حذف شرط آزمون برای جذب و تعیین روسای شعب تعزیرات
خبرگزاری میزان - جمشیدی در نشست روسای شعب تهران گفت: با موافقت وزیر دادگستری آئین نامه قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در هئیت دولت اصلاح و شرط آزمون برای جذب و تعیین روسای شعب تعزیرات حذف شد.
وی افزود: باید بپذیریم که جایگاه کارکنان سازمان باید ارتقاء پیدا کند جایگاه خوبی نبوده و این مطلب تاثیر بسیاری از لحاظ روحی و روانی بر همکاران داشته است.
آئین دادرسی یعنی صلاحیت، شان و اختیارات همکاران
معاون وزیر دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی اظهار داشت: تاکنون آئین دادرسی مدونی برای سازمان تهیه نشده و نخستین اقداممان در سازمان، تدوین لایحه آئین دادرسی است. چراکه آئین دادرسی یعنی صلاحیت، شان و اختیارات همکاران. در این سازمان نباید برای همکاران استرس ایجاد کنیم و من به شدت با این سبک کار مخالف هستم و معتقدم باید به همین همکاران اعتماد کنیم و باید فضای آرامش برایشان ایجاد کنیم.
درجه بندی روسای شعب بر اساس عملکرد
جمشیدی اظهار داشت: در ماده 2 آئین نامه قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز یکی از شرایط برای جذب و تعیین روسای شعب، آزمون و شرکت در مصاحبه تعیین شده بود. هرچند آزمون دادن برای همکاران کار سختی نیست و همه قبول خواهند شد اما سبب نگرانی همکاران شده بود که خوشبختانه با موافقت وزیر محترم دادگستری آیین نامه در هئیت دولت اصلاح و آزمون حذف شد.
وی تصریح کرد: برنامه ریزی کرده ایم تا کمیته هایی برای بررسی وضعیت انطباق همکاران در گروههای هشت گانه تشکیل شود. این کمیته بزودی فعالیت خود را آغاز می کند و امیدواریم حداکثر تا دو ماه آینده بتوانیم نتایج آن را نهایی کنیم . بنابراین همکاران عزیز نگرانی انجام مصاحبه و یا پرداخت فوق العاده رییس و اعضای شعب نباشند. ان شا الله با همتی که دارید تلاش هایتان را بیشتر کنید. قطعا شاهد روند رو به رشد سازمان خواهیم بود.
توان دفاع از حقوق شما را دارم
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با بیان این مطلب که باید شعبه محور باشیم ، یعنی به صدور آراء قاطع با کیفیت توجه نماییم. شیوه با ثبات و امن برای احکام و ابلاغ ها نیاز است و باید ابلاغ ها دائمی شود.
وی افزود: ارزش کار شما را می دانم و مدافع حقوق شما هستم و مطمئن باشید که پیگیر مسائل و مشکلات هستیم و توان دفاع از حقوق شما را دارم و حتی همکاری های خوبی با سایر دستگاه ها و مجلس شورای اسلامی و سایر دستگاه ها را از سر گرفته ایم.
سازمان تعزیرات مرجع رسیدگی به تخلفات کشور می شود
وی با بیان این مطلب که در حال حاضر 95 درصد پرونده های قاچاق کشور در سازمان تعزیرات حکومتی مورد رسیدگی قرار می گیرد، گفت: به دنبال افزایش صلاحیت های سازمان هستیم تا سازمان تعزیرات حکومتی تبدیل به مرجع رسیدگی به تمام تخلفات کشور باشد.
معاون وزیر دادگستری در پایان گفت: نقص های قانونی وجود دارد که باید دست به دست هم بدهیم و با جدیت پیش رویم تا در طول زمان نسبت به تغییر این موارد اقدام کنیم.
در این جلسه روسای شعب تعزیرات حکومتی استان تهران ضمن بیان مسائل و مشکلات موجود در سازمان از تلاشهای رییس و مسئولان سازمان تقدیر و اظهار امیدواری کردند با تلاشهای در حال انجام شاهد شکوفایی و بهبود وضعیت در سازمان باشند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *