صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آخرین اخبار سینما در روزی که گذشت

۲۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۵:۰۱
کد خبر: ۷۱۵۳۵۶
سینمای ایران طی ماه‌های گذشته با اخبار و حواشی فراوانی روبرو بوده است، چرخه اکران با توقف طولانی مدت روبرو شده و از سویی تولیدات سینمایی نیز اختلالات فراوانی را تجربه کرده اند. حال پس از کاهش ابتلا به کرونا سینماها بار دیگر شاهد بازگشایی شد.

- سینمای ایران طی ماه‌های گذشته با اخبار و حواشی فراوانی روبرو بوده است، چرخه اکران با توقف طولانی مدت روبرو شده و از سویی تولیدات سینمایی نیز اختلالات فراوانی را تجربه کرده اند. حال پس از کاهش ابتلا به کرونا سینماها بار دیگر شاهد بازگشایی شد.

بازگشایی سینماها در سال جدید هرچند از لحاظ فروش و گیشه با نتیجه خوبی روبرو نبوده اما باز هم چراغ روشنی برای هنرمندان این عرصه است.

انتشار فراخوان جشنواره فیلمنامه نویسی و داستان نویسی «فانوس»

نخستین دوره جشنواره «فانوس» توسط «موسسه فانوس هنر پارس» به عنوان جشنواره‌ای در ۲ بخش اصلی فیلمنامه کوتاه و داستان نویسی کوتاه برگزار خواهد شد.

در راستای سیاست گذاری کمپانی فانوس، یعنی حمایت از دانشجویان و جوانان هنرمند، این جشنواره نیز تلاش خواهد کرد تا بستری برای حضوردانشجویان و علاقه مندان به  داستان نویسی و فیلمنامه نویسی برای فیلم کوتاه فراهم کند تا بتوانند به صورت مستقل و فارغ از اجبار برای ساخت فیلم خلاقیت و نوآوری خود را محک زده و به صورت حرفه ای پا به عرصه فیلم نامه نویسی و داستان نویسی بگذارند.

برگزار کنندگان نخستین جشنواره فیلمنامه نویسی فیلم کوتاه و داستان نویسی کوتاه «فانوس» نسیم ادبی و ندا شاهرخی و دبیر اجرایی این جشنواره سوگل ایزدی فرد هستند.

قوانین حضور در جشنواره

تمام فیلمنامه های کوتاه داستانی، مستند، انیمیشن امکان شرکت در این جشنواره را خواهند داشت.

تمامی آثار باید به زبان فارسی باشند.

حداکثر تعداد صفحات فیلمنامه ۳۰ صفحه و برای داستان های کوتاه حداکثر ۵ صفحه باشد.

جشنواره در ۲ مرحله برگزار خواهد شد. در مرحله اول هیات انتخاب از بین آثار ارسالی تعدادی آثار در هر بخش به صورت جداگانه انتخاب کرده و در مرحله دوم برای داوری نهایی به دست داوران میرسانند.

فیلم‌نامه ها و داستان های کوتاه که در این دوره جشنواره ثبت‌نام شده و نسخه‌ای از آن توسط هیات انتخاب بازبینی شده است، امکان شرکت در دوره‌های آینده را نخواهد داشت.

ثبت نام در جشنواره رایگان است.

هیچ گونه محدودیت سنی برای شرکت کنندگان وجود ندارد.

هر فرد می تواند چند اثر به این جشنواره ارسال کند ولی در نهایت تنها یک اثر از یک نویسنده برای داوری وارد جشنواره می شود.

افراد متقاضی باید یک نسخه فایل پی دی اف فیلمنامه و داستان کوتاه خود را با فونت B nazanin و سایز ۱۴ به تلگرام شماره ۰۹۲۲۸۹۸۷۲۲۱ ارسال کنند و  با دریافت کد شرکت در جشنواره نسبت به ثبت نام خود اطمینان حاصل کنند.

زمان بندی جشنواره

انتشار فراخوان ۱۸ فروردین ۱۴۰۰

آخرین مهلت ثبت نام ۱۵ خرداد ۱۴۰۰

اعلام اسامی آثار راه یافته  دور اول ۱۵ تیر ۱۴۰۰

اعلام اسامی برندگان مرداد  ۱۴۰۰

اسامی هیأت انتخاب و داوران جشنواره متعاقبا اعلام خواهد شد.

آغاز فیلمبرداری «کوزوو» با نقش‌آفرینی فرهاد آئیش

فیلم سینمایی «کوزوو» به کارگردانی میثم هاشمی طبا و تهیه‌کنندگی حسن کلامی با بازی فرهاد آییش کلید زده شد.

«کوزوو» بر اساس فیلمنامه‌ای از میثم هاشمی‌طبا در ژانر کمدی ساخته می‌شود.

دیگر عوامل «کوزوو» عبارتند از مدیرتولید: بهزاد هاشمی، جانشین تهیه‌کننده: مهدیا عابدی، دستیار یک کارگردان و برنامه‌ریز: جواد گنجی، مدیر فیلمبرداری: بهرام بدخشانی، صدابردار: امید عاشوری، طراح صحنه و لباس: اصغر نژادایمانی، طراح گریم: محسن دارسنج، منشی صحنه: مارال فتحی، مدیر تدارکات: مهدی عباسی‌پور، عکاس: کوروش جوان، گرافیست و مدیر تبلیغات: محمدرضا بهشتی‌نژاد و مشاور رسانه‌ای: مریم قربانی‌نیا.

هادی زمردیان مجری طرح و سرمایه‌گذار این پروژه است.

بلژیک و کره جنوبی میزبان «جنایت بی‌دقت» شهرام مکری می‌شوند

جشنواره فیلم «موو» یکی از جشنواره‌های قدیمی اروپاست که از سال ۱۹۸۴ تا به امروز هر ساله در شهر بروژ بلژیک برپا می‌شود. «جنایت بی‌دقت» به کارگردانی شهرام مکری و تهیه‌کنندگی نگار اسکندرفر، در تازه‌ترین دوره این فستیوال که از ۳۱ فروردین امسال به مدت دو هفته برگزار خواهد شد، شرکت دارد.

همچنین بیست و دومین دوره جشنواره «جیون جو» در کره جنوبی از ۹ اردیبهشت در این شهر برپا می‌شود و به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت. در این جشنواره فیلم «جنایت بی‌دقت» در بخش سینمای جهان در کنار یازده فیلم از کشورهای فرانسه، برزیل، ایتالیا، ژاپن و آمریکا به نمایش درمی‌آید.

«جنایت بی‌دقت» اولین حضور بین‌المللی‌اش را با جشنواره ونیز و در هفتاد و هفتمین دوره آن آغاز کرد و پس از آن در جشنواره‌های متعددی در گوشه و کنار دنیا به نمایش درآمد. این حضورهای بین‌المللی در سال جدید هم ادامه خواهد داشت.

تا کنون قرارداد پخش فیلم در کشورهای آمریکا، فرانسه، ایتالیا، سوئیس و آلمان برای اکران در سینماها و پخش وی او دی منعقد شده است.

این فیلم محصول موسسه فرهنگی هنری «کارنامه» است و پخش بین‌المللی آن را کمپانی فرانسوی «دریم لب» به مدیریت نسرین میرشب برعهده دارد.

«آهو» و «سیاه‌باز» پروانه نمایش دریافت کردند

شورای صدور پروانه نمایش سازمان سینمایی با صدور پروانه نمایش فیلم‌های «آهو» به کارگردانی هوشنگ گلمکانی و «سیاه باز» به کارگردانی حمید همتی موافقت کرد.

شورای پروانه نمایش فیلم‌های سینمایی با صدور پروانه نمایش دو فیلم موافقت کرد.

شورای پروانه نمایش فیلم‌های سینمایی در جلسه اخیر با صدور پروانه نمایش برای فیلم‌های «آهو» به تهیه کنندگی جواد نوروزبیگی و کارگردانی هوشنگ گلمکانی و «سیاه باز» به تهیه کنندگی علی قائم مقامی و کارگردانی حمید همتی موافقت کرد.

فیلم کوتاه «شکستن» مقابل دوربین رفت

فیلم کوتاه «شکستن» پس از پیش تولیدی دو ماهه، با بازی نگین صدق‌گویا به تازگی مقابل دوربین رفته است.

فیلمبرداری فیلم کوتاه «شکستن» به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا بردبار به تازگی در هتل پارسیان آزادی آغاز شده است و گروه تا هفته آینده در این لوکیشن مشغول ضبط خواهند بود.

نگین صدق‌گویا و سام نوری، شهلا رحیمی، آزاده سعیدی، امیرعلی موسوی بازیگرانی هستند که در این فیلم به ایفای نقش می‌پردازند.

در خلاصه داستان «شکستن» آمده: «آنچه که در عشق به نمایش گذاشته شده یک خیانت است نه یک مهر…»

دیگر عوامل این پروژه عبارت هستند از: دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز: منصوره رضایی، دستیار دوم کارگردان: علی قائمی، منشی صحنه: سعیده سرلک، مدیر تصویربرداری: اسماعیل آقاجانی، تصویربردار: سامان عبداللهی، دستیاران تصویر: محسن افخمی، محمدرضا طاهری، عکاس: نگین بیاتیان، تصویربردار پشت صحنه: امین حمیدی، مدیر تولید: احسان فکری، دستیار تولید: شهرام تهذیبی‌حق، مدیر تدارکات: مژگان حیدری، دستیار اول تدارکات: کامل احمدزاده، طراح صحنه و لباس: علیرضا خرسندی، دستیار صحنه و لباس: علی حامدی، طراح گریم: هانی گل‌شاهی، مجری گریم: نسرین تازه‌نام، صدابردار: مهراد ابوالقاسمی، دستیار صدا: فراز فیاض‌زاده، تدوینگر: روزبه کلباسی، دستیار تدوین: فواد میرطالبی، آهنگساز: سینا نصرتی، طراح گرافیک و پوستر: بهزاد خورشیدی، مترجم متن فیلم: محمد گنجی، مجریان طرح: علیرضا یعقوب‌زاده، ندا مهدوی، جانشین تهیه‌کننده: ندا مهدوی، تهیه‌کننده: علیرضا یعقوب‌زاده، سرمایه‌گذاران: علیرضا یعقوب‌زاده، ندا مهدوی، محمدرضا بردبار.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *