صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اعطای نشان فداکاری به شهید «عبدالرضا خسروپور»

۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۲:۱۳
کد خبر: ۷۱۶۶۸۱
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
برابر تصویب «شورای عالی نشان‌ها» در ارتش جمهوری اسلامی ایران، نشان فداکاری به شهید «عبدالرضا خسروپور» تعلق گرفت.
- بنا به اعلام روابط عمومی ارتش، برابر تصویب «شورای عالی نشان‌ها» در ارتش، به‌پاس رشادت و مدیریت جهادی در صحنه‌ها و برهه‌های سرنوشت ساز دوران پیروزی انقلاب و ایثار و بذل جان در اعتلای ایران سربلند اسلامی، نشان فداکاری به شهید والامقام ارتش اسلام، «عبدالرضا خسروپور» که سرسختانه در خط مقدم دفاع از استقلال، تمامیت ارضی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایستاده‌اند، تعلق گرفت.

نشان فداکاری که اعطایی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) به ارتش جمهوری اسلامی ایران است، نماد ایثار و از خودگذشتگی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه افسری امام علی (ع) ارتش است که در راه پاسداری از استقلال و تمامیت ارضی کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران مردانه ایستاده و دفاع کرده‌اند.

شهید عبدالرضا خسروپور در سال ۱۳۳۶ در شهر اصفهان دیده به جهان گشود. وی پس از طی دوران تحصیل و اخذ مدرک دیپلم ریاضی، در سال ۱۳۵۴ در آزمون دانشگاه افسری پذیرفته و به استخدام ارتش درآمد.

شهید خسروپور پس از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه افسری برای طی دوره مقدماتی توپخانه به اصفهان منتقل و سپس در گروه ۴۴ توپخانه اصفهان مشغول خدمت شد.

با اوج‌گیری نهضت انقلاب اسلامی ملت مسلمان ایران، به صفوف مردم پیوست و بار‌ها به دلیل فعالیت‌های انقلابی احضار و به وی تذکر داده شد. اما این شهید والامقام همچنان به اقدامات و مبارزات انقلابی خود ادامه داد تا اینکه در دی‌ماه ۱۳۵۷ دستگیر و چندی بعد در دادگاه نظامی محاکمه شد. اما پیروزی انقلاب اسلامی مانع از اجرای حکم زندان صادره شده برای وی شد.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به محل خدمت خود برگشت و در پادگان ۴۴ توپخانه در کنار عناصر انقلابی شروع به خدمت کرد. وی در سال ۱۳۵۹ به نفت شهر کرمانشاه مأمور شد. در این زمان اختلاف بین رژیم بعث عراق و جمهوری اسلامی ایران شدید شده بود. طی همین مأموریت در تاریخ ۲۴ تیرماه سال ۱۳۵۹ در یک درگیری مرزی و تبادل آتش توپخانه با ارتش بعث به علت اصابت ترکش به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
 
 
 

برچسب ها: ارتش

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *