صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توضیحات سفیر ایران در روسیه درباره خرید ۶۰ میلیون دوز واکسن اسپوتنیک

۲۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۰:۴۹
کد خبر: ۷۱۷۰۸۵
سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو از نهایی شدن قرارداد خرید ۶۰ میلیون دوز واکسن اسپوتنیک V خبر داد و گفت: طی مذاکرات فشرده‌ای که سفارت جمهوری اسلامی در مسکو با حمایت وزارت بهداشت و درمان با صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه انجام داد، قرارداد خرید ۶۰ میلیون دوز واکسن اسپوتنیک V به امضای طرفین رسید و نهایی شد.
- کاظم جلالی در پاسخ به سوالی در خصوص زمان‌بندی ارسال ۶۰ میلیون دوز واکسن اسپوتنیک V به ایران، گفت: تحویل واکسن‌ها از خرداد ماه سال جاری آغاز خواهد شد و بر اساس برنامه زمان‌بندی مورد توافق طرفین، تا پایان پاییز تمامی ۶۰ میلیون دوز واکسن به ایران ارسال می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به پیشرفت روند تولید مشترک واکسن اسپوتنیک V در ایران از معرفی سومین شرکت ایرانی داوطلب تولید مشترک به طرف روس خبر داد و گفت: هر شرکت ایرانی که توان واکسن‌سازی و زیرساخت تولید این واکسن در داخل کشور را دارد می‌تواند درخواست خود را به ما ارایه دهد تا ما این شرکت را برای تولید مشترک به طرف روس معرفی کنیم.
 
بیشتر بخوانید:
وزیربهداشت: واکسیناسیون با پوشش بالا تا ۲۰ روز دیگر انجام می‌شود

سفیر کشورمان در روسیه همچنین در خصوص امکان خرید واکسن روسی از طریق بخش خصوصی به محدود بودن توان تولید روسیه اشاره و تصریح کرد: این تلقی وجود دارد که واکسن در روسیه تولید شده و از مجاری مختلف فروخته می‌شود و کسی نیست که آن را بخرد. اما حقیقت این است که در روسیه تنها یک مجرا برای فروش واکسن وجود دارد که صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم است و ما نیز با این صندوق ارتباط داریم و در حال انجام خرید دولتی هستیم.

جلالی با هشدار نسبت به احتمال سوءاستفاده برخی سوداگران از نیاز کشور به واکسن گفت: در روز‌های اخیر تماس‌های زیادی از سوی بخش خصوصی و برخی مسئولینی که دلسوزانه دنبال خرید واکسن هستند با ما گرفته شده و می‌گویند برخی افراد ادعا‌هایی در خصوص امکان تامین واکسن دارند. اما بررسی برخی ادعا‌ها از سوی سفارت نشان داد که متاسفانه این ادعا‌ها صحیح نیست. ما تاکید داریم که چنین ادعا‌هایی باید راستی‌آزمایی شود تا خدایی نکرده این اتفاق نیافتد که دوباره ارز نیمایی به یک عده سوداگر تحویل شود و این افراد نیز نتوانند کاری برای واردات واکسن انجام دهند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *