صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

34 درصد زندانیان کردستان کمتر از 10 روز در زندان بوده‌اند

۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۵:۰۴
کد خبر: ۷۱۹۳۹
دسته بندی‌: مجله حقوقی ، عمومی
خبرگزاری میزان - گرجی زاده با اشاره به ضرورت استفاده از مجازات‌های جایگزین حبس، گفت: طبق آمارهای موجود در استان، 34 درصد از زندانیان کمتر از 10 روز در زندان‌ها بوده‌اند.
«اسدالله گرجی زاده» مدیرکل زندان‌های استان کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی و قضایی ، با اشاره به کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها به عنوان یکی از سیاست‌های اصلی دستگاه قضا، گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست های مهم  قوه قضاییه کاهش آمار زندانیان و حبس زدایی است، به دنبال این هستیم که آمارهای زندانیان را به حداقل برسانیم و برای تحقق این هدف باید ساختارهای قانونی دنبال شود و زندان آخرین مرحله و اقدام قضایی باشد.


وی با تاکید بر حفظ قبح زندان به عنوان مجازات نهایی، اظهار داشت: قضات با آموزش هایی که می بینند باید زندان را آخرین مرحله مجازات متهم بدانند و این راهکاری هست که باید فرهنگسازی شود و نیاز به دستورالعمل دارد.

گرجی زاده ادامه داد: اگر زندان اولین گزینه باشد،قبح زندان از بین می‌رود و این مسئله در تکرار جرم اثرگذار خواهد بود.

مدیرکل زندان‌های کردستان به آمارهایی در خصوص حضور زندانیان در بازداشتگاه‌ها اشاره کرد و افزود: آمارهای موجود حاکی از این است که 34 درصد از زندانیان، کمتر از 10 روز در زندان‌ها مانده اند. 13درصد از زندانیان هم یک روز در زندان مانده‌اند و 20 تا 30 درصد هم با قرار کفالت کمتر از  5روز در زندان باقی مانده اند.

وی تصریح کرد: اینکه 20تا 30درصد از زندانیان کمتر از 5 روز در زندان مانده اند در از بین رفتن قبح زندان تاثیر گذار است.

گرجی زاده با اشاره به افزایش 36درصدی جرائم مالی در استان کردستان، تصریح کرد: متناسب با این آمارها باید بگویم که خانواده ها قناعت را پیشه کنند چرا که ریشه افزایش جرائم مالی در عدم قناعت است وهمین مسئله خانواده ها را به هم ریخته است.

وی افزود: بیمه نامه و آشنایی حقوقی با این مسئله نیز از ضروریات است و خانواده ها در این زمینه باید آینده نگری کنند و بیمه مسئولیت و بیمه رانندگی را جدی بگیرند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *