انهدام باند قاچاق طلا و ارز در استان کردستان
رئیس کل دادگستری استان کردستان گفت: در ۶ ماهه دوم سال ۱۳۹۹ اقدامات موثری در راستای مقابله با قاچاق سازمان یافته در سطح استان انجام گرفت و از مهمترین این اقدامات میتوان به انهدام باند قاچاق طلا و ارز اشاره کرد.
- رئیس کل دادگستری استان کردستان صبح امروز در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه استان میزان صدور ابلاغ الکترونیک در محاکم استان را ۹۰ درصد عنوان کرد و افزود: در ۴ ماهه پایانی سال گذشته ۱۰ هزار پرونده از موجودی محاکم استان کسر شده که این نشان از همکاری و تلاش تکتک همکاران دستگاه قضایی کردستان است.
حجت الاسلام والمسلمین سیدحسین حسینی در ابتدای این نشست مطبوعاتی که در سالن جلسات مجتمع قضایی شهید قدوسی سنندج برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و خطه کردستان اظهار داشت: اطلاعرسانی به موقع اقدامات انجام شده و تعامل فعال با اصحاب رسانه همواره مورد توجه رئیس محترم قوه قضائیه و مجموعه دادگستری در استان بوده و امیدواریم این تعامل و ارتباط دو سویه تداوم داشته باشد و این مهم در نهایت سبب ارتقای اعتماد جامعه شود.
وی خاطر نشان ساخت: در ابتدای سال گذشته در مجموع ۱۰۴ هزار پرونده در دستگاه قضا وجود داشته که ۲۴۴ هزار پرونده در ۸ ماهه سال ۹۹ به آن اضافه شده است.
وی افزود: ۲۳۷ هزار مورد از این تعداد تا پایان ۸ ماهه سال گذشته رسیدگی شده است و نهایتا ۱۱۱ هزار پرونده باقیمانده است.
رئیسکل دادگستری استان کردستان اضافه کرد: در ابتدای آذرماه ۱۱۱ هزار پرونده وجود داشت که ۱۳۸ هزار پرونده در چهار ماهه آخرسال با سرعتبخشی در کار رسیدگی شد و در نهایت در پایان سال ۱۰۲ هزار پرونده باقیماند که نهایتا حدود ۱۰ هزار پرونده عملکرد مثبت داشته و از موجودی استان کسر شده است که این مهم در سایه تلاش تک تک همکاران قضایی و اداری محقق شده است.
وی هوشمندسازی دستگاه قضایی و صدور الکترونیکی کلیه ابلاغیهها را یکی از سیاستهای مهم دستگاه قضایی دانست و تصریح کرد: هم اکنون ۹۰ درصد از ابلاغیههای استان کردستان بصورت الکترونیکی انجام میپذیرد فلذا شهروندانی که هنوز در سامانه ثنا ثبتنام نکرده، نسبت به این امر اقدام کنند.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی رسیدگی به پروندههای معوق در دادگستری کردستان را از برنامههای اولویتدار دستگاه قضا در استان ذکر کرد و افزود: بیش از ۹۶ درصد از پروندههایی که تا قبل از ۹۷ تشکیل و بلاتکلیف باقی مانده بود تا پایان سال گذشته مورد رسیدگی قرار گرفته و امیدواریم تا دو ماه آینده نیز سایر پروندههای باقیمانده را بررسی و مختومه نماییم.
وی در ادامه به اقدامات انجام شده در راستای رسیدگی به پروندههای مقابله با قاچاق هم اشاره کرد و گفت: در ۶ ماهه دوم سال ۱۳۹۹ اقدامات موثری در راستای مقابله با قاچاق سازمان یافته در سطح استان انجام گرفت و از مهمترین این اقدامات میتوان به انهدام باند قاچاق طلا و ارز و کشف و تشکیل پرونده برای ۵۴ شمش طلا، ۱۷ کیلوگرم طلا، ۴۳۰ هزار دلار، کولرهای قاچاق به ارزش ۱۳ میلیارد تومان، ۳۰ خودرو لوکس، باند مشروبات الکلی، ۲۵۰۰ راس احشام و سلاح و مهمات میباشد.
رئیس كل دادگستري استان کردستان اظهار داشت : در انعکاس فساد نباید مبالغه کرد و باید با مصداق و مستند بیان شود و دستگاه قضایی قطعا ورود و رسیدگی خواهدکرد چرا که مبارزه با فساد از محوریترین برنامهها و اصلیترین سیاستهای رئیس محترم دستگاه قضا بوده که بدن هیچگونه اغماض در کردستان دنبال و در حال اجراست.
وی از ورود دستگاه قضایی به مفاسد اداری و تخلفات دو مدیرکل اجرایی استان كردستان خبر داد و افزود: به تمام واگذاریهای راه و شهرسازی کردستان ورود کردهایم.
حجتالاسلام و المسلمین حسینی آزاد سازی ۴۴ و نیم هکتار اراضی تحت تولیت راه و شهرسازی؛ آزادسازی ۷۶۲ هکتار اراضی تحت تولیت منابع طبیعی؛ آزادسازی ۲۹ هکتار اراضی بستر رودخانه؛ ۳ هکتار اراضی باغات و زراعت و اهتمام به تصویب اراضی دولتی را از دیگر اقدامات انجام شده دستگاه قضا در استان خبر داد و بیان کرد: از اقدامات و تلاشهای همکاران اداره ثبت اسناد و املاک کردستان در حوزه تثبیت اراضی ملی و دولتی نهایت تقدیر را داریم که امیدواریم تا پایان سال جاری تمامی اراضی ملی و دولتی استان سند مالکیت شان صادر شود.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود از اجرای برنامههای متعدد در حوزه حقوق شهروندی؛ برگزاری بیش از ۴۰۰ ملاقات مردمی در سنندج، ۳۱۰۰ ملاقات مردمی در شهرستانها، جلوگیری از تعطیلی و احیاء ۱۲ واحد تولیدی توسط دستگاه قضا در استان خبر داد و اعلام کرد: همچنین دستگاه قضایی از باب حقوق عامه و ترک فعل به مشکلات حوزه آب سنندج و ورود فاضلاب روستاهای اطراف به داخل سد قشلاق، ورود کرده و برای تسریع در حل این مشکل، پرونده قضایی تشکیل و فرصت دوماهه به متولیان امر دادهایم.
وی گفت: در تعطیلات نوروزی امسال ۴۰ درصد از زندانیان به مرخصی رفتهاند و برای ۵۰ درصد از محکومین اشتغال مولد ایجاد شده و مشغول به کار هستند.
وی افزود: یک هزار و ۳۰۴ نفر از زندانیان نیز در سال ۹۹ آزاد شدهاند و در حال حاضر بیش از ۳ هزار زندانی به صورت میانگین در زندانهای استان حضور دارند.
وی از انجام یک هزار و ۶۲۰ مورد بازدید چهره به چهره قضات از زندان و کسب رتبه چهارم دادگستری کردستان در این بخش در کشور خبر داد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *