صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سپهبد صیادشیرازی؛ نماد وحدت سپاه و ارتش/ روایتی از درخواست شمخانی از شهید صیاد در عملیات مرصاد

۲۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۱:۱۹
کد خبر: ۷۱۵۴۵۸
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
همرزم شهید سپهبد علی صیاد شیرازی می‌گوید با آمدن علی صیاد شیرازی به عنوان فرمانده نزاجا پادگان‌ها و امکاناتی که جزء اختیارش در نزاجا بود را در اختیار سپاه قرار داد و با این ارگان همکاری می‌کرد، هیچ روایتی، موردی در تاریخ نظامی کشور و به ویژه هشت سال دفاع مقدس و مدت فرماندهی ایشان در نیروی زمینی از عدم همکاری علی صیاد شیرازی با سپاه سراغ نداریم.
- حسن رضائیان - شهید سپهبد علی صیاد شیرازی به عنوان یکی از ستون‌های حوزه دفاعی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران خدمات شایسته‌ای برای ائتلای نظام جمهوری اسلامی ایران ارائه کرد و به عنوان نماد وحدت ارتش و سپاه و پیاده‌سازی الگوی ید واحده و تأثیرات آن را در پیروزی حق علیه باطل در دوران دفاع مقدس شاهد بودیم.

امروز شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ سالگرد شهادت امیر سپهبد علی صیاد شیرازی است. امیری که مطالعه شرح رشادت‌ها و ویژگی‌هایش می‌تواند مصداق بارز یک «فرمانده الگو» برای نظامیان و یک «انسان سخت‌کوش و متعهد» برای سایر هم‌وطنان‌مان باشد.
 
امیر «نجاتعلی صادقی‌گویا» متولد سال ۱۳۲۷ در شهر همدان است در ۱۹ سالگی وارد دانشکده افسری ارتش شد و پس از فارغ‌التحصیلی به رسته توپ‌خانه رفت، وی به مدت ۷ سال تا هنگام پیروزی انقلاب اسلامی ایران، دوره‌های مقدماتی و عالی رسته توپخانه را گذراند. با شروع جنگ تحمیلی در سال ۱۳۵۹، عازم جبهه‌های حق علیه باطل در جنوب کشور شد و در چندین عملیات مهم و سرنوشت‌ساز جنگ شرکت کرد.
 
«معاون و فرمانده آتشبار»، «رئیس رکن ۱ و ۴ گردان توپخانه»، «فرمانده مرکز آموزش درجه‌داری»، «فرمانده لشکر عملیاتی ۸۴ خرم آباد»، «مدیر پرسنلی نزاجا»، «فرمانده دانشگاه افسری امام علی (ع)» و همچنین «معاون پژوهش و تحقیقات نزاجا» از جمله سرفصل‌های کارنامه درخشان وی دردوران خدمت در ارتش جمهوری اسلامی ایران است.
 
امیر صادقی‌کیا در حوزه نوسیندگی و روایت‌گری دوران دفاع مقدس تألیفانی با عناوین «چگونه می‌جنگیدیم»، «دفاع از آبادان»، «در کمین‌گاه دشمن»، «برای سرباز تا ارتشبد»، «گردنه خان تا قله آربابا؛ شرح آزادسازی محور سقز بانه» و همچنین «عملیات شیندارا؛ اولین عملیات رزمی شهید صیاد شیرازی به همراه شهید چمران در مهر ۵۸» در کارنه دارد.
 
به بهانه سالروز شهادت سپهبد شهید علی صیاد شیرازی با امیر سرتیپ نجاتعلی صادقی گویا یکی از همرزمان شهید صیاد شیرازی برای تجسم خاطرات آن دوران با این شهید بزرگوار گفت‌وگو کردیم.

میزان: آشنایی شما با شهید صیاد شیرازی به چه زمانی برمی گردد؟ چه خاطراتی از همرزمی با این شهید بزرگوار دارید؟
صادقی گویا: اولین بار مهر ماه ۵۷ با شهید سپهبد علی صیاد شیرازی آشنا شدم، علت آن هم این بود که بنده آن موقع مشغول گذراندن دوره عالی توپخانه در مرکز توپخانه اصفهان بودم و یکی از اساتیدی که به عنوان استاد نقشه‌خوانی و نقشه‌برداری در این مرکز تدریس می‌کرد، شهید صیاد شیرازی عزیز بود. دیدیم یک جناب سروان خوش‌تیپ و خوش لباسی مرتب و منظم سر کلاس حضور پیدا کرد، معمولاً شاگرد‌ها با دیدن استاد برای اولین بار، فوراً آن را با دقت ارزیابی می‌کنند و به آن نمره می‌دهند. شهید صیاد شیرازی قبل از شروع درس بروی تخته سیاه بسم الله الرحمان الرحیم را بروی تخته سیاه نوشتند، آن موقع این کار معمول نبود، ایشان تنها استادی بودند که چنین کاری انجام می‌دادند و بدون فوت وقت درس را شروع کرد، از رفتار ایشان فهمیدیم که انسانی مُتدین است.
 
باتوجه به حال و هوای انقلاب در آن روز‌ها و همه فکر‌ها و گفته‌ها پیرامون انقلاب بود که چه خواهد شد، هر کس با موضع‌گیری‌های خود مبانی‌اش را نشان می‌داد و برخی‌ها هم مواضع دو پهلو داشتند، ما بیشتر سعی می‌کردیم بین آن‌هایی که محرم هستند، موضع خودمان را در رابطه با طرفداری از انقلاب اسلامی نشان دهیم و به آن‌هایی هم که اعتماد نداشتیم حالت مُبهمی ارائه می‌دادیم، بیشتر سعی داشتیم اخبار منفی به این افراد بدهیم و روحیه طرف را خراب کنیم.
 
ایشان بر اساس رتبه نظامی سه سال از ما ارشد‌تر بودند، علی صیاد شیرازی انسانی خالص، مُتدین و وظیفه مدار بود، ایشان وظیفه‌اش را بلد بود و به خوبی انجام می‌داد وجزء بهترین اساتید مرکز توپ‌خانه بود.
 
 
 
هم‌نشینی با شهید صیاد شیرازی به ما انرژی مثبت می‌داد
میزان: هم‌نشینی با شهید صیاد شیرازی برای شما چه آثاری به همراه داشت؟از چه ویژگی‌های اخلاقی ویژه برخوردار بودند؟ آیا شخصیت ایشان یک الگوی فرا ملی هم است؟

صادقی‌گویا: هم‌نشینی و مجالست با برخی انسان‌ها علاوه بر تأثیرات مثبت روحی، باعث رشد و پیشرفت معنوی انسان می‌شود، شهید صیاد شیرازی جزء این دست انسان‌ها بودند، احساس می‌کردیم از روزی که با ایشان آشنا شدیم، عشق، نوع نگاه و تلاش ما بیشتر شد و این هم‌نشینی اثرات مثبت زیادی برای ما داشت و به قول امروزی‌ها ایشان انرژی مثبت معنوی به ما منتقل کرد و بهره‌های زیادی در زندگی شخصی خودمان با الگوبرداری از شخصیت شهید صیاد شیرازی بردیم.
 
صرفاً نظر ما نسبت به شخصیت سپهبد شهید علی صیاد شیرازی مُثبت نبود، همه از دوستان و آشنایان گرفته تا همکاران تا زیردستی‌ها و مقامات مختلف کشور، همه از ایشان به نیکی یاد می‌کنند، وقتی مخلوق خدا این همه از یک بنده راضی باشند، خدا هم از آن راضی است.
 
 شهید صیاد شیرازی سعی داشت تمام اخلاق، رفتار و گفتارش خدا پسند باشد، جایی که احساس می‌کرد ممکن است رضای خدا در آن نباشد به شدت از آن پرهیز می‌کرد، با مرور زندگی ایشان از کودکی تا شهادت، در تمام احوالات زندگی با مدیریی خوب برای رسیدن به نمره ۲۰ تلاش کرد، بعد از شهادت ایشان کتب زیادی در این رابطه نوشته شد.
 
خداوند متعال استعداد مدیریت را به همه انسان‌ها حتی از دوران کودکی داده است، به نقل از همرزمان ایشان و خاطرات افراد در کتب مختلف در بیان شخصیت آن شهید بزرگوار، شهید علی صیاد شیرازی با طی مسیر مدیریت خود، سعی بر نزدیک شدن به بهترین‌ها و رشد خود داشت.
 
شهید سپهبد علی صیاد شیرازی متولد سال ۱۳۲۳ و تاریخ شهادت ایشان ۱۳۷۸، یعنی ۵۴ سال زندگی پر ثمری در سطح ملی و حتی فراتر از کشور داشت، آوازه ایشان با الگو شدن برای بسیاری از مردم دنیا در جهان پیچیده است.
 
 

 البته با وجود الگو‌های زیاد در تاریخ اعتقادی، دینی و ملی، جدا از جایگاه ویژه معصومین (ع) به عنوان الگوی تمام بشریت، شخصیت‌هایی به شکل نادر در برشی از تاریخ در دهه‌های گذشته و عصر امروز و دنیای کنونی به عنوان الگو‌های خوب رفتاری و اخلاقی به شکل الگویی کامل داریم.

 شخصیت شهید صیاد شیرازی کم نظیر است و در این رابطه باید گفت، ایشان به عنوان یکی از افسران ارتش قبل از انقلاب اسلامی در آن روزگار چگونه خود را مدیریت کرد. حتی در آن دوران به نقل از افراد مطلع در کتب مختلف فردی به نام سرلشکر یوسفی فرمانده وقت علی صیاد شیرازی در بیان شخصیت ایشان می‌گوید چهره این مرد را در نظر داشته باشید، اگر براساس ضوابط پیش برود، ایشان یک روزی فرمانده نیروی زمینی ارتش ایران خواهد شد.

شهید صیاد شیرازی با تلاش خود و پیشرفت به صورت خودجوش در فراگیری زبان انگلیسی با قبولی در امتحانات، برای دوره خاص به خارج کشور اعزام شد.
 
شهید صیاد شیرازی در امریکا دنبال حفظ دیانت و ملیت خود بود
میزان: شهید صیاد شیرازی تحصیل در خارج کشور را در کارنامه نظامی خود دارند، ایشان در این فضا جگونه خود را برای تبدیل به  یکی از مهمترین فرماندهان ارتش ایران مدیریت کردند؟
صادقی‌گویا: ایشان یک دوره سه، چهار ماهه در سال ۱۳۵۳ را در آمریکا گذراند، هر کسی در چنین دور‌هایی دنبال تفریح، سیاحت و کسب نمره قابل قبولی است تا به کشورش بازگردد، ولی شهید صیاد شیرازی در آن شرایط تحصیل در خارج کشور برخلاف این نوع نگاه‌ها، در حفظ دیانت و ملیت خودش تلاش کرد، ایشان در بین همه افسران کشور‌های مختلف، رتبه اول را کسب کرد و به میهن بازگشت و الان کمتر به این مهم توجه می‌شود.
 
شهید صیاد شیرازی با شرکت در دوره هواسنجی بالستیک در مدرسه توپ‌خانه آمریکا در ایالت اُکلاهما، هم دور‌ه‌ای به نام هیبت‌الله اسدی داشت، وی در بیان خاطر‌های از شهید صیاد شیرازی نقل می‌کند که ما در صف نهار خوری بودیم، یک سروان آمریکایی جلوی بنده با دقت بر رفتار علی صیاد شیرازی به زبان انگلیسی می‌گفت، این سروان (شهید صیاد شیرازی) در همه کار‌ها تاپ است و آینده خوبی در این فرد با داشتن شخصیتی مرتب، منظم و پر تلاش می‌بینم. هیبت‌الله اسدی بعدها، کتابی با عنوان «هرچند دیر» در بیان و نگارش خاطراتی از سپهبد شهید علی صیاد شیرازی به ویژه در آن روزهابه چاپ رساند.

رتبه اول کشوری شهید صیاد شیرازی در دوره تکاوری ارتش
شهید صیاد شیرازی در دوران دانشجویی در دوره تکاوری در بین دانشجویان هم تراز و هم دوره خود در دانشکده افسری در سطح کشور که همه آن‌ها انسان‌های برگزیده و شایسته بودند، رتبه اول را کسب کرد و در دوره چتر بازی موفق به اخذ رتبه دوم شد.  شهید صیاد شیرازی از روز اول خودش را ساخته بود، ما قبل از انقلاب هم یک صیاد شیرازی نفر اول داشتیم و بعد از پیروزی انقلاب هم ایشان افسر مرکز توپ‌خانه اصفهان بود که برای حفظ پادگان‌های آنجا خدمات زیادی ارائه داد.

میزان: مقداری هم درباره قدرت مدیریت شهید صیادشیرازی بفرمایید
 صادقی‌گویا: اصفهان نیروی هوایی، هوانیروز و مرکز توپ‌خانه در کنار دو گروه داشت، پادگان‌های متعدد و گران قیمتی هم دارد، شهید صیاد شیرازی قبل از پیروزی انقلاب در آن شرایظ خاص با تلاش زیاد با جمع کردن افسران مُتدین و انقلابی و مدیریت آنها در زمان سقوط رژیم و خالی شدن پادگان‌ها و ورود افراد با شور انقلابی به پادگان‌ها در تهران و برداشتن سلاح‌ها از این پادگان‌ها به شکل غنیمتی، شهید صیاد شیرازی با مدیریت خوب خود نگذاشت حتی یک فشنگ از کل مجموعه‌های نظامی ارتشی تحت مدیریت خود در اصفهان خارج شود.
 
ورود به حادثه شهادت ۵۲ پاسدار در سردشت
میزان: شهید صیاد شیرازی نسبت به حادثه شهادت ۵۲ پاسدار در سردشت چه واکنشی داشت و چه نقشی را ایفا کرد؟
صادقی‌گویا: شهید صیاد شیرازی در سال ۵۸ بخاطر بررسی موضوع شهادت ۵۲ نفر از پاسداران به همراه دکتر شهید مصطفی چمران و دیگران با وارد به منطقه سردشت داوطلبانه فعالیت کرد، با نگاه از لحاظ قاعده شغلی، لزومی نداشت یک افسر توپخانه این اقدام را انجام دهد، در صورتی که کسی این مأموریت را به ایشان نداده بود و انتظاری از ایشان نداشت.

 کتاب «عملیات شیندرا» بازگو کننده دغدغه، اخلاص و روحیه فداکاری شهید سپهبد علی صیاد شیرازی به ویژه در بحث انجام اقدامات مؤثر ایشان به شکل داوطلبانه در سر دشت است.
 
میزان: شهید صیاد شیرازی در کردستان چه نقش تعیین‌کننده‌ای را ایفا کردند؟
 صادقی‌گویا: شهید صیاد شیرازی برای کمک به مردم کردستان و برخورد با خطر تجاوز منافقین، در تماس با مقامات که بنده هم در جریان برخی از آن‌ها بودم به ویژه ملاقات با شهید سرلشکر فلاحی فرمانده وقت نیروی زمینی ارتش در معرض خطر بودن کشور از ناحیه همسایه غربی (عراق) و هم از ناحیه منافقین و ضد انقلاب در کردستان با هدف در اختیار گرفتن قسمت کرد نشین این منطقه و عدم امکان ورود و خروج به بعضی شهر‌ها را به ایشان منتقل کرد و بر لزوم کمک به مردم این منطقه تأکید داشت.
 

میزان: فرماندهی شهید صیاد شیرازی در نیروی زمینی ارتش از چه ویژگی‌هایی برخوردار بود؟
صادقی‌گویا: بعد از سانحه هوایی و شهادت سرلشکر فلاحی و دیگر عزیزان ما بعد از عملیات ثامن‌الائمه (ع)، با پیشنهاد شورای عالی دفاع وقت شهید صیاد شیرازی با اثبات لیاقت خود در احراز جایگاه فرماندهی نیروی زمینی ارتش به عنوان فرمانده این نیرو منصوب شد.

ما نظامی‌ها اهل گزافه گویی و بیان چیزی دور از واقعیت نیستیم، روزگاری حتی خدمت شبانه به ویژه در دوران تحصیل با هم داشتیم و صفات اخلاقی و نوع رفتار خدمتی ما برای یکدیگر آشناست، رفتار شهید صیاد شیرازی به گونه‌ای بود که همه ایشان را قبول داشتند.

روزی که شهید صیاد شیرازی فرمانده نیروی زمینی ارتش شدند، هم دوره‌های ایشان گفتند که خوب کسی برای این سمت انتخاب شد، در حالی که از لحاظ قاعده نظامی ایشان برابر سنوات خدمتی و هم دوره‌هایش درجه سرگردی بر دوش داشت.

شهید صیاد شیرازی در زمان احراز سمت فرماندهی نزاجا، یک سرگرد ۱۷ سال خدمت بود، در صورتی که ما در نیروی زمینی آن وقت درجه‌داران زیادی بین ۱۷ تا ۳۰ سال خدمت داشتیم، همه این افراد از نظر سنوات خدمتی از شهید صیاد شیرازی ارشدتر بودند، ولی بخاطر اینکه ما در جنگ بودیم و وقتی یک نفر افتاده وسط و این مسؤلیت را قبول کرده است همه باید دستش را بگیریم و کمک کنیم، ایشان را به عنوان فرمانده خود قبول کردند، نمره ارزشی را باید به این افراد داد.
 

کمک خالصانه و صمیمانه شهید صیاد شیرازی به سپاه
میزان: شهید صیاد شیرازی را نماد وحدت میان ارتش و سپاه معرفی می‌کنند، ایشان چه نقشی در ایجاد این وحدت با شعار لزوم ایجاد «ید واحده» داشت؟

صادقی گویا: افسران قدیمی ارتش با برادران پاسدار خود که هم سن و سال پسرانشان بودند به عنوان همتای خدمتی در کنار آن‌ها در عملیات‌ها شرکت می‌کردند و همکاری لازم صورت می‌گرفت، این موارد نکات مثبتی است که کمتر به آن توجه و گفته شده است.

شهید صیاد شیرازی خالصانه و صمیمانه به سپاه در آن زمان کمک کرد، آقای محسن رضایی در سال ۶۰ با انتصاب به عنوان فرماندهی سپاه در خاطراتی می‌گوید، آن روز که من سپاه را تحویل گرفتم جمعیت آن بین ۱۰ تا ۱۵ هزار نفر بود.

 بسیج آن روزها اصلاً جزء سپاه نبود و دی ماه ۵۹ با تصویب مجلس جزئی از بدنه سپاه شد، مُسلماً اگر آن موقع مجلس اعلام می‌کرد که بسیج جزء ارتش باشد، ساختار ارتش و سپاه تعریف‌های دیگری پیدا می‌کرد، سپاه با بسیج به سپاه بزرگ تبدیل شد و با بسیج رشد کرد، بیش از ۹۵ درصد رزمنده‌های گردان‌های سپاه بسیجی بودند.

«یدواحده»، تعبیر شهید صیاد شیرازی از وحدت سپاه و ارتش
با آمدن علی صیاد شیرازی به عنوان فرمانده نزاجا پادگان‌ها و امکاناتی که جزء اختیارش در نزاجا بود را در اختیار سپاه قرار داد و با این ارگان همکاری می‌کرد، هیچ روایتی، موردی در تاریخ نظامی کشور و به ویژه هشت سال دفاع مقدس و مدت فرماندهی ایشان در نیروی زمینی از عدم همکاری علی صیاد شیرازی با سپاه سراغ نداریم.

خیلی جالب است، حتی آن دست از کسانی هم که مخالف ایشان بودند و حتی گاهی هم پیش مقامات به اصطلاح برایش می‌زدند و منفی می‌گفتند، هیچ وقت نگفتند که صیاد شیرازی با ما همکاری نکرد.

 شهید صیاد شیرازی در ملاقات‌های‌شان با امام خمینی (ره)، خالصانه و مخلصانه خواسته‌های خود را به امام راحل بازگو کرده است و چقدر دلش می‌خواست، ارتش و سپاه دست به دست هم، همه با هم با بیان کلید واژه «ید واحده» کار دفاع در جنگ تحمیلی را پیش ببرند.

شهید سپهبد صیاد شیرازی توانست واقعآً با همکاری‌هایی که با سپاه به ویژه در سال هال ۶۰ - ۶۱ انجام داد، با انجام عملیات‌های طریق‌القدس در آذر سال ۶۰ با آزاد سازی بُستان، عملیات فتح‌المبین در پایان اسفند و فروردین ۶۱ از بهترین و مهمترین عملیات‌ها در دفاع مقدس با آزادسازی ًغرب کرخه تا خود مرز به عنوان مهمترین فتحُ الفتوحات و بعد از آن عملیات بیتالمقدس با آزادسازی خرمشهر، اصل ید واحده را محقق کند.

شهید صیاد شیرازی در دوران حضور در مسند فرماندهی با مدیریت خوب خود به رزمندگان کشور در سپاه و ارتش عزت داد، ایشان تمام زندگی خود را وقف خدمت کرد، یک کلمه راه شهدای ما کلمه «وظیفه» بود، شهدای ما وظیه خود را می‌شناختند و به خوبی به آن عمل کردند، ایشان در انجام وظیفه خود با زدن از خواب، زندگی و خانواده خود با وجود داشتن چهار فرزند کوتاهی نکرد.
 

 شهید صیاد شیرازی ضمن پرورش روح خود برای پرورش جسم خوداهل ورزش بود، همیشه دیروقت می‌خوابید و صبح هم قبل از نماز بیدار بود، زمانی که خواب به بدن ایشان غالب می‌شد در مسیر رفت و آمد با خودرو به اصطلاح از نقطه (الف) به (ب)، یک خواب کوتاهی داشت، خودش را به این شکل مدیریت می‌کرد و کار‌های مافوق وظیفه‌اش انجام میداد.
 
 
میزان: شهید صیاد شیرازی چه نقشی در موفقیت عملیات مرصاد و شکست گروهک منافقین و ضد انقلاب داشتند؟
صادقی گویا: عملیات «مرصاد» در پنجم مرداد سال ۶۷ انجام شد، ایشان خودشان توضیح دادند که آقای شمخانی معاون عملیات اطلاعات ستاد کل وقت از من درخواست کرد که ما الان نیاز به حضور در این منطقه داریم و باید بالگرد‌ها را در این راستا بکار بگیریم، بعد از این دیدار شهید صیاد شیرازی به کرمانشاه رفت.

 نفوذ معنوی شهید صیاد شیرازی باعث شده بود که چه در ارتش، هوانیروز و سپاه حضور پیدا می‌کرد، همه با گوش کردن حرف ایشان از جان و دل کمک و همکاری داشتند، بنده در بازرسی‌های ستاد کل شاهد این موارد بودم.

 شهید صیاد شیرازی به عنوان نماینده امام راحل در شورای عالی دفاع با بالگرد با ورود به منطقه مذکور جهت شناسایی و دستور ورود بالگرد‌های کبری در جریان عملیات مرصاد بالای سر دوشکا و تیربار‌های منافقین قرار گرفت و همزمان از طریق ارتباط با نیرو‌های خودی در زمین و محل نبرد با منافقین، نقش سرنوشت‌سازی در این عملیات ایفا کرد که نشان از وظیه‌مداری شهید صیاد شیرازی داشت.

منافقین در جریان عملیات مرصاد با وجود حملات هوایی جنگنده‌های نیروی هوایی به شدت آسیب دیدند و هر کس هر کاری از دستش بر می‌آمد را بر سر منافقین وارد کرد، با توجه به اینکه یگان‌های ما بخاطر حمله دشمن در ۳۱ تیر ماه از هم پاشیده بود، بالاخره یگان‌های باقیمانده آنقدر بودند که بتوانند منافقین متجاوز را از بین ببرند، سرکرده منافقین در آن زمان اظهاراتی در خیالات خود داشت و متن توهم زده خود را بیان کرد و حرف‌هایی احمقانه زده بود.

میزان: ریشه ترور شهید سپهبد صیاد شیرازی را در کجا می‌بینید؟
صادقی گویا: منافقین در جریان عملیات مرصاد کین‌های شدید نسبت به شهید صیاد شیرازی داشتند و بالاخره بعد از ۱۱ سال ایشان را ترور کردند، منافقین در برنامه تلویزیونی متعلق به خودشان موفقیت در ترور شهید صیاد شیرازی را جشن گرفته بودند.

 همه دنیا و سفارتخانه‌ها در پی شهادت ایشان دفتری گشودند و به شکلی تسلیت خود را نسبت به این اتفاق ناگوار بیان و با ملت ایران همدردی کردند، زیرا شهید صیاد شیرازی مردی بود که شهرت جهانی داشت، دنیا به سربازان وطن احترام می‌گذارد و آرزوی صدام هم این بود که یک روزی شهید صیاد شیرازی به تعبیر ما به شهادت برسد.

میزان: شما به شهید صیاد شیرازی به عنوان الگوی وظیفه‌مداری اشاره داشتید، دلیل وجود موفقیت‌ها و مشکلات را در عرصه مدیریت کشور در بخش‌های مختلف را ریشه در نبود چه عواملی می‌بینید؟
صادقی گویا: امروز در هر جایی از کشور که کار‌ها خوب پیش می‌رود به حضور مدیرانی کاربلد و آشنا به علم حوزه مدیریتی خود و عمل خوب بر می‌گردد، از طرف دیگر هر جایی هم که مشکل داریم، شاهد حضور مدیرانی بی اطلاع از ساختار وظیفه و علم حوزه مدیریتی خود هستیم.

تاریخ و همه انسان‌ها در روزگار زندگی شهید صیاد شیرازی قضاوت کردند که ایشان وظیفه‌اش را به خوبی انجام داد، پیام مقام رهبری بعد از شهادت شهید صیاد شیرازی با استفاده از واژه‌های خاص و کلیدی در توصیف شخصیت ایشان و یا جملات امام راحل در زمان انتصاب شهید صیاد شیرازی به عنوان نماینده خود در شورای عالی دفاع، بار ارزشی دارد و نمره ۲۰ به شهید بزرگوار صیاد شیرازی دادند.

سر تعظیم برابر شهدای مدافع حرم فرود می‌آوریم
 زمین هیچ وقت از حجت خدا خالی نمی‌ماند، حجت خدا امروز امام زمان (عج) است، همه جا حجت و دلیل است، همین الان در روزگار فعلی انسان‌هایی مانند دانشمندان با کار شبانه روزی در جهت ارتقای سطح علمی کشور و جوانان مدافع حرم به عنوان مدافعین امنیت ایران در خارج از مرز‌های کشور و دفاع از حریم معصومین (ع) هستند که برابر این انسان‌ها سر تعظیم فرود می‌آوریم.

خداوند ان‌شاءالله روح شهید صیاد شیرازی را با اولیایش محشور کند و همه ما بتوانیم از رفتار‌ها و اخلاق‌های این مرد و مردان بزرگ دیگری که در چند دهه گذشته داشتیم، استفاده کنیم و در پیشگاه الهی رو سفید باشیم.
 

 

برچسب ها: ارتش صیاد شیرازی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *