دو عاملی که مانع کرونایی شدن میشود
یک دکترای ویروسشناسی پزشکی گفت: بر اساس اطلاعات موجود ماسک و فاصله اجتماعی در مقابل تمام واریانتهای ویروس کرونا محافظت ایجاد میکند، پس اگر این دو را رعایت کنید دچار هیچ نوع کرونایی نخواهید شد.
_ ایسنا نوشت: محسن کشاورز با بیان اینکه پاسخ تست کرونا، به نوع تست، کیفیت کیت تشخیصی و شیوه نمونهگیری بستگی دارد، اظهار کرد: تحقیقات جدید نشان دادهاند که روز نمونهگیری نیز در نتیجه صحیح تست کرونا مؤثر است و برای مثال سه تا چهار روز پس از مواجه فرد با بیمار مبتلا به کرونا، نتیجه تست کرونا بهتر و دقیقتر مشخص میشود.
این دکترای ویروسشناسی پزشکی تصریح کرد: رپید تستها (تستهای سریع) منفی کاذب بیشتری نسبت به تستهای پی سی آر دارند، اما تست PCR نیز منفی کاذب دارد، بنابراین منفی شدن تست ممکن است بهطور قطعی تعیینکننده ابتلای فرد به کرونا نباشد و برای کاهش تعداد تستهای منفی کاذب دو بار تست به فاصله ۲۴ ساعت گرفته میشود.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پاسخ به سؤال که آیا ابتلا به کرونای انگلیسی ممکن است باعث منفی شدن نتیجه تست کرونا به صورت کاذب شود، گفت: خوشبختانه تستهایی که الان موجود است، واریانت جهشیافته انگلیسی را نیز به خوبی تشخیص میدهند و در صورت ابتلای فرد به کرونای انگلیسی نیز نتیجهاش مثبت میشود.
وی همچنین بیان کرد: بر اساس اطلاعات موجود ماسک و فاصله اجتماعی در مقابل تمام واریانتهای ویروس کرونا محافظت ایجاد میکند، پس اگر این دو را رعایت کنید دچار هیچ نوع کرونایی نخواهید شد.
دکترای ویروسشناسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تأکید کرد: اگر کسی علایم مشابه کرونا دارد، باید فرض را بر ابتلا به کرونا بگذارد، مگر اینکه خلافش ثابت شود و برای اینکه از فردی آزمایش کرونا گرفته شود، در ابتدا باید فرد علائم بالینی داشته باشد و بدون هیچ علامتی آزمایش دادن، منطقی نیست.
محسن کشاورز خاطرنشان کرد: در حل حاضر بهترین روش موجود برای تست کرونا، PCR تست مخاطی است که البته این تست هم به طور قطعی ویروس را نشان نمیدهد و بسته به اینکه در چه دورهای از بیماری از فرد تست گرفته میشود، درصد خطای متفاوتی دارد.
وی در جواب اینکه کی به پزشک مراجعه کنیم، گفت: بهتر است از همان شروع علائم مانند، آبریزش بینی، بیاشتهایی و بدن درد با پزشک در تماس باشد، ولی اگر کوچکترین علایم تنفسی (سرفه، تنگی تنفس، درد قفسه سینه، کم شدن اکسیژن خون) پیدا کردید، حتماً در سریعترین زمان ممکن به مرکز درمانی مراجعه کنید.
دکترای ویروسشناسی پزشکی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار کرد: در حال حاضر تا واکسیناسیون عمومی جمعیت، هیچ چیز به اندازه پیشگیری و رعایت اصول بهداشتی کاربردی نیست و نمیتواند ما در مقابل ویروس کرونا محافظت نماید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *