صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کارشناس بین‌الملل: در آمریکا نگاه واحدی نسبت به برجام وجود ندارد

۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۰:۰۱
کد خبر: ۷۲۰۷۱۹
دسته بندی‌: سیاست
کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: در داخل آمریکا نگاه به توافقنامه برجام نگاه واحدی نیست و جمهوریخواهان همواره از مخالفان سرسخت برجام بودند و زمانی هم که دولت اوباما توافقنامه را امضا کرد جمهوری خواهان با تصویب طرح‌هایی تلاش کردند جلوی اجرای توافق را بگیرند.

مرتضی مکی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به درخواست ۲۲۰ نماینده کنگره آمریکا از بایدن، مبنی بر اتخاذ موضع سختگیرانه‌تر نسبت به ایران، اظهار داشت: در داخل آمریکا نگاه به توافقنامه برجام نگاه واحدی نیست و جمهوریخواهان همواره از مخالفان سرسخت برجام بودند و زمانی هم که دولت اوباما توافقنامه را امضا کرد جمهوری خواهان با تصویب طرح‌هایی تلاش کردند جلوی اجرای توافق را بگیرند.

این کارشناس مسائل بین‌الملل، اضافه کرد: جمهوری‌خواهان با استفاده از اختیارات رئیس جمهور بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی ایران را به حالت تعلیق درآوردند.

وی با بیان اینکه اکنون نیز دولت بایدن می‌کوشد برجام را احیا کند، افزود: جمهوریخواهان کنگره آمریکا ساکت ننشستند و تلاش می‌کنند به هر شکل و صورتی شده از احیای برجام جلوگیری کنند و طرحی که ۲۲۰ نماینده کنگره آمریکا در مورد برجام تصویب کردند نیز در همین راستا است.

وی با اشاره به حضور نماینده آمریکا در محل مذاکرات وین و تلاش برای مذاکره با ایران، تصریح کرد: عزیمت رابرت مالی نماینده آمریکا در نشست وین نیز به نوعی حاکی از عزم و اراده جدی دولت بایدن برای احیای برجام است.

مکی تاکید کرد: یک نکته را نباید فراموش کرد و آن هم اینکه ممکن است نگاه راهبردی و دیدگاه جمهوریخواهان و دموکرات ها در خصوص چگونگی مهار ایران، یکسان باشد؛ همه در چگونگی رسیدن به نقطه‌ای که در نظر دارند، اختلاف نظر وجود دارد.

این کارشناس مسائل بین‌الملل ادامه داد: دموکرات‌ها می‌کوشند از راه مذاکره و گفت‌وگو و همکاری با جمهوری اسلامی ایران به نوعی و اهداف خودشان دست یابند. بر خلاف آن، جمهوری‌خواهان به دنبال فشار حداکثری، تهدید و یا حملات نظامی هستند.

 

 


برچسب ها: آمریکا برجام

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *