جنایات رژیم صهیونیستی در «شیخ جراح» و سکوت رسانههای جریان اصلی آمریکا
- به تازگی ویدئویی منتشر شد که نشان میدهد شهرک نشینان صهیونیست با توسل به زور وارد خانههای فلسطینیان در محله «شیخ جراح» در قدس شرقی شده بودند.
به گزارش «میدل ایست آی»، در این ویدئو یکی از شهرک نشینان به زنی فلسطینی که به خانهاش حمله میشد، میگوید «اگر من خانه تو را سرقت نکنم، شخص دیگری آن را خواهد دزدید.»
در این ویدئو همچنین پلیس رژیم صهیونیستی دیده میشود که به محلهها حمله میکند و با خشونت، فعالانی را که در اعتراض به آوارگی فلسطینیان ساکن در این منطقه تحصن کردند، مورد ضرب و شتم قرار میدهد.
در حال حاضر پاکسازی قومی در محلهای که متعلق به فلسطینیهاست در مقابل چشم همگان در جهان در حال انجام است.
اما رسانههای جریان اصلی آمریکا به گونهای در مقابل این اعمال رژیم صهیونیستی عمل میکنند که گویی هیچ اتفاقی نمیافتد.
در این جهان موازی، تلاش غیرقانونی و شرورانه برای اخراج فلسطینیان از خانه هایشان و اقدامات خشونت آمیز نیروهای صهیونیست برای متوقف کردن تظاهرات علیه حکم دادگاه اخیر که از اخراج فلسطینیان حمایت میکند، با سکوت قاطع رسانههای آمریکایی روبرو شده است.
با نگاهی گذرا به رسانههایی مانند نیویورک تایمز، اِن پی آر، سی ان ان و تایم، میتوان دید که هیچ پوشش خبری در مورد حوادث چند روز گذشته در سرزمین فلسطینیان در این رسانهها وجود ندارد.
در عوض این رسانهها تمرکز خود را بر روی موضوع تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی متمرکز کردهاند.
وقتی هم اخراجها و خشونت وارد شده بر ساکنان «شیخ جراح» پوشش داده میشود، این موضوع به عنوان یک مناقشه شبه تجاری بین دو طرف مطرح میشود و به عنوان یک نبرد حقوقی طولانی مدت بین فلسطینیان و شهرک نشینان توصیف میشود.
این رسانهها به راحتی از این نکته غافل میشوند که طبق قوانین بین المللی، دادگاههای رژیم صهیونیستی صلاحیت اسکان غیرنظامیان را در خاک فلسطین اشغالی ندارند و آوارگی خانوادههای فلسطینی از سرزمینشان با اصول حقوق بشردوستانه بین المللی مغایرت دارد.
«میدل ایست آی» در پایان میگوید با در نظر گرفتن روشهایی که رسانههای جریان اصلی آمریکا به تاریخ اشغال فلسطین توسط رژیم صهیونیستی پرداختهاند، خواه استفاده از اصطلاح درگیری، یا ترسیم معادلات کاذب در سطوح خشونت توسط اشغالگران و متجاوزان یا توجیه مداوم خشونت صهیونیستها به عنوان دفاع از خود؛ عدم پوشش خبری وقایع «شیخ جراح»، کلا تعجب آور نیست.