند ماه دو سال گذشته با مشکلات فراوانی روبرو بوده و همچنان بعد از گذشت بیش از یکسال همچنان این مشکلات را پشت سر می‌گذارد، مشکلاتی که سال ۹۹ را به شکل کابوسی برای این هنر تبدیل کرد و حالا آینده چندان روشنی پیش روی سینمای سال ۱۴۰۰ به وجود نمی‌آورد.

از سویی توقف چرخه اکران شکستی بزرگ برای اکثریت تولیدات سینمایی رقم زد و از سویی دیگر هم نبود امکان ساخت آثار سینمایی باعث شد تا بسیاری از هنرمندان این عرصه بیکار و یا کم کار شوند. 

تعطیلی سالن‌های سینما، اما ضربه‌ای دیگر به این هنر زد، ضربه‌ای که با تعطیلی کامل برخی سالن‌ها و تغییر کاربری آن‌ها شاید به طور واضح آینده تاریکی را پیش روی هنر هفتم قرار دهد.

بدون شک در نهایت روزی بیماری کرونا به اتمام می‌رسد، اما در آن زمان ورشکستگی و تعطیلی کامل برخی از سینما‌ها معضلی بزرگ در چرخه اکران به وجود خواهد آورد، مشکلی که صف بلند تولیدات برای اکران را طولانی‌تر از قبل خواهد کرد. 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *