صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آخرین اخبار سینما در روزی که گذشت

۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۵:۰۲
کد خبر: ۷۱۹۳۶۸
سینمای ایران طی ماه‌های گذشته با اخبار و حواشی فراوانی روبرو بوده است، چرخه اکران با توقف طولانی مدت روبرو شده و از سویی تولیدات سینمایی نیز اختلالات فراوانی را تجربه کرده اند. حال پس از کاهش ابتلا به کرونا سینماها بار دیگر شاهد بازگشایی شد.

- سینمای ایران طی ماه‌های گذشته با اخبار و حواشی فراوانی روبرو بوده است، چرخه اکران با توقف طولانی مدت روبرو شده و از سویی تولیدات سینمایی نیز اختلالات فراوانی را تجربه کرده اند. حال پس از کاهش ابتلا به کرونا سینماها بار دیگر شاهد بازگشایی شد.

بازگشایی سینماها در سال جدید هرچند از لحاظ فروش و گیشه با نتیجه خوبی روبرو نبوده اما باز هم چراغ روشنی برای هنرمندان این عرصه است.

فیلم کوتاه «منفیه ۳۶۲۵» به مرحله پس تولید و فنی رسید

فیلم کوتاه «منفیه ۳۶۲۵» به کارگردانی و تهیه کنندگی حسین بابائیان به مرحله پس تولید و امور فنی استودیویی رسید.

فیلم کوتاه «منفیه ۳۶۲۵» به کارگردانی و تهیه کنندگی حسین بابائیان در مرحله پس از تولید و امور فنی استودیویی به مدیریت پیمان شاه محمدی قرار گرفت.

این فیلم کوتاه، روایت یک موقعیت ضد جنگ است که به موضوع جنگ و هجوم داعش می‌پردازد که اثرات ناشی از آن، بیشترین آسیبش برای کودکان بی گناه سرزمین‌های مشرق زمین است. شمار کودکان قربانی این کشتار جهانی، روزانه ۷ نفر، در سال ۳۶۲۵ هزار نفر و در طول هشت سال جنگ مجموعا حدود ۲۹ هزار نفر کودک است.

پیمان شاه محمدی مدیر امور پس از تولید فیلم کوتاه «منفیه ۳۶۲۵» درباره امور فنی این فیلم گفت: ساختن چنین فیلمی نیازمند بررسی اقلیمی و بومی از قربانیان این وقایع جنگی است. اجرای صحنه‌ای در این گونه فیلم‌ها بسیار مهم است و اینکه چقدر می‌توان بدون داشتن ادوات جنگی و یا اکشن خاصی، بیشترین تاثیر مخرب ناشی از جنگ و جنایت را در ذهن مخاطبین القا کرد. این فیلم کوتاه، برشی تلخ از یک موقعیت دوگانه و متضاد است؛ پدری که ناظر بر قربانی شدن اعضای خانواده اش است و تقابل بین عاطفه و منطق، تقابل بین شرم و ایثار.

وی افزود: دغدغه حسین بابائیان کارگردان این فیلم کوتاه نیز همواره ایجاد امنیت و صلح در زندگی بدون جنگ و تنش برای کودکان دنیا است.

در خلاصه داستان «منفیه ۳۶۲۵» آمده است: «داعش حمله می‌کند. دختری ۷ ساله به نام اسما زمین را بغل می‌کند. پدر اسما حدودا ۵ ثانیه فرصت دارد. او باید تصمیم بگیرد.»

در این فیلم کوتاه، ابوالفضل همراه، پروا آقاجانی، مهرانه عزآباد، میلاد حسینی، حلما ایمانی و میترا تبریزی به ایفای نقش پرداخته‌اند.

حسین بابائیان پیش از این، فیلم‌های سینمایی ویدیوییِ «راز آسمان»، «گل نرگس»، «آرش و پدرزن»، «شرم گفتن»، «زعیم» و ساخت ۱۹مستند اجتماعی را در کارنامه خود دارد.

سایر عوامل فیلم عبارتند از: نویسندگان: حسین بابائیان، محسن یاراحمدی، مدیرفیلمبرداری: جواد کسانی، صدابردار: علی فضلی، تدوین و صداگذاری: پیمان شاه محمدی، گریم: سیده فرناز مرتضوی، منشی صحنه: فاطمه حوری نژاد، عکاس:کیمیا غفاری، مدیرتولید: مسعود داعی، دستیار اول کارگردان: میلاد حسینی، اصلاح رنگ و نور: فربد جلالی، مجری طرح: محمدرضا جهانگیرتاج، مدیر امور پس از تولید: پیمان شاه محمدی.

بازیگر لیسانسه‌ها و ایفای نقش اوتیست نابغه!

یک اوتیست نابغه در برنامه تلویزیونی "محاکات شبکه دو از تمایلش برای ساخت فیلم زندگیش و ایفای نقش بازیگر "لیسانسه‌ها" در این فیلم گفت.

رضا خامکی جوانی است که از کودکی با بیماری اوتیسم دست و پنجه نرم کرده ولی توانسته تحصیلات عالی خود را ادامه داد و به‌عنوان نابغه توان‌بخشی مورد توجه قرار گیرد‌.

این اوتیست نابغه با اشاره به سختی‌هاي زندگیش در برنامه محاکات بیان داشت: همیشه سعی کردم با کمک پزشک مشاورم شرایط زندگی بهتر را پیدا کنم و در این مسیر گاهی خیلی خسته می‌شدم ولی با انرژی ادامه دادم.

خامکی گفت: به غیر از تحصیل و ورود به دانشگاه، یکی از مهمترین فرازهای زندگیم پیدا کردن همسر مناسب برای ازدواج بود. خیلی برایم سخت بود که بتوانم با نامزدم طوری حرف بزنم که احساس راحتی کنم.

رضا خامکی ادامه داد: در آغاز آشنایی با نامزدم، سبک رفتار و گفتار من خیلی برایش تازگی داشت و برای همین با توصیه‌های مشاورم سعی کردم ابتدا او را با روحیات خودم آشنا کنم و بعد بهش عشق ورزم.

این اوتیست نابغه درباره مرارت‌های مادرش بیان داشت: به خاطر کنترل رفتارهایم مدام باید قرص‌های مختلفی را مصرف کنم و گاهی مادرم با اینکه همه چیزش را برای من گذاشته از قرص خوردن من آن قدر خسته می‌شود که می‌گوید نکند معتاد شده‌ای.

منصور ضابطیان مجری برنامه "محاکات" با ذکر مثال از فیلم "ذهن زیبا" درباره علاقه این اوتیست نابغه برای ساخت فیلم زندگیش پرسید و خامکی پاسخ داد: فیلم‌های مختلفی درباره اوتیست‌ها دیده‌ام ولی "ذهن زیبا" درباره نوعی از اسکیزوفرنی است. بدم نمی‌آید یک کارگردان پیدا شود و زندگی واقعی یک اوتیست را فیلم کند‌‌.

رضا خامکی ادامه داد: کارگردانان مختلفی هستند که قادرند فیلم زندگی من را بسازند ولی خیلی دلم می‌خواهد امیر کاظمی بازیگر سریال "لیسانسه‌ها" که در مقطعی هم ایفاگر بیمار سرطانی بود، نقشم را بازی کند.

این‌ نابغه اوتیست تاکید کرد: نه فقط زندگی من که زندگی بسیاری از هموطنان اوتیست بسیار جای کار دارد که در قالب فیلم و سریال به نمایش دربیاید تا مردم را با بیماری اوتیسم آشنا کند. امیدوارم یک فیلم یا سریال خوب در این باره تولید شود.

گفتنی است برنامه تلویزیونی "محاکات" به کارگردانی مریم نوابی‌نژاد و تهیه‌کنندگی جواد فرحانی حوالی ساعت ۲۳ از شبکه دوم سیما پخش می‌شود.

جایزه بهترین فیلمنامه جشنواره بارسلون برای «یلدا»

فیلم سینمایی «یلدا» جایزه بهترین فیلمنامه را از جشنواره جهانی فیلم بارسلون دریافت کرد.

داوران پنجمین جشنواره جهانی فیلم بارسلون که از ٢۶ فروردین الی ٣ اردیبهشت ١٤٠٠ برگزارشد، جایزه بهترین فیلمنامه را در بخش مسابقه به مسعود بخشی برای «یلدا» اهدا کردند.

«یلدا» محصول مشترک ایران، فرانسه، آلمان، لوکزامبورگ، سوئیس و لبنان در بخش رسمی و مسابقه جشنواره و در رقابت با فیلم‌های «مادرخوانده» (ژان پل سالومه، فرانسه)، «شکوفه پنگوئن» (گلندین آیوین، امریکا و استرالیا)، «کشور کوچک» (اریک باربیه، بلژیک و فرانسه)، «سومبرا» (برونو گاسکون، پرتقال)، «سال سالینجر من» (فلیپ فالاردو، کانادا و ایرلند) و «خائن خوب» (کریستنا رزندال، دانمارک) برنده جایزه بهترین فیلمنامه در این رویداد سینمایی شد.

این فیلم به تهیه‌کنندگی مشترک علی مصفا و موسسه فرهنگی مستقل بن گاه (مسعود و محمود بخشی) با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی تاکنون جایزه بزرگ جشنواره ساندنس آمریکا، جایزه بهترین فیلمنامه جشنواره جهانی صوفیا، جایزه بزرگ سینمای مجله ال، جایزه ویژه جشنواره واشنگتن، جایزه بهترین کارگردانی جشنواره آنتالیا... را کسب کرده است و اکران آن در اروپا و آمریکا ادامه دارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *