صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گزارش «نشنال اینترست» از قدرت موشک‎های ایرانی در غرق کردن ناوهای آمریکایی

۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۳:۱۵:۰۱
کد خبر: ۷۱۹۵۵۰
توانمندی موشکی ایران دستمایه گزارش پایگاه آمریکایی نشنال اینترست قرار گرفته است.
پایگاه آمریکایی «نشنال اینترست» در گزارشی به بررسی توانمندی موشکی ایران پرداخته و می‎گوید «موشک‌های ایرانی قادرند ناو هواپیمابر آمریکایی را غرق کنند.»
 
گزارش «نشنال اینترست»، با تاکید بر روش‌های مختلف ایران برای آسیب و ضربه زدن به نیروی دریایی آمریکا، از پیوستن ایران به جمع معدود کشور‌های دارای موشک بالستیک ضد کشتی در سال ۲۰۱۳ خبر داد.
 
موشک مذکور با نام «خلیج فارس» در سال ۲۰۱۳ آزمایش شد؛ این موشک برگرفته از موشک بالستیک کوتاه برد «فاتح ۱۱۰» با سوخت جامد است که کاملا بومی است.
 
«خلیج فارس» همچنین مجهز به یک جست‎وجوگر مادون قرمز است و با دقت بالا به هدف متحرک دریایی اصابت می‌کند.
 
گزارش در ادامه ضمن اشاره به برد این موشک، می‎افزاید که توانمندی موشک خلیج فارس با شرایط جغرافیایی خلیج فارس که عرضی بین ۳۵ تا ۲۲۰ مایل دارد، مطابقت دارد.
 
ضمن اینکه هدفگیری برای موشک «خلیج فارس» به دلیل توانمندی نیروی دریایی ایران برای نظارت و رهگیری به دلیل داشتن شناورهای تندرو، تجهیزات نیمه شناور، بالگرد‌های SH-۳ و CH-۵۳، پهپاد، باور ۲ و رادارها، آسان است.
 
این گزارش در بخشی دیگر با اشاره به پیشرفت توانمندی موشکی ایران و معرفی نوع ضد رادار و سریع‌تر «هرمز ۱» و «هرمز ۲»، می‎افزاید، ایران دارای مزیت دفاعی ضد ناو است.
 
دیگر موشک‌های ایرانی موسوم به «ذوالفقار»، «فاتح ۱۱۰» و «فاتح مبین» رادارگریز، به ایران این امکان را می‌دهند که در یک بازه زمانی کوتاه تعداد بیشتری شلیک داشته باشد.
 
ضمن این که تجربه جنگ نشان می‌دهد، رهگیری موشک‌های بالستیک در هنگام بهره مندی از مزیت هوایی به طرز حیرت انگیزی دشوار است.
گزارش در پایان با اشاره به توانایی موشک‌های ایرانی برای هدف قرار دادن ناو‌های هواپیمابر آمریکا نوشت، این کشور در حال بهبود سرمایه گذاری در ASBM‌های خود با هدف دسترسی به ابزار بازدارندگی نظامی متعارف است.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *