صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عزم اهالی ۹ هزار محله برای حل مشکلات

۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۴:۵۵
کد خبر: ۷۲۰۳۹۱
دبیر مهرواره محله همدل گفت: ۹ هزار و ۳۶۳ محله در این مهرواره با ثبت ۱۲ هزار ۳۲۱ مسئله در سایت «www.ham-del.ir» در این مهواره حضور یافتند.

-طبق گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام رضا غلامی در خصوص ثبت نام در این مهرواره اظهار داشت: برنامه‌های مهرواره محله همدل از دو روز مانده به ماه مبارک رمضان شروع شد و روند ثبت مسئله توسط شرکت کنندگان تا عید سعید فطر، همچنین حل مسئله و بارگذاری آن در سایت «www.ham-del.ir» تا ۲۰ خرداد جاری ادامه دارد.

دبیر مهرواره محله همدل با اشاره به اینکه تاکنون ۱۲ هزار ۳۲۱ مسئله از ۹ هزار و ۳۶۳ محله در سراسر کشور در سایت محله همدل به ثبت رسیده‌اند عنوان داشت: از میان استان‌های شرکت‌کننده در این طرح، استان فارس با ثبت ۱۰۵۱ مسئله به‌عنوان به اولین استان، استان اصفهان با ثبت ۱۰۳۵ مسئله به‌عنوان استان دوم و استان کرمان با ثبت ۱۰۱۲ مسئله، رتبه سوم را دارند، همچنین استان البرز با ۳۴ مسئله ثبت‌شده و استان‌های بوشهر و قم به ترتیب با ۶۲ و ۳۷ مسئله، کمترین درصد مشارکت را در این طرح داشته‌اند.

وی ادامه داد: ازآنجا که تمام مسائل توسط خود افراد محله ثبت‌شدند و حل مسائل نیز توسط افراد محله انجام می‌شود، مشکلی برای حل این مسائل وجود نخواهد داشت همچنین باید گفت که از جانب دبیرخانه مهرواره محله همدل، هیچ حمایت مالی صورت نمی‌گیرد؛ بنابراین مهرواره باید مشکلات محله توسط اهالی محل برطرف شوند.

حجت‌الاسلام غلامی در پایان در رابطه با شکل داوری این مهرواره خاطرنشان کرد: موارد مختلفی توسط داوران مهرواره محله همدل بررسی خواهند شد، به عنوان مثال «زمان حل معضلات»، «تعداد مشکلات برطرف شده»، «تأثیرگذاری بر مخاطبان»، «مشارکت گروهی» و «مسجد محوری» مبنای داوری این مهرواره هستند. همچنین در قسمت استانی نیمی از امتیازات و در قسمت شهرستانی یک سوم امتیازات توسط مردم تعیین می‌شود.

گفتنی است، ثبت مسائل در سایت www.ham-del.ir تحت عناوین «اقتصادی»، «اجتماعی»، «تربیتی»، «آموزشی»، «خانواده»، «مذهبی»، «زیرساختی»، «اخلاقی»، «زنان»، «سبک زندگی و سلامت»، «رسانه و هویت بخشی»، «گفتمان انقلابی و فرهنگ ایرانی اسلامی»، «حقوقی»، «فساد و انحراف عملکردی» امکان‌پذیر است.

موضوعاتی، چون «تهیه لوازم کمک‌آموزشی، تهیه جهیزیه، وساطت در ازدواج، آزادسازی زندانیان، تهیه بسته معیشتی، ارائه خدمات مشاوره، ایجاد اشتغال خانگی، ایجاد فضای ورزشی برای محله، راه‌اندازی کارگاه تولیدی، حمایت از جوان مخترع و برگزاری کلاس آموزشی ویژه دانش آموزان محله» فعالیت‌های مردمی هستند که در این سایت به ثبت رسیده‌اند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *