صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرح رویداد تهران ۱۴۰۰ به محاق رفته است

۲۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۶:۱۲
کد خبر: ۷۱۶۴۵۳
حسن خلیل آبادی گفت: آنچه ما در این طرح پیش بینی کردیم که سال ۱۴۰۰ اتفاق مهمی در تهران بیفتد متاسفانه در سطح انتظار اعضای شورای شهر نبوده است. دلیل این مساله هم یکی وجود مشکلات شهرداری در زمینه کمبود امکانات است و دیگری مساله بسیار تاسف بار بیماری کروناست که به مانعی جدی برای تحقق این طرح تبدیل شده است.
حسن خلیل آبادی رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران درخصوص انتقاد‌های مطرح شده پیرامون اجرای طرح رویداد تهران ۱۴۰۰ به میزان گفت: در همه جای دنیا رویداد‌ها به شناساندن موقعیت‌ها و مزیت‌های آن منطقه مبادرت می‌کنند. برای مثال یک جشنواره فیلم در کن برگزار می‌شود یا جشنواره فیلم فجر را در تهران داریم یا رویداد‌های دیگری مانند مسابقات المپیک و مسابقات آسیایی که در این نوع رویداد‌ها در آن کشوری که میزبان محسوب می‌شود یا در آن قاره‌ای که محل برگزاری این رویداد‌ها محسوب می‌شود به لحاظ نوع مراسماتی که انجام می‌شود اتفاقات به هم پیوسته‌ای رخ می‌دهد که به ارتقا و بهبود وضعیت آن منطقه منجر می‌شود.
 
وی افزود: به این معنا که مثلا برای برگزاری مسابقات المپیک مجموعه‌های ورزشی، مکان‌های تجاری و رفاهی، هتل و مواردی از این دست احداث می‌شود تا زمینه پذیرش مهمان‌های المپیک فراهم شود. یا برای رویداد‌های دیگری مثل جشنواره‌ها باید سالن‌های نمایش ایجاد شود. مورد دیگری که می‌توانم اشاره کنم رویداد‌های گردشگری است که مثلا شاهدیم در اسپانیا جشنواره فیتور برگزار می‌شود که همه مجموعه‌های گردشگری جهان در آنجا گرد هم جمع می‌شوند که البته تصور می‌کنم به خاطر شیوع بیماری کرونا فعلا این جشنواره برگزار نمی‌شود.
 
عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: به هرحال این نوع رویداد‌ها دارای جنبه‌های نمادین هستند که ماحصلش روی دادن اتفاقاتی برای مردم منطقه است که ماندگار خواهد شد. مثلا ورزشگاهی که برای برگزاری مسابقات المپیک ساخته می‌شود تا مدت‌ها در ذهن مردم جهان می‌ماند که برای انجام مسابقات المپیک در فلان کشور یک استادیوم ویژه ساخته شد. به عنوان مثال وقتی قرار بود مسابقات المپیک در شهر مونیخ آلمان برگزار شود اقداماتی که آن کشور انجام داد تا مدت‌ها اثرگذار بود. یک مثال دیگری که می‌توانم بزنم همین مجموعه ورزشی آزادی در شهر تهران است که برای برگزاری مسابقات آسیایی ساخته شده بود. درواقع در پی انجام این رویداد‌ها تبعات و نتایجی حاصل می‌شود که به بهبود شرایط می‌انجامد. از جمله اینکه تجهیزات و سازه‌هایی به وجود می‌آید که برای آن محیط و منطقه تبدیل به برند می‌شود.
 
خلیل آبادی ادامه داد: در طرح رویداد تهران ۱۴۰۰ که در سال‌های ۹۶ و ۹۷ توسط خانم خداکرمی مطرح و به تصویب اعضای شورای شهر درآمد هم چنین نگاهی وجود دارد. اما متاسفانه در روند عملیاتی شدن این طرح با دو مشکل برخورد کردیم. مشکل اول کمبود امکانات و نارسایی‌هایی است که در بحث پشتیبانی وجود دارد و مورد دیگر هم شیوع بیماری کرونا بود که اجازه نداد ما این رویداد را با همه ویژگی‌هایی که یک رویداد بین المللی باید داشته باشد به اجرا در بیاوریم.
 
بیشتر بخوانید:
 
 رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر با اشاره به اجرای نامطلوب طرح رویداد تهران ۱۴۰۰ گفت: البته معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری در حد توان اقداماتی را صورت داده، اما آنچه ما در این طرح پیش بینی کردیم که سال ۱۴۰۰ اتفاق مهمی در تهران بیفتد متاسفانه در سطح انتظار اعضای شورای شهر نبوده است. دلیل این مساله هم یکی وجود مشکلات شهرداری در زمینه کمبود امکانات است و دیگری مساله بسیار تاسف بار بیماری کروناست که به مانعی جدی برای تحقق این طرح تبدیل شده است. چون رویداد‌هایی از این دست حضور مردم را می‌طلبد و نیازمند وجود نشاط اجتماعی است. وقتی مردم گرفتار یک پاندمی از نوع کرونا باشند طبیعتا رویداد تهران ۱۴۰۰ در محاق قرار می‌گیرد.

خلیل آبادی در واکنش به انتقاد بعضی از اعضای شورای شهر درباره عدم شفافیت در نحوه هزینه کرد‌ها در طرح رویداد تهران ۱۴۰۰ گفت: فکر نمی‌کنم در این طرح هزینه کرد‌ها خیلی غیرمعقول بوده باشد. چون معمولا هزینه‌های صورت گرفته در بخش‌های مختلف شهرداری با وسواس خاصی از سوی شورای شهر مورد نظارت قرار می‌گیرد. تلاش ما همواره این است که حداقل امکانات برای مسائل گوناگون هزینه شوند. هم از این لحاظ که اعتقادی به اسراف و تبذیر و هزینه‌های اضافی نداریم و هم اینکه اصلا امکاناتی برای این کار‌ها نداریم. درواقع ما در شورای شهر باید خیلی دقت کنیم که بیش از بودجه مصوب و ضرورت طرح هزینه‌ای صورت نگیرد.

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر با بیان اینکه هزینه‌های حوزه شهری تهران معمولا شفاف است اظهار داشت: در برنامه‌های مصوب شده در بودجه سال ۱۴۰۰ و همینطور بودجه سال ۹۹ این شفافیت وجود داشته است. حساب‌های مربوط به همه این هزینه‌ها هم مشخص است. اما شاید برای بعضی از همکاران ما این مساله ابهاماتی داشته است. برای رفع این ابهامات باید همکاران ما از مسوولان شهرداری پاسخ بخواهند.
 

برچسب ها: حسن خلیل آبادی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *