صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حمل‌ونقل، کشاورزی و صنایع "افغانستان" بهترین گزینه برای سرمایه‌گذاری

۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۴:۰۰:۰۳
کد خبر: ۷۲۰۸۰
خبرگزاری میزان - در همایش مشترک فرصت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری "افغانستان" و ایران، شرایط و امتیازات سرمایه‌گذاری در افغانستان برای تاجران ایرانی تشریح شد.
به گزارش به نقل از خبرگزاری فارس ، این همایش با حضور «علی عدالت» معاون سفیر ایران مقیم کابل، "قربان حقجو" رئیس اداره حمایت از سرمایه‌گذاری افغانستان (آیسا)، "عبدالقدیر بهمن" معاون برنامه هیئت عامل اتاق تجارت و صنایع افغانستان، «محمد محسن پروانی» معاون بورد عالی سرمایه‌گذاران، "نجیب الله صاحب زاده" معاون اتاق تجارت و صنایع ننگرهار، «محمد رضا کریم زاده» رایزن اقتصادی ایران مقیم کابل، هیأت تجاری و سرمایه گذاری ایران و شماری از تاجران و صنعتکاران افغانستان برگزار شد.

لغو تحریم‌ها فرصتی برای تاجران ایرانی

در این مراسم علی عدالت معاون سفیر ایران در کابل، روند مراودات تجاری میان ایران و افغانستان را ستود.

وی با اشاره به برداشته شدن حلقه تحریم‌های بین المللی از ایران گفت: سران دو کشور بر محور اقتصاد تاکید دارند و تاجران و صنعتکاران افغانستان و ایران باید از آن استفاده کنند.

قربان حقجو رئیس آیسا چگونگی وضعیت سرمایه گذاری، فرصت ها و تسهیلات سرمایه‌گذاری در افغانستان را به هیئت تجاری و سرمایه گذاری ایران توضیح داد.

حقجو گفت: افغانستان در حال گذر از یک برهه حساس تاریخی است و با چالشهای زیادی نیز رو به رو می باشد، اما نسبت به ده سال پیش پیشرفت چشمگیری داشته است.

حقجو تاکید کرد: دولت متعهد به فراهم آوری فضای مصون برای سرمایه گزاران داخلی و خارجی است تا بر اساس آن فضای سرمایه‌گذاری بی خطر، کم هزینه و پر فایده ایجاد شود.

به گفته‌ی وی، سیاست‌های اقتصادی افغانستان برای سرمایه گذاری مناسب است و هیچ تبعیضی برای سرمایه گذاران خارجی به استثنای خرید زمین قائل نشده است.

امتیاز سرمایه‌گذاری در افغانستان

رئیس آیسا اظهار داشت: افغانستان به دلیل داشتن بازار داخلی، مواد خام در بخش های گوناگون به ویژه مواد غذایی، وجود نیروی انسانی وافر و ارزان، لغو تعرفه های گمرکی در صادرات به هند، چین، آمریکا و اتحادیه اروپا و وجود انرژی برق بهترین گزینه برای سرمایه‌گذاری در زمینه صنایع تولیدی است.

بر اساس خبری که صفحه فیس‌بوک آیسا منتشر کرده حقجو افزود: کسر بودجه تجاری بیانگر آن است که در افغانستان فرصت های بی شمار سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف وجود دارد. از ساختمان‌سازی گرفته تا کشاورزی و تولیدات زراعی نیاز به سرمایه گذاری دارد و سود هنگفتی نصیب سرمایه گذاران خواهد شد.


وی گفت: تنها عاملی که سبب جلوگیری از جنگ جهانی سوم شد، توسعه سرمایه گذاری و تجارت میان کشورهای اروپایی بود، از این رو افغانستان و ایران برای توسعه و رفاه اقتصادی دو کشور می توانند الگو برداری خوبی از کشورهای اروپایی نمایند.


درخواست اتصال افغانستان به آسیای مرکزی

در این همایش، عبدالقدیر بهمن معاون اتاق تجارت و صنایع افغانستان به موقعیت مهم اقتصادی افغانستان در قاره آسیا اشاره کرد و گفت: افغانستان می تواند ایران را با آسیایی مرکزی متصل کند و از دولت ایران خواست تا در زمینه زیربناهای ترانزیتی افغانستان سرمایه‌گذاری کند.

محمد رضا کریم زاده رایزن تجارتی سفارت ایران اظهار داشت: هیئت 17 نفره تاجران و سرمایه گزاران ایرانی در دو روز آینده با همقطاران افغانستانی خود گفت‌وگوهای رو در خواهند داشت و در صدد افزایش همکاری‌های تجاری و سرمایه گذاری خواهند بود.انتهای پیام/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *