صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نشست معاون وزیر صمت با مدیران صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک

۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۹:۲۵
کد خبر: ۷۱۸۲۶۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: توان مالی صندوق‌های تابعه وزارت صنعت، معدن و تجارت باید به گونه‌ای تجهیز شود که بتواند پاسخگوی جدی بنگاه‌های اقتصادی فعال در بخش صنعت، معدن و تجارت کشور باشد.
- بنا به اعلام شاتا، علی رسولیان با بیان این مطلب در نشست مشترک با مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک اظهار کرد: در حال حاضر ۴۸ هزار واحد صنعتی کوچک و متوسط در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور وجود دارد و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک، بدون توان مالی و افزایش سرمایه قادر به حمایت همه جانبه از این واحد‌ها نیست.

وی با اشاره به این‌که در سال گذشته علی‌رغم همه مشکلات موجود، بخش قابل توجهی از شاخص‌های بخش صنعت با رشد مواجه بوده است، اضافه کرد: در سال جهش تولید با همکاری همه ارکان حاکمیت در استان‌ها، دستگاه قضایی و شبکه بانکی، ۱۵۷۵ واحد تولیدی راکد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور را فعال و به چرخه تولید هدایت کردیم، که در بررسی‌های صورت گرفته، نزدیک به ۶۰ درصد این واحد‌ها به دلیل مشکلات مرتبط با تأمین مالی غیرفعال شده بودند.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران همچنین به اهمیت و جایگاه شرکت‌های دانش بنیان نیز اشاره کرد و ادامه داد: یکی از برنامه‌های جدی و مهم این سازمان در سال جاری، تمرکز بر استقرار و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در شهرک‌های صنعتی کشور است که صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک نیز می‌تواند در بخش تأمین مالی این برنامه نقش آفرینی کند.

رسولیان در پایان بار دیگر بر افزایش سرمایه صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک به منظور انجام رسالت قانونی و ایفای تعهدات این نهاد حمایتی در قبال صنایع کوچک و متوسط کشور تأکید کرد.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک نیز در این نشست با بیان توضیحاتی پیرامون رسالت و فلسفه وجودی این صندوق، گزارشی از عملکرد و فعالیت‌های مرتبط، شامل آمار صدور ضمانت نامه‌ها، خسارت‌های پرداختی به ذینفعان و وضعیت وصول مطالبات ارائه کرد.

محمد حسین مقیسه همچنین ضمن بیان اولویت‌های موجود صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک که در راستای سیاست‌های کلان اقتصادی دولت و همچنین برنامه‌های مورد عمل وزارت صنعت، معدن و تجارت اتخاذ شده است، چالش‌ها و محدودیت‌های پیش روی این صندوق را تشریح کرد.

در بخش دیگر این نشست، علی مهدوی عضو هیأت مدیره صندوق ضمانت سرمایه‎گذاری صنایع کوچک نیز به جایگاه ممتاز صنایع کوچک در اقتصاد دنیا اشاره کرد و گفت: رشد و توسعه اقتصادی در بسیاری از کشور‌های توسعه یافته مدیون توجه ویژه به این جایگاه و همچنین اهتمام به تأمین مالی مناسب صنایع کوچک و متوسط بوده است.

دیگر عضو هیأت مدیره و معاون فنی و برنامه‌ریزی صندوق ضمانت سرمایه‎گذاری صنایع کوچک نیز در ادامه این نشست اظهار داشت: این صندوق یکی از حامیان اصلی و مؤثر در تأمین مالی صنایع کوچک است و با توجه به جامعیت و گستردگی ذینفعانی که می‌توانند از خدمات موجود استفاده نمایند، لازم است منابع مالی گسترده‌ای در اختیار داشته باشد تا امکان کمک به تأمین مالی بنگاه‌های واجد شرایط را در قالب صدور انواع ضمانت نامه فراهم نماید.

محبوب پناهی افزود: با تغییرات گسترده در شرایط اقتصادی کشور، از جمله افزایش نرخ ارز، تورم و ... در سنوات اخیر و نیاز به تأمین مالی بیشتر بنگاه‌های اقتصادی، افزایش سرمایه این صندوق اجتناب ناپذیر خواهد بود.

معاون مالی و اقتصادی صندوق ضمانت سرمایه‎گذاری صنایع کوچک نیز در بخش دیگر این نشست، دسترسی به آمار و اطلاعات واحد‌های صنعتی کوچک را شرط اولیه برای هرگونه برنامه‌ریزی و سیاستگذاری عنوان کرد.

محمد صادق محمدیاری همچنین آمادگی این صندوق برای همکاری با سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در تکمیل بانک اطلاعاتی جامع صنایع کوچک کشور را اعلام کرد.
 

 


برچسب ها: سرمایه گذاری صمت

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *