صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فوت و فن‌های تهیه حلوا

۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۱:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۲۳۰۶۵
حلوا‌ها تنوع زیادی دارند و در هر منطقه‌ای به شکل متفاوتی تهیه می‌شود. این دسر جذاب طرفداران خاص خود را دارد.

- ایرنا نوشت: حلوا را چه به عنوان یک دسر، چه به عنوان یک نذری و چه به عنوان یک شیرینی در مراسم‌های ترحیم در نظر بگیریم، جذاب است و طرفداران خاص خود را دارد.

مواد لازم برای تهیه حلوا:

آرد گندم ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
روغن ۱ پیمانه
گلاب نیم پیمانه
پودر هل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
پودر زعفران ۱/۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه شیره حلوا:

- برای تهیه شیره باید شکر، آب، گلاب، زعفران و هل را مخلوط کنید و درون قابلمه‌ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدود ۱۰ دقیقه بجوشد.
- سعی کنید شیره را قبل از شروع فرآیند پخت حلوا آماده کنید.

طرز تهیه و دستور پخت حلوا:

- ابتدا آرد را به آرامی الک کرده و به ظرف روی شعله متوسط بریزید. آرد را تا تغییر رنگ کم کم و تدریجی تفت دهید.

- توجه داشته باشید تغییر رنگ ناگهانی آرد می‌تواند حلوای شما را تیره رنگ کند.

- روغن را به صورت تدریجی به آن اضافه کنید و آنقدر تفت بدهید که آرد شما به صورت تدریجی رنگ بگیرد.

- پس از آن حرارت را کم کنید و شیره حلوا را همزمانی که به آرد اضافه می‌کنید تفت دهید تا به همه قسمت‌ها برسد.

فوت و فن‌ها:

۱. تهیه آرد و روغن مناسب یکی از اصلی‌ترین نکاتی است که باید هنگام طبخ حلوا در نظر داشته باشید.

۲. الک کردن درست و با حوصله آرد را فراموش نکنید. اگر آرد را با حوصله الک نکنید ممکن است آرد در حلوای شما به صورت گوله باشد.

۳. سعی کنید از روغن‌های زعفرانی، طلایی یا حیوانی استفاده کنید.

۴. دانه‌های هل را به صورت کامل آسیاب کنید تا زیر دندان هنگام میل کردن حلوا نیایند.

۵. در ریختن زعفران زیاده‌روی نکنید چرا که باعث می‌شود حلوای شما به زردی بزند.

۶. حلوای شما نباید ته بگیرد. به همین دلیل باید دائما آرد را تفت بدهید و آن‌را رها نکنید.

۷. حرارت زیاد باعث می‌شود حلوای شما رنگ تیره‌ای بگیرد. در تمامی مراحل پخت از حرارت ملایم استفاده کنید.

۸. سعی کنید از آرد‌های سبوس‌دار مانند آرد‌های نان سنگک استفاده کنید.

۹. استفاده از عرق هل نیز در دقایق پایانی طبق حلوا می‌تواند عطر خوبی به حلوای شما بدهد.

۱۰. آهسته و پیوسته طبخ کردن یکی از اصلی‌ترین فوت‌وفن‌های درست کردن حلواست.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *