صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاهش کمک‌های غذایی و روند صعودی قحطی و گرسنگی در جهان

۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۵:۰۱
کد خبر: ۷۲۲۹۲۰
دولت انگلیس امسال کمتر از ۲۶ میلیون پوند برای خدمات حیاتی تغذیه‌ای در کشور‌های در حال توسعه هزینه خواهد کرد که نسبت به سال ۲۰۱۹ بیش از سه چهارم کاهش داشته است.

- بر اساس تجزیه و تحلیل یک موسسه خیریه، دولت انگلیس تصمیم دارد ۸۰ درصد کمتر از پیش از شیوع کرونا، در موضوع تغذیه کودکان در کشور‌های فقیر کمک کند.

به گزارش «گاردین»، موسسه خیریه «کودکان را نجات دهید»، می‎گوید دولت انگلیس امسال کمتر از ۲۶ میلیون پوند برای خدمات حیاتی تغذیه‌ای در کشور‌های در حال توسعه هزینه خواهد کرد که نسبت به سال ۲۰۱۹ بیش از سه چهارم کاهش داشته است.

برآورد کاهش کمک به تغذیه پس از آن است که آژانس‌های سازمان ملل خواستار اقدام فوری برای جلوگیری از قحطی در ۲۰ کشور از جمله یمن، سودان جنوبی و شمال نیجریه شدند.

این موسسه خیریه می‎گوید که این کاهش ده‌ها هزار کودک را گرسنه و در معرض خطر گرسنگی قرار خواهد داد.

سوء تغذیه بر رشد مادام العمر افراد تأثیر می‌گذارد و عامل نیمی از مرگ و میر در میان کودکان جهان است.

گروه ۷، که مقام‎های کشور‌های عضو آن به تازگی در لندن دیدار کردند، یک گزارش در مورد پیشگیری از قحطی و بحران‌های بشردوستانه را منتشر کرد.

گزارش جهانی بحران مواد غذایی، که به تازگی منتشر شد، نشان داد که تعداد افراد نیازمند به پشتیبانی فوری در موضوع غذا به بالاترین سطح خود در پنج سال اخیر رسیده است و ۱۵۵ میلیون نفر با کمبود مواد غذایی روبرو هستند.

بودجه کمکی انگلیس در موضوع تغذیه در سال ۲۰۱۹ میلادی ۱۲۲ میلیون پوند، در سال ۲۰۲۰ میلادی ۱۱۱ میلیون پوند و در سال ۲۰۲۱ میلادی ۲۶ میلیون پوند بوده که کاهش ۸۰ درصدی را نشان می‌دهد.

بر اساس این گزارش، افزایش سوء تغذیه مربوط به همه گیری ویروس کرونا می‌تواند به ۴.۴ میلیون سال تحصیل از دست رفته منجر شود.

«کریستی مک نیل»، مدیر اجرایی موسسه خیریه «کودکان را نجات دهید» در انگلیس، استراتژی کمک دولت انگلیس را متناقض و ناسازگار توصیف کرد.

به گفته وی، «ما در حال بررسی هستیم که کمک انگلیس برای کودکان گرسنه در فقیرترین و خطرناک‌ترین کشور‌های جهان از جمله یمن، سومالی و سودان در حال صفر شدن است؛ اگر نقشی را که سوء تغذیه طولانی مدت در رشد کودک و کیفیت زندگی آینده او بازی می‌کند، نادیده بگیریم، پایان دادن به مرگ‌های قابل پیشگیری از کودکان هرگز حاصل نخواهد شد.»



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *