صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فوت و فن فریز کردن توت فرنگی

۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۲۱۹۳۶
اگر برای تهیه دسر و کیک در تمام فصل‌های سال نیاز به توت فرنگی دارید می‌توانید در فصل تابستان توت فرنگی‌های تازه را فریز کرده و برای مدت طولانی از آن‌ها استفاده کنید.

- نمناک نوشت: توت فرنگی یکی از محبوب‌ترین و سالم‌ترین میوه‌ها است که نه تنها به عنوان میوه بلکه برای تهیه دسر‌ها و تزئین کیک‌ها از آن استفاده می‌شود. توت فرنگی میوه تابستانی است بنابراین بسیاری از افراد برای اینکه در تمام طول سال از توت فرنگی استفاده نمایند، آن را در فریزر قرار می‌دهند. در این بخش راه و روش نگهداری طولانی مدت توت فرنگی را بیان کرده ایم.

بهترین روش نگهداری توت فرنگی برای طولانی مدت:

اگر می‌خواهید برای مدت طولانی توت فرنگی داشته باشید و در فصل‌های دیگری هم از آن استفاده کنید، فریز کردن توت فرنگی گزینه خوبی است.

مراحل فریز یا منجمد کردن توت فرنگی:

۱. انتخاب توت فرنگی:

توت فرنگی‌های درشت و سالم، براق و سفت را انتخاب کنید. بهتر است توت فرنگی ارگانیک بخرید و از خرید توت فرنگی‌های خشک شده یا کپک زده و توت فرنگی‌های خیس اجتناب کنید، زیرا خیس شدن توت فرنگی نشانه خراب شدن آن‌ها است.

توت فرنگی‌هایی را بخرید که برگ‌های سبز رنگ داشته باشند. توت فرنگی‌های کپک زده را از سایر توت فرنگی‌ها جدا کنید، زیرا اگر یک توت فرنگی کپک زده باشد، می‌تواند دیگر توت فرنگی‌های سالم را نیز آلوده و کپک زده کند.

۲. شستشوی توت فرنگی:

توت فرنگی‌ها را زیر آب شیر بگیرید تا خاک روی آن کامل پاک شود. بیشتر توت فرنگی‌ها در بسته بندی فروخته می‌شوند که نسبتا تمیز هستند. بهترین روش برای از بین بردن میکروب‌های توت فرنگی شستن آن با آب و سرکه سفید می‌باشد. سپس توت فرنگی‌ها را روی یک دستمال آشپزخانه پهن کنید تا آب آن‌ها گرفته شود.

۳. برش توت فرنگی:

با کمک یک چاقوی تیز برش‌های عمودی به توت فرنگی بزنید، اما دقت کنید که برش به انتهای توت فرنگی نرسد. با استفاده از شصت و انگشت سبابه به انتهای توت فرنگی فشار آرامی وارد کنید تا اسلایس‌ها از هم باز شوند.

۴. قرار دادن توت فرنگی درون ظرف:

درون ظرفی یک کاغذ پوستی بیاندازید و و توت فرنگی‌های اسلایس شده را با فاصله روی آن قرار دهید. اگر توت فرنگی شما زیاد است پس از چیدن ردیف اول روی آن را با یک نایلون یا کاغذ پوستی بپوشانید و توت فرنگی‌های دیگر را روی آن بچینید.

۵. فریز نمودن توت فرنگی:

ظرف را درون فریزر بگذارید تا توت فرنگی‌ها کاملا منجمد شوند. سپس توت فرنگی‌های منجمد شده را داخل یک کیسه فریزر بریزید و در آن را محکم ببندید و در فریزر قرار دهید و هر زمان که تمایل به مصرف توت فرنگی داشتید از آن استفاده نمایید.

نکته:

با فریز کردن توت فرنگی می‌توان تا حدودی ویتامین C موجود در این میوه را حفظ کرد، در تهیه مربا یا کنسرو و یا حتی خشک کردن این میوه بسیاری از ویتامین‌های آن از بین خواهند رفت و تنها فیبر و املاح در آن باقی خواهد ماند.

نگهداری توت فرنگی در یخچال:

اگر می‌خواهید توت فرنگی شما مدت زمان بیشتری در یخچال بماند، توت فرنگی‌های را نشویید بلکه فقط برگ‌های سبز توت فرنگی را با چاقو جدا کنید و توت فرنگی را درون یک کیسه فریزر در یخچال قرار دهید. قبل از مصرف توت فرنگی‌ها را بشویید. با این روش توت فرنگی تا هفت روز در یخچال ماندگاری دارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *