صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نحوه دم کردن چای زعفرانی برای افطار

۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۵:۵۰:۰۱
کد خبر: ۷۲۱۶۵۱
چای زعفرانی یکی از چای‌های پرطرفدار میان ایرانی‌ها است. این چای یک نوشیدنی شیک مانند شربت آلبالو برای پذیرایی از مهمان‌ها به حساب می‌آید.
_ نمناک نوشت: چای زعفرانی عطر و طعم بی نظیری دارد و توصیه می‌شود بجای مصرف چای سیاه از چای زعفرانی با رنگ زیبایی که دارد استفاده کنید.
 
این چای یک نوشیدنی شیک مانند شربت آلبالو برای پذیرایی از مهمان‌ها بحساب می‌آید و در کنار یک کیک عصرانه بسیار دلچسب است.  
 

مواد لازم برای تهیه‌ چای زعفرانی:

چای سیاه: یک قاشق غذاخوری
زعفران سابیده شده: دو گرم
آب: دو لیوان
گلاب: یک قاشق چای خوری
هل: به مقدار لازم
 

طرز تهیه‌ چای زعفرانی:

ابتدا آب داخل کتری را به جوش بیاورید و بعد از اینکه آب به جوش آمد، داخل یک قوری پودر زعفران، چای سیاه،  گلاب و هل را بریزید و روی آن آب جوشیده شده را بریزید و در قوری را ببندید و روی کتری یا سماور آب روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا به مدت تقریبا ده دقیقه دم بکشد.
 
چای زعفرانی دم کشیده را در فنجان‌های مورد نظر بریزید و در کنار شیرینی جات دلخواه میل کنید.

برچسب ها: طرز تهیه

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *