نرخ فرزندآوری در ایران ۲۰ پله پایینتر از آمریکا!
بر اساس آمار منتشر شده زنان ایرانی با دارا بودن ۱.۷۸ فرزند در مکان ۱۴۶ جدول جهانی قرار دارند. این در حالی است که کشورهایی مانند آمریکا در رتبههایی بالاتر از ایران قرار دارند.
_ تسنیم نوشت: تعداد فرزندان در یک خانواده ایرانی کمتر از یک خانواده رژیم صهیونیستی، انگلیسی و آمریکایی شده است!
نرخ فرزندآوری در ایران ۲۰ پله از آمریکا پایینتر و رژیم صهیونیستی دو برابر نرخ فرزندآوری ایران را در اختیار دارد، نرخ باروری در ایران پایینترین مقدار در میان کشورهای مسلمان است و آلبانی با رقم ۱.۵ رقیب اروپایی ایران محسوب میشود.
براساس گزارشی که سازمان جاسوسی ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۰۹ منتشر کرده و در آن پیشبینیهای جمعیتی ایران در سالهای ۲۰۱۵ و ۲۰۲۵ را تحلیل کرده است، تعداد فرزندان در خانواده ایرانی کمتر از تعداد فرزندان در یک خانواده رژیم صهیونیستی است!
سازمان جاسوسی آمریکا با اعلام این آیندهپژوهی میافزاید:
زنان ایرانی با دارا بودن ۱.۷۸ فرزند در مکان ۱۴۶ جدول جهانی قرار میگیرند این در حالی است که حتی رژیم صهیونیستی با رتبه ۷۵، آفریقای جنوبی ۹۷، برزیل ۱۰۶، ترکیه ۱۱۰، فرانسه ۱۱۸، آمریکا ۱۲۲ و انگلیس ۱۳۷ در مکانهای بهتر و بالاتر از ایران قرار دارند؟!
سازمان سیا با مقایسه نرخ زاد و ولد در کشورهای مختلف گزارشی را منتشر کرده که پتانسیل موجود برای تغییر جمعیت در کشورها را نشان میدهد؛ این آمار نشاندهنده متوسط تعداد کودکانی است که به ازای هر زن به دنیا آمده است، در این گزارش تحلیل مغرضانه نرخ بالای دو فرزند نشان میدهد که جمعیت ایران رو به رشد است و متوسط سن رو به کاهش است در حالی که متأسفانه این نرخ در ایران و در خوشبینانهترین حالت ۱.۸۷ است.
این در حالی است که لورا بوش (لورا ول بوش همسر جرج دبلیو بوش چهل و سومین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا و بانوی اول ایالات متحده از سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۸) و مجموعه دولت آمریکا با جدیت کامل با کنترل جمعیت آمریکا مبارزه میکنند، جمعیت آمریکا در ۱۰۰ سال گذشته با تکثیر موالید و باز گذاشتن مهاجرت همفکران به آمریکا حدود ۱۰۰ میلیون نفر افزایش یافته است و این مطلب به عنوان یکی از مولفههای راهبردی قدرت مطرح است.
رژیم صهیونیستی و کشورهای اروپایی نیز سیاستهای جدی تشویق به زاد و ولد را در پیش گرفتند و در این زمینه رژیم صهیونیستی از همه کشورهای اروپایی پیشی گرفته است.
متأسفانه برخی از کارشناسان جمعیت در کشورمان به سادگی از همه مسائل مهم و واقعیتهای موجود دنیا در مبحث مدیریت جمعیت چشمپوشی کردند و کنترل جمعیت، تنظیبم خانواده و بهداشت فرزندآوری را دقیقاً در همان الگوی غربی و با همان دلایل، راهبردها و منابع پیگیری میکنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *