ناجی؛ روایت آغاز تا پرواز یک طلبه شهید
شهید محمد حسین ناجی دزفولی، را میتوان یک شخصیت چند بعدی، چند وجهی و جامع عنوان کرد. مخاطب با شهیدی مواجه میشود که از همان کودکی برای اهدافش ریل گذاری کرده است. هر آنچه او را به هدفش میرساند در پازل زیستنش میآورد و هرچه او را از هدف دور میکند، از گسترهی زندگی اش حذف میکند.
- کتاب «ناجی» روایت آغاز تا پرواز طلبه و پاسدار شهید محمدحسین ناجی دزفولی، توسط انتشارات سوره مهر به چاپ رسید.
«ناجی» روایتی است به هم پیوسته از تولد تا شهادت طلبه و پاسدار شهید محمدحسین ناجی دزفولی. سبک نگارش کتاب سبکی متفاوت و نو در حوزه شهیدنگاری است.
«ناجی»، روایت واحد نیست، بلکه بیش از ۸۰ راوی، خاطرات کتاب را روایت کرده اند، اما خاطرات کوتاه از راویان مختلف با ظرافتی خاص به دنبال هم زنجیر شده اند به طوری که حالتی شبیه به مستند داستانی ایجاد شده است.
مصاحبهها و پیاده سازی مصاحبههای این کتاب حاصل تلاش و تکاپوی گروه روایتگران شهدای شهرستان دزفول است که به قلم علی موجودی در قالب ۱۴ پرده و ۴۸۰ صفحه از انتشارات سوره مهر منتشر شده است.
گروه روایتگران شهدای دزفول، گروهی جوان، مردمی و خودجوش است که آثار با ارزشی در خصوص شهدای شهرستان دزفول، در حوزه کتاب از خود به یادگار گذاشته است.
شهید محمد حسین ناجی دزفولی، را میتوان یک شخصیت چند بعدی، چند وجهی و جامع عنوان کرد. مخاطب با شهیدی مواجه میشود که از همان کودکی برای اهدافش ریل گذاری کرده است. هر آنچه او را به هدفش میرساند در پازل زیستنش میآورد و هرچه او را از هدف دور میکند، از گسترهی زندگی اش حذف میکند.
از کودکی! دقیقا از کودکی. کسی که کلاس دوم دبستان به خاطر بی حجابی معلمش ترک تحصیل میکند، یک شخصیت معمولی نیست.
خصوصیت بارز دیگر حسین دوندگی و خستگی ناپذیری در راه رسیدن به آرمانهایش است. استفاده از ثانیه ثانیه عمرش و تلف نکردن وقت. حسین از همان کودکی مشغول دوندگی است تا لحظهی شهادت. آرام و قراری در این شخصیت پیدا نمیشود. حتی یک خواب راحت و آرام و همیشه میگوید: «مسیر ما مسیر وقت گذرانی نیست»
قطار زندگی حسین بارها در مسیر کمال طلبی اش، ریل عوض میکند، اما از حرکت نمیایستد و جهت حرکتش عوض نمیشود. در همان کودکی، زمانی ترک تحصیل میکند و میچسبد به کار و در مقطعی در کنار کار میچسبد به دروس حوزه و طلبگی. برای قدکشیدن کمالاتش به قم هجرت میکند و بعدها طلبگی را بخاطر پاسدار شدن، رها میکند. حسین مدام در حال تکاپو است برای رسیدن به یک گمشده. برای رسیدن یک هدف متعالی.
حسین ناجی شخصیتی است که مرور یک باره اش فقط عطش میریزد به دل آدم و هر چه بیشتر با او آشنا میشوی تشنهتر میشوی برای ادراک او و ناخودآگاه تصمیم میگیری برای اینکه مثل او شوی. اصلاً انگار از لابلای واژهها بیرون میآید تا دستت را بگیرد و تو را به حقیقت واقعی وصل کند.
«ناجی» سراسر الگوست. از سیر و سلوک تا تکنیکهای بی نظیر مدیریتی. از روشهای خلاقانهی تربیت دینی و اخلاقی و سبک زندگی اسلامی تا اندیشههای ناب ولایی و البته بینشهای بی نظیر سیاسی.
«ناجی» سراسر الگوست. الگوی یک جوانِ عارفِ بصیرِ ولایت مدار و یک مدیر خلاق و اخلاق مدارِانقلابی.
ناجی سراسر الگوست چه انجا که میگوید: «سعی کنید نماز که میخوانید، عاشقانه بخوانید! روزه که میگیرید، عاشقانه امساک کنید! ارتباط برقرار کنید با محبوب و معشوقی که مدعی دوست داشتنش هستید. بچهها! عاشق هیچ وقت در مقابل معشوقش تظاهر به علاقه نمیکند، هیچ وقت! اگر اظهار علاقه، تظاهر باشد، دیگر رابطه عاشقانه نیست و اصلاً عشقی وجود ندارد.»
و چه آنجا که فریاد میزند: «ما آگاه عامل میخواهیم، نه آگاه کاهل..»
کسی که در ضمیر روشنش آینده را میبیند و در وصیتش مینویسد: «انشاءالله که با صدور این انقلاب به تمامی ممالک اسلامی عموماً و منطقه خاورمیانه خصوصاً، زمینه فوری و جدی برای ظهور مهدی (عج) ایجاد شود و ما هر چه زودتر به خواست خداوند شاهد سقوط یکایک پادشاهان مستبد و حکومتهای خودکامه خواهیم بود و هشدار که جهان را بزودی ۲۲ بهمنها و فجرهای دیگر در پیش است و این وعدة خداست که «الم ترکیف فعل ربک باصحاب الفیل…»»
«ناجی» خواندنی است. ناجی را بشناسیم و بشناسانیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *