ترفندهایی برای تهیه «دسر کایزر»
«دسر کایزر» یک شیرینی شبیه باقلوا است که میتوانید به عنوان عصرانه با چای میل کنید.
_ چی شی نوشت: دسر کایزر یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که شبیه باقلوا است و از یک خمیر به همراه شربت تهبه میشود. این دسر یا شیرینی را میتوان برای مهمانیها به عنوان دسر یا به عنوان عصرانه در کنار چای و قهوه سرو کرد. این شیرینی مغز گردو و ارده دارد که بسیار مقوی و سالم است و برای رشد کودکان و نوجوانان میتوان تهیه کرد.
مواد لازم دسر کایزر
کره ۱۷۵ گرم
روغن آفتاب گردان ۱ لیوان سر خالی
شیر ۱ لیوان سر خالی
گردوی چرخ شده ۱ لیوان سر خالی
ارده نصف استکان
آرد ۴ تا ۵ لیوان حدود نیم کیلو گرم
سرکه ۱ قاشق مربا خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای شربت
آب دو و نیم لیوان
شکر ۳ لیوان
شیره انگور نصف لیوان
طرز تهیه دسر کایزر
مرحله اول
برای تهیه دسر کایزر خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، شربت را تهیه میکنیم. برای این کار، یک قابلمه برداشته و شکر و آب را درون آن میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شکر حل شود و ۱۵ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.
مرحله دوم
سپس شیره را اضافه کرده و بعد از چند جوش از روی حرارت بر میداریم تا خنک شود. برای درست کردن خمیر، یک کاسه برداشته و کره و روغن و شیر و ارده را درون آن میریزیم. گردوی چرخ شده را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
آرد را کم کم اضافه کرده و تا خمیر به دست نچسبد. کف سینی فر را کاغذ روغنی میکشیم. خمیر را با دست باز میکنیم و با چنگال یا هر وسیله دیگری روی سینی فر را درون آن قرار میدهیم.
مرحله چهارم
سپس یک و نیم ساعت درون فر با همان دما قرار میدهیم تا بپزد. سینی را از فر خارج کرده و شربت سرد را روی آن میریزیم و میگذاریم ۲ تا ۳ ساعت بماند تا شربت جذب شود. سپس به دلخواه برش زده و تزیین میکنیم و در ظرف مناسب سرو مینماییم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *