صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نگرانی دولت از تاثیر نوسانات بورس بر ارزش دارایی‌های بخشی از هموطنان

۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۱:۳۱
کد خبر: ۷۲۰۱۲۰
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
سخنگوی دولت با بیان اینکه حمایت دولت از بازار سرمایه برای حمایت از تولید، اشتغال و سرمایه‌گذار یک اصل همیشگی است، گفت: دولت همواره نگران تاثیر نوسانات بورس بر روی ارزش دارایی‌های بخشی از هموطنان‌مان است و تلاش می‌کند با هر ابزاری از این بازار حمایت کند.

علی ربیعی ظهر امروز در نشست خبری هفتگی وبیناری خود با اصحاب رسانه اظهار کرد: حمایت دولت از بازار سرمایه جهت حمایت از تولید و اشتغال و سرمایه گذار یک اصل همیشگی بوده و در این میان دولت همواره نگران تاثیر نوسانات بورس بر روی ارزش دارایی های بخشی از هموطنان مان بوده است. دولت سعی کرده با هر ابزاری از این بازار حمایت کند. 

افزایش مبلغ تسهیلات به ۵۰ میلیون تومان برای تسریع در ساخت مسکن محرومین
وی با بیان اینکه امام حسن مجتبی (ع)، امام صلح، آزادگی و مدارا که آموزه ای از گذشت برای حفظ و مصالح جامعه مسلمین بوده و نیز نمادی از کرامت و خیر انسانی برای همه انسانهاست، اظهارداشت: دولت نیز در کنار مردم و خیرین بوده و همواره خیرجمعی را یکی از اهداف و برنامه‌های خود می‌داند.

 
ربیعی تاکید کرد: در همین راستا با پیش بینی اعتبارات لازم در قانون بودجه ۱۴۰۰ برای مستمری بیش از ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار خانوار مددجوی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) رشد متوسط ۷۰ درصد را نسبت به سال گذشته عملیاتی کرد تا گام موثری در راستای کاهش فقر و بهبود معیشت خانوار‌های دهک‌های پایین بردارد.

سخنگوی دولت عنوان کرد: در راستای گسترش آموزش همگانی که نیمی از اعتبار آن‌ها توسط خیرین تامین شده حدود ۲۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تامین اعتبار کرد که این میزان نسبت به سال ۱۳۹۳حدود ۵۹ برابر شده است. پرداخت وام‌های ۲۵ و ۳۰ میلیون تومانی بلا عوض و همچنین افزایش مبلغ تسهیلات به ۵۰ میلیون تومان برای تسریع در ساخت مسکن محرومین در سراسر کشور از دیگر اقدامات دولت در این زمینه بوده است.

مهمترین مصوبات دو جلسه اخیر هیئت دولت
ربیعی با اشاره به مهمترین مصوبات دو جلسه اخیر هیئت دولت گفت: با توجه به ضرورت اتخاذ سیاست‌های قضایی افتراقی در قبال کودکان و نوجوانان به دلیل آسیب پذیری این گروه افراد و خصوصیات و ویژگی‌های روحی و جسمی خاص آنان و نیز تدوین یک فرآیند حمایتی اثربخش برای کودکان در سیستم قضایی و برخورد صحیح، نظام مند، هدفمند و حمایت گرا به جای برخورد انتظامی و قضایی با این گروه دولت «لایحه پلیس ویژه اطفال و نوجوانان» را به تصویب رساند.

وی افزود: در این لایحه به مسائلی همچون نحوه تشکیل پلیس ویژه و شرایط و ویژگی‏های آنان، حدود صلاحیت‏ و تکالیف پلیس ویژه، پیش‏بینی سازوکار‌های حمایتی لازم مانند استخدام زنان پلیس، جداسازی از بزرگسالان، تشریفات خاص اعزام نزد مرجع قضایی و منع اقدامات برچسب زننده، استفاده از روش‌های غیرقضایی در مواجهه با جرایم کودکان و نوجوانان با تکیه بر اصول و مبانی عدالت ترمیمی، پرداخته است.

سخنگوی دولت یادآور شد: همچنین دولت با هدف کمک به مسکن دار شدن ساکنین مناطق کمتر برخوردار مرزی و ایجاد جذابیت برای نوسازی بافت‌های فرسوده و انبوه سازان، با اصلاح آیین نامه اجرایی برنامه ملی بازآفرینی شهری پایدار موافقت کرد.

ربیعی عنوان کرد: به موجب این تصمیم، میزان سقف تسهیلات مشارکت مدنی دوره ساخت و ودیعه اسکان موقت در اراضی مشمول طرح‌ها و برنامه‌های موضوع این تصویب نامه به ترتیب در کلانشهر‌ها به ازای هر واحد مسکونی تولید شده یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال و ۴۰۰ میلیون ریال و در سایر شهر‌ها ۸۰۰ میلیون ریال و ۳۰۰ میلیون ریال تعیین شد.تعیین و درجه بندی مشاغل سخت و زیان آور سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری‌های کشور از دیگر مصوبات هیات وزیران بود.

دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهور تاکید کرد: مشاغل آتش نشان، آتش نشان (راننده)، معاون شیفت، فرمانده شیفت، رئیس ایستگاه، مدیر عملیاتی منطقه، رییس مرکز ستاد عملیاتی و معاون عملیات، با درجه سختی و زیان آور (۳)، به عنوان مشاغل سخت و زیان آور سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری‌های کشور تعیین شدند.هیئت وزیران همچنین با اصلاح لایحه اصلاح قانون استفاده متوازن از امکانات کشور برای ارتقای سطح مناطق کمتر توسعه یافته موافقت کرد.

ربیعی عنوان کرد: به موجب این اصلاحیه، دولت مکلف است سه درصد از اعتبارات بودجه عمومی دولت را در قالب ردیف مشخص تحت همین عنوان تعیین کند و طی جدولی که در آن سهم هر استان براساس شاخص‌های نرخ بیکاری، آب شرب شهری و روستایی، آموزش و پرورش، آموزش فنی و حرفه ای، بهداشت و درمان، آموزش عالی، پژوهش و فناوری، بهسازی روستاها، راه و زیرساخت‌های جاده ای، سرانه‌های عمران شهری و درآمد شهرداری‌ها و فضا‌های فرهنگی، مذهبی، ورزشی مشخص می‌گردد، در قانون بودجه درج نماید.
 
 
سالانه حدود ۱۵۰ هزار مصوبه در شورا‌های اسلامی تصویب می‌شود
سخنگوی دولت با اشاره به اهم اطلاعات و اقدامات شورا‌های اسلامی در دوره پنجم گفت: تعداد ۱۳۶۲ شورای شهر، ۳۸هزار  شورای اسلامی روستا، ۱۰۵۷ شورای بخش، ۴۵۰ شورای شهرستان، ۳۱ شورای استان و شورایعالی استان‌ها به عنوان نمایندگان و حلقه رابط مردم با دولت، بخش مهمی از امور محلی و ناحیه‌ای را با استفاده از درآمد‌های مردم مدیریت می‌نمایند.

وی افزود: تعداد اعضای شورای اسلامی شهر‌ها هفت هزارو ۵۴ نفر و تعداد اعضای شورای اسلامی روستا‌ها۱۱۸ هزارو ۹۳۸ نفر هستند که از این تعداد چهار هزارو ۲۹ نفر زن می‌باشند. سالانه حدود ۱۵۰ هزار مصوبه (۶۰۰ هزار مصوبه در ۴ سال) در موضوعات مختلف اجتماعی- اقتصادی و فرهنگی و... به تصویب شورا‌های اسلامی می‌رسد که مبنای عمل شهرداری‌ها و دهیاری‌های سراسر کشور در زمینه امور مالی و معاملاتی و پروژه‌های عمرانی، خدماتی و فرهنگی و... قرار می‌گیرد.

ربیعی عنوان کرد: انعقاد ۱۵ تفاهمنامه توسط شورایعالی استان‌ها با دستگاه‌های اجرایی و قضایی در زمینه آموزش شهروندی و شورا‌ها و بهبود عملکرد دستگاه‌های اجرایی با همکاری شورا‌های شهر و روستا از دیگر اقدامات در این راستا بوده است. 

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی در خصوص اختلاف افکنی و بهره‌برداری شبکه‌های رسانه‌ای معاند از انتشار فایل صوتی گفت و گوی ظریف و اینکه عده‌ای می‌گویند این کار توسط خود دولت با مقاصد انتخاباتی انجام شده است، گفت:هدف از مصاحبه این بود در مسائل مهم مانند سیاست‌های اقتصادی مالی، و پیشگیری‌ها و مسایلی مانند تالاب‌ها، سیل و مدیریت آن و زلزله از هزینه‌ها گرفته تا سیاست‌های رفاهی و اجتماعی با همه پیچیدگی‌هایش و حتی مجموعه‌ای از حوادث تلخی مانند سانچی و پلاسکو یا حوادث شیرین مانند سیاست گذاری‌های کلان سلامت و بحث‌های توسعه صنعتی و حتی چگونگی مقاومت در دوران تحریم، صادرات در این دوران و ساز و کار‌های مقاومت اقتصادی در محور این گفتگو‌ها قرار داشت.

وی ادامه داد: بخشی هم مربوط به موفقیت‌های وزارت خارجه و موانع و چالش‌های پیش روی آن بود. قطعا حوزه دفاعی و خارجی از اهمیت خاصی برخوردار است. قرار بود بخشی از مصاحبه‌ها فقط در قالب انتقال تجارب انتشار محدود داشته باشد و بخشی هم قرار بود پخش شود و پخش خواهد شد.

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری یادآور شد: با دستور ریاست جمهوری، نهاد‌های مسوول در حال بررسی چگونگی انتشار و انتخاب گزینشی آن برای پخش هستند.
 
انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *