صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاهش ۲۰ هزار نفری پرسنل شهرداری تهران

۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۱:۵۰
کد خبر: ۷۱۹۵۲۵
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: پرسنل برون سپاری در مرز ده هزار نفر و در مجموع ۲۰ هزار نفر از پرسنل شهرداری برای امور اداری و اجرائی در مدیریت شهری پنجم تهران کاهش یافت.

میزان_ محسن هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر تهران در جریان دویست و هشتاد و نهمین جلسه شورای شهر تهران در نطق پیش از دستور خود با اشاره به هفته شوراها اظهار کرد: در هفته شورا قرار داریم، شوراهای شهر و روستا، نهادی است که با پیشنهاد مرحوم آیت الله طالقانی در قانون اساسی جمهوری اسلامی گنجانده شد و فصل هفتم قانون اساسی با ۷ اصل دیگر به این نهاد مردم نهاد اختصاص یافت. 

رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه ۲۲ سال از تشکیل شوراها می‌گذرد، گفت: اما تنها یک‌ سوم اختیارات و ظرفیت قانونی آن واگذار شده است و اگر هر سال یکی از وظایف شوراها توسط دولت و مجلس به آن تفویض می‌شد، امسال می‌توانستیم شاهد ظرفیت کامل شورا باشیم اما از ۲۳ وظیفه قانونی شوراها تنها ۸ وظیفه به آن تفویض شده است. 

رئیس شورای شهر گفت: امسال آخرین سالروز شوراها در دوره پنجم را سپری می‌کنیم، با وجود همه مشکلات و چالشهایی بوجود آمده دراین دوره که در قالب سه ابرچالش، بحران اقتصادی کشور، رکود در صنعت ساختمان و پاندمی کرونا شاهد بودیم، عملکرد شورای پنجم مثبت بود و برای کارشناسان وصاحب نظران قابل بررسی است. 

بیشتر بخوانید:

هاشمی اظهار کرد: شورای پنجم توانست مطالبات سلبی عمومی در حوزه مدیریت شهری را تا حد زیادی محقق کند، از جمله کاهش هزینه اداره شهر به کمتر از نصف که بسیار مهم است، کاهش ده هزار نفری پرسنل شهرداری تهران، همچنین کاهش پرسنل برون سپاری در مرز ده هزار نفر و در مجموع ۲۰ هزار نفر از پرسنل شهرداری برای امور اداری و اجرائی کاهش یافت. 

وی گفت: توقف روند شهرفروشی وقانون فرشی وعدم تجاوز از طرح تفصیلی تهران در بارگذاری یکی دیگر از دستاوردهای مهم است که در کنار حفظ باغات تهران و لغو مصوبه برج باغ انجام شد. 

هاشمی درباره بخش فرهنگی اجتماعی گفت: در بخش فرهنگی اجتماعی نیز سیاست فعالیتهای صرفا مناسبتی وموازی کاری با سایر دستگاههای تبلیغی، تبدیل به تکثر فرهنگی، چندصدایی و رویکرد حمایتی بجای تصدی‌گری و فعال کردن سمن‌ها وتشکل‌های مردم نهاد گردید. 

وی درباره حمل و نقل عمومی گفت: در بخش حمل و نقل عمومی با وجود افتتاح خطوط و ایستگاههای مترو و بهسازی محدود در ناوگان اتوبوس رانی، نیازهای مردم به توسعه ناوگان حمل ونقل عمومی، به دلیل‌عدم حمایت دولت وسیستم بانکی برآورده نشد. 

 هاشمی اضافه کرد: در بخش مناسب‌سازی شهر برای معلولان اقدامات مهمی انجام شد و توانستیم نظر توان یابان را جلب کنیم. 

هاشمی با بیان اینکه یکی از مهمترین دستاوردهای شورای پنجم تحقق وعده شفافیت بود افزود: امروز شورای شهر تهران تنها دستگاهی است که آرا آن شفاف در معرض دید مردم است و مجلس و دولت با وجود مطالبات عمومی شفافیت را اجرا نکرده‌اند، همچنین به جز یک یا دو جلسه تمامی جلسات شورای شهر را به صورت علنی اجرا کردیم. 

رئیس شورای شهر گفت: با این وجود بدلیل کمبودها و ضعفهایی که در اجرا توسط شهرداری و هم عملکرد شورا وجود داشته است از شهروندان تهرانی عذرخواهی می‌کنیم و امیدواریم که مطالبات و انتظارات از دوره آینده شورا به نحوی در انتخابات شکل گیرد که گامی رو به جلو و نه به عقب در حوزه اصلاح و توسعه مدیریت شهری برداشته شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *