صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

علت تغییر رنگ میوه‌ها

۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۰:۰۱
کد خبر: ۷۱۹۳۰۸
میوه‌ها در هر مرحله از رسیدن رنگ متفاوتی دارند. کارشناسان می‌گویند مواد شیمایی موجود در میوه‌ها موجب حفظ آن‌ها می‌شود.
_ آنا نوشت: مواد شیمیایی رنگارنگ موجود در میوه‌های در حال رسیدن به حفظ بیشتر آن‌ها کمک می‌کند. از سوی دیگر این تغییر رنگ به حیواناتی که از این میوه‌ها تغذیه می‌کند، نشان می‌دهد که میوه چه زمانی آماده خوردن است. میوه‌های نارس معمولاً سبز رنگ هستند، این امر به دلیل وجود کلروفیل در سلول‌هاست. کلروفیل یا سبزینه رنگیز‌های سبز رنگی هستند که در اکثر گیاهان یافت می‌شوند. وظیفه کلروفیل فتوسنتز است که شامل تبدیل انرژی نورانی خورشید به انرژی شیمیایی می‌شود.
 
با رسیدن میوه‌ها، کلروفیل‌ها تجزیه شده و کاروتنوئید‌های نارنجی و آنتوسیانین‌های قرمز جایگزین آن‌ها می‌شوند. این ترکیبات شیمیایی آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که از مانع از فساد سریع میوه می‌شوند. حیوانات میوه‌خوار به گونه‌ای تکامل یافته‌اند که قادر به درک تغییر رنگ میوه‌ها و تشخیص مناسب‌ترین زمان برای خوردن آن‌ها هستند. این امر به گیاهان نیز کمک می‌کند چراکه برای توزیع دانه‌هایشان به حیوانات نیاز دارند.

برچسب ها: دانستنی ها میوه

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *