صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آیت‌الله اعرافی: انتقادات وارد است اما نباید دو قطبی ایجاد کنیم

۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۳:۳۷
کد خبر: ۷۲۰۹۸۷
مدیر حوزه‌های علمیه گفت: نباید دو قطبی میدان و چیز‌های دیگر ایجاد کنیم؛ سختی‌ها و مشکلات می‌گذرد؛ اما این خط حرکت به سوی قله‌های پیشرفت و تمدن‎‌سازی پیش خواهد رفت.
- بنا به اعلام حوزه، آیت الله «علیرضا اعرافی» در آیین رونمایی از طرح جدید تابلوی کوچه‌های مزین به نام و تصویر شهدا که در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شد، گفت: یک آیه داریم خطاب به عموم مردم است که می‌فرماید «وَلَا تَقُولُوا لِمَنْ یُقْتَلُ فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتٌ ۚ بَلْ أَحْیَاءٌ» و آیه دیگری خطاب به پیامبر اکرم داریم که می‌فرماید «وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ».

وی افزود: در آیه اول تأکید شده است که ادب را رعایت کنید و نگویید شهدا مرده اند و قدر شما این است که عظمت جایگاه شهدا را نمی‌توانید درک کنید.

مدیر حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: وقتی که خطاب به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلّم، فرمانده این میدان می‌رسد می‌فرماید، تو که این جایگاه را می‌فهمی، اما حتی خیال این را که این‌ها مرده اند در ذهنت عبور نده.

وی گفت: حیات شهیدان علاوه بر آن حیاتی که در آیات قرآن آمده است، یاد آنان و حفظ فرهنگی است که آنان در راهش جانفشانی کرده‌اند؛ شهیدان مردان میدان هستند و فرماندهی جز مقام معظم رهبری ندارد؛ اینجا دو رکن بیشتر وجود ندارد؛ میدان و فرمانده میدان که امام و رهبری است.

اعرافی بیان داشت: نباید دو قطبی میدان و چیز‌های دیگر ایجاد کنیم؛ سختی‌ها و مشکلات می‌گذرد، انتقادات و گلایه‌ها وارد است؛ اما این خط حرکت به سوی قله‌های پیشرفت و تمدن سازی پیش خواهد رفت.

وی با اشاره به آیه قرآن کریم که می‌فرماید «لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّیٰ تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ» افزود: خداوند در این آیه مبارکه می‌فرماید شما اگر می‌خواهید بالا بروید باید انرژی مصرف کنید و هزینه دهید؛ تا جایی که حتی از آسایش و جان و مال خود مایه بگذارید؛ فانی کردن دانی برای رسیدن به عالی یک قانون کلی در نظام خلقت است.

عضو فقهای شورای نگهبان قانون اساسی اظهار کرد: به «شهید» که می‌رسیم می‌بینیم جان عزیز خود را به پای آن درخت بلند تعالی بشر هزینه کرده است.

وی تصریح کرد: ما نیز باید برای آرمان‌های بزرگ الهی، برای انقلاب و خدمت به این مردم عزیز از خودمان و تمام وابستگی‌های مادی، مال و فرزندان خود بگذریم.

مدیر حوزه‌های علمیه عنوان داشت: نام و یاد شهید به دلیل ویژگی هویت سازی برای خود ما مهم است؛ این موضوع در تمام نقاط جهان وجود دارد و همه کشور‌ها مبارزین در راه وطن خود را ارج می‌نهند و یادشان را زنده نگه می‌دارند.

وی با اشاره به اینکه هر اقدام ریز و درشتی در راستای حفظ و ترویج فرهنگ شهدا اهمیت بالایی دارد گفت: از نام گذاری کوچه‌ها به نام شهدا تا فرهنگ سازی از مجرای شهدا همه و همه مهم است و نباید از هیچکدام این اقدامات غافل شویم.
 
اعرافی خاطرنشان کرد: ما باید این نماد‌ها را پیش ببریم و به آن‌ها برای رسیدن به قله‌های تمدن اسلامی عمق ببخشیم.

وی افزود: امیدواریم پیام این ماه مبارک که در آن هستیم ایستادگی در خط مقاومت، پیروی از فرمایشات مقام معظم رهبری و خدمت رسانی به مردم عزیز کشورمان باشد.
 
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *