صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«ترک فعل» مسئولان باید مانند «فعل مجرمانه» مورد برخورد قرار گیرد/ ورود قوه قضائیه به موضوع «ترک فعل مسئولان» امر بسیار مطلوب است

۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۳:۵۶
کد خبر: ۷۲۰۷۰۷
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، گفت: «ترک فعل» مسئولان امروز باید مانند «فعل مجرمانه» مورد برخورد قرار گیرد؛ از این رو نگاه قوه قضائیه به «ترک فعل‌ها» باعث شد تا با افرادی که مسئولیت قانونی دارند اما به مسئولیت خود نمی‌پردازند، برخورد شود.
حجت‌الاسلام نصرالله پژمان‌فر در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به ورود قوه قضائیه به موضوع مهم «تَرکِ فِعلِ مسئولان»، گفت: نسبت به ترک فعل مسئولان در ادوار گذشته مجلس بسیار حرف داشته و نسبت به ترک فعل مسئولین نیز مکاتبات متعددی را با قوه قضائیه انجام دادیم تا دستگاه قضایی به این مسائل ورود کند و برخورد لازم صورت گیرد.
 
وی تصریح کرد: متأسفانه و به هر دلیل برداشت روسای قبلی قوه قضائیه این نبوده که موضوع ترک فعل‌ها در واقع به عنوان جرمی است که از ناحیه برخی مسئولین ساطع می‌شود لذا بر اساس همین امر هم برخورد قاطع و قانونی صورت نمی‌گرفت.

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بحث مهم ترک فعل مسئولان در زمان تصدی آیت‌الله رئیسی مورد توجه قرار گرفت و نگاه مثبتی به آن شد، اظهار داشت: این نگاه باعث شد که ترک فعل جرم قلمداد شود و بر اساس تبعاتی که ایجاد می‌کند، برای آن مجازاتی هم پیش‌بینی شود.
 
این نماینده مجلس با بیان اینکه ترک فعل مسئولان مانند رفتار یک سوزن‌بان است، اظهار داشت: تصور کنید این سوزن‌بان به جای اینکه سوزن را در زمان مناسب جابه‌جا کند، از این عمل سرباز می‌زند و نهایتاً دو قطار به هم تلاقی پیدا می‌کنند و جان بسیاری از مردم گرفته می‌شود و وقتی به آن سوزن‌بان بگویند که شما عامل قتل این انسان‌ها هستید، در جواب به ما بگوید: من کاری نکردم و اصلاً فعلی انجام ندادم چرا که فعل جرم است و ترک فعل جرم نیست.

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی بیان داشت: ترک فعل مسئولان امروز باید مانند فعل مجرمانه مورد برخورد قرار گیرد؛ از این رو نگاه آیت‌الله رئیسی به ترک فعل‌ها باعث شد تا با افرادی که مسئولیت قانونی دارند و ما به مسئولیت خود نمی‌پردازند، برخورد شود.
 
وی تاکید کرد: به نظرم اگر در کارنامه آیت‌الله رئیسی، مثلاً کارنامه ۱۰ ساله ایشان نوشته شود که ایشان تنها با ترک فعل‌ها برخورد و ترک فعل‌ها را جرم تلقی کردند، همین اقدام می‌تواند به اندازه یک کارنامه ۱۰ ساله ارزشمند بوده و اثرات زیادی را بیافریند.

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس بیان داشت: قطعاً پرداختن به ترک فعل مسئولین می‌تواند تبعات مثبتی در جامعه داشته باشد لذا ورود قوه قضائیه به مبحث ترک فعل مسئولین امری بسیار مطلوب است.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *