صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«زنی درون پنجره» ۲۴ اردیبهشت اکران می‌شود

۲۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰:۰۱
کد خبر: ۷۱۵۸۱۰
فیلم سینمایی «زنی پشت پنجره» با بازی «ایمی آدامز» و کارگردانی «جو رایت» اکران بین المللی خود در سینما‌های جهان را از تاریخ ۲۴ اردیبهشت ماه آغاز خواهد کرد.

، فیلم سینمایی «زنی پشت پنجره» با بازی «ایمی آدامز» و کارگردانی «جو رایت» اکران بین المللی خود در سینما‌های جهان را از تاریخ ۲۴ اردیبهشت ماه آغاز خواهد کرد.

فیلم ابتدا قرار بود در تاریخ ۴ اکتبر ۲۰۱۹ منتشر شود، اما به دنبال بازخورد منفی به واسطه بیماری کرونا در پیش‌نمایش آزمایشی و پس از آن دنیاگیری ۲۰–۲۰۱۹ کروناویروس، اکران فیلم برای مدت نامشخصی به تعویق افتاد.

جو رایت از کارگردان مشهور سینمای انگلستان است، او بیشتر به خاطر فیلم‌هایی همچون غرور و تعصب (۲۰۰۵)، تاوان (۲۰۰۷)، هانا (۲۰۱۱)، آناکارنینا (۲۰۱۲)، پن (۲۰۱۵) و تاریک‌ترین لحظات (۲۰۱۷) شناخته شده‌است.

این فیلم داستان زنی را روایت می‌کند که از فضای باز می ترسد؛ او که همیشه در خانه است و بیرون می آید با دوربین همسایگانش را دید می زند تا اینکه با یکی از آن ها دوست می شود؛ در این بین او درحال دید زدن است که شاهد قتل دوستش میشود؛ او به پلیس گزارش میدهد ولی همسایگان او را دیوانه خطاب میکنند و...

ایمی آدامز در نقش دکتر آنا فاکس، جولیان مور در نقش جین راسل، وایت راسل در نقش دیوید، گری اولدمن در نقش الیستر راسل و آنتونی مکی در نقش اد فاکس در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند.

فیلمنامه این اثر بر پایه رمانی با همین نام نوشته ای. جی. فین نوشته شده است، زنی پشت پنجره یک رمان مهیج تعلیق انگیز است که در سال ۲۰۱۸ منتشر شد و در لیست پرفروش‌ترین کتاب‌های سال قرار گرفت. نگارش فیلمنامه زنی پشت پنجره را تریسی لتس انجام داده است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: یک زن آگورافوبی که به تنهایی در نیویورک زندگی می‌کند، شروع به جاسوسی از همسایگان جدید خود می‌کند، فقط برای این که شاهد خشونت آزاردهنده‌ای باشد. گفتنی است که بیماران موقعیت‌های آگورافوبی تقریباً همیشه ترس یا اضطراب را تحریک می‌کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *