رئیس انجمن صنایع خوراک دام: تعامل دستگاه قضا با بخش خصوصی امری ستودنی و اقدامی مؤثر در افزایش تولید است
رئیس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان کشور گفت: سفرهای استانی آیت الله رئیسی و بازدید از مراکز تولیدی در راستای تعامل مناسب با بخش خصوصی امری ستودنی است که میتواند تأثیر مثبتی بر عملکرد فعالان اقتصادی و مردم برای افزایش تولید و کار داشته باشند.
مجید موافق قدیری در گفتوگو با میزان، با اشاره به رویکرد حمایتی قوه قضائیه از تولید و جلسه اخیر رئیس دستگاه قضا با فعلان عرصه تولید، گفت: یکی از اصول حکمرانی خوب ارتباط مؤثر میان حاکمیت و مردم است که پاسخگویی را به دنبال دارد، اما متأسفانه در سالهای اخیر علی رغم شعارهای دولت، این موضوع چندان در قوه مجریه دیده نمیشود.
رئیس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان کشور تصربح کرد: سفرهای استانی آیت الله رئیسی و بازدید از مراکز تولیدی در راستای تعامل مناسب با بخش خصوصی امری ستودنی است که میتواند تأثیر مثبتی بر عملکرد فعالان اقتصادی و مردم برای افزایش تولید و کار داشته باشند.
وی افزود: قوه قضاییه و سازمان بازرسی کل کشور در سالهای اخیر برای مبارزه با فساد و رانت اداری و حمایت قضایی و تسهیل فضای کسب و کار که در قوانین مربوط به قوه قضاییه است اقدامات مناسبی صورت داده است.
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه اقدامات مناسبی در برخورد با فساد در کشور در جریان است، بیان کرد: عملکرد آیت الله رئیسی و تیم ایشان در قوه قضائیه در زمینه برخورد با مفاسد به صورت محسوس و قابل مشاهده است و اقدامات ایشان به صورت عیان توسط مدیران و فعالان حوزه اقتصاد دیده میشود.
رئیس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان کشور با بیان اینکه بانکها قدرت چانه زنی فراوانی در خصوص نحوه تعامل با واحدهای تولیدی دارند، تصریح کرد: بانکها به دلیل داشتن منابع مالی و قوانینی که بعضاً به نفع آنها مصوب شده است از انعطاف بالایی برای برخورد با بخشهای تولیدی و فعالان اقتصادی برخوردارند؛ معتقدیم باید با ثبات سیاستی و ثبات سیاسی و تصمیمات اقتصادی دولت به گونهای باشد که امکان بسته شدن واحدهای تولیدی توسط بانکها غیر ممکن و یا به حداقل ممکن برسد.
وی افزود: در حال حاضر برخی بانکها به روشهای مختلف مشغول بنگاه داری اقتصادی هستند و با توجه به سخت بودن توقیف واحدهای تولیدی، برای تضمین تسهیلات در مرحله اول درخواست سند املاک مسکونی باارزش نقد شوندگی بالا را دارند
قدیری بیان کرد: تسهیلات بانکی به عنوان مکمل سرمایه تولیدکننده میتواند نقش مهمی در سرمایه گذاری و رشد تولید داشته باشد به همین منظور برای حمایت از بخشهای تولیدی باید سیاستهای اقتصادی و سیاسی از ثبات مناسبی برخوردار باشند و در صورت اجرای این مهم سیاست گذاری بانکها نیز در برخورد با واحدهای تولیدی در سراسر کشور تغییر خواهد کرد.
رئیس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان کشور بیان کرد: آیت الله رئیسی نیز بر تغییر برخی از سیاستهای اقتصادی در راستای حمایت از تولید در سطح کلان اقتصاد کشور تاکید داشتند و اجرای این تغییرات میتواند به مراتب اثرات مثبتی را بر فعالیتهای اقتصادی داشته باشد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *