صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خطر ورود احتمالی ملخ‌های صحرایی به ایران از اواخر فروردین/ آغاز مبارزه با پوره‌ها

۲۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۰:۰۱
کد خبر: ۷۱۶۲۰۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی سازمان حفظ نباتات گفت: از اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت ۱۴۰۰ انتظار می‌رود که بخشی از ملخ‌های صحرایی که در حال حاضر در شمال و شمال غرب عربستان مستقر هستند و حجم آن‌ها بالاست وارد ایران شوند.

سعید معین در گفت‌وگو با میزان، در خصوص آخرین روند ورود ملخ‌های صحرایی به کشور، گفت: از ۵ فروردین ۱۴۰۰ باتوجه به ورود ملخ‌های صحرایی حدود ۶ هزار و ۳۰۰ هکتار مبارزه با ملخ‌ها صورت گرفت که از این رقم بالغ بر ۴۵۰ هکتار در ایلام، هزار و ۶۰۰ هکتار در استان بوشهر در شهرستان‌های دیلم و گناوه و مابقی مبارزه در استان خوزستان در شهرستان‌های هندیجان، بهبهان، رامهرمز، رامشیر، اهواز و دزفول مبارزه صورت گرفته است.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی سازمان حفظ نباتات گفت: از چند روز گذشته گزارش‌هایی مبنی بر رؤیت پوره‌های ملخ صحرایی به ما داده شده است که بررسی‌های لازم در حال انجام است و مبارزه با پوره‌ها در روز‌های آتی آغاز شده است.

وی بیان کرد: از اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت ۱۴۰۰ انتظار می‌رود که بخشی از ملخ‌های صحرایی که در حال حاضر در شمال و شمال غرب عربستان مستقر هستند و حجم آن‌ها بالاست وارد ایران شوند.

معین تأکید کرد: باتوجه به اینکه محل استقرار ملخ‌های صحرایی در عربستان نزدیک به مرز عراق، کویت و قسمت‌های شمالی خلیج فارس است، استان‌های خوزستان، فارس، کهکیلویه و بویراحمر و قسمت‌هایی از ایلام و بوشهر را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی سازمان حفظ نباتات گفت: اگر شدت حمله ملخ‌های صحرایی بالا باشد و بخش قابل توجهی از دسته‌های ملخ‌های صحرایی به کشور وارد شود امکان دارد که استان‌های اصفهان و قسمت‌های غربی استان لرستان نیز درگیر ملخ‌های صحرایی شوند.

وی افزود: مبارزه با ملخ‌های صحرایی به محض ورود انجام مي شود اما ممکن است ۱۰ درصد ملخ‌های موفق به تخم ریزی شوند.

معين گفت: هر ملخ حدود ۳۰۰ تخم می‌گذارد که بخشی از آن تبدیل به پوره می‌شود و به سمت هند و پاکستان حرکت می‌کند و احتمالاً در هرمزگان و جنوب سیستان و بلوچستان چند روزی لندینگ خواهند داشت.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی سازمان حفظ نباتات در مورد تأثیر کاهش بارش‌ها بر روند حمله ملخ‌ها به کشور گفت: در کشور ما بارندگی نسبت به مدت مشابه سال گذشته روند کاهشی داشته است، اما در نقطه مقابل در کشور عربستان بارش‌های بی سابقه‌ای رخ داده است که این شرایط را برای ورود ملخ‌ها پرورش یافته به مناطق بهاره ایران فراهم می‌کند.

انتهاي پيام/


برچسب ها: اخبار اقتصادي

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *