صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

صوت کمتر شنیده شده از شهید «حاج قاسم سلیمانی» در عملیات والفجر ۱

۲۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۵:۰۱
کد خبر: ۷۱۵۲۹۰
سخنان شنیده نشده از شهید حاج قاسم سلیمانی در عملیات والفجر یک برای نخستین بار منتشر شد.

- فارس نوشت: در ساعات پایانی روز ۲۰ فروردین ماه عملیاتی با مشارکت سپاه و ارتش با رمز «یا الله» به فرماندهی سپهبد شهید علی صیاد شیرازی (فرمانده وقت نیروی زمینی ارتش) آغاز شد. در واقع این عملیات، سه ماه بعد از انجام عملیات ناکام و پر تلفات والفجر مقدماتی در منطقه شمال غربی فکه تا بلندی‌های حمرین انجام شد.

چرا غبطه می‌خوریم؟

آنچه که در ادامه می‌شنوید؛ سخنان منتشر نشده از شهید حاج قاسم سلیمانی در عملیات والفجر یک است که در روز ۲۶ فروردین ماه سال ۶۲ ایراد کردند، برای نخستین بار منتشر شد:

[video src="https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/01/3045116_807.mp4"]

صوت منتشر نشده حاج قاسم در عملیات والفجر ۱

در بخشی از این سخنرانی حاج قاسم می‌گوید: برادران! ما یک مأموریت داریم که خداوند به ما واگذار کرده است و کسی هم در آن دخالت ندارد، خدا به ما مأموریت داده است که در راهش بجنگیم. برای نجات مستضعفین بجنگیم و به ما توصیه کرده است که شجاعانه بجنگیم و خون بدهیم و کشته بشویم و توصیه کرده است که از کشته شدن نهراسید و وعده آخرت به ما داد.

او می‌افزاید: ما در راه این هدف و آن خطی که خداوند برای ما ترسیم کرده است می‌جنگیم، از هیچی هم پروا نداریم. ما از کشته شدن، از جانمان غبطه نمی‌خوریم، ما از بدبختی خودمان غبطه می‌خوریم، ما از اینکه خودمان در این دنیای بی‌ارزش زنده‌ایم غبطه می‌خوریم.

درباره عملیات والفجر یک

در عملیات والفجر یک که از ۲۰ فروردین‌ماه سال ۶۲ آغاز شد و شش روز به طول انجامید. ۸ لشکر از سپاه پاسداران و ۲ لشکر، ۳ تیپ و یک گردان از نیروی زمینی ارتش ایران و به عبارت دیگر ۳۰ گردان از ارتش و ۸۰ گردان از سپاه مشارکت داشتند.

در پایان این عملیات تعداد ۶۷۵۰ تن از نیرو‌های دشمن کشته، زخمی و اسیر شدند. ۹۸ دستگاه تانک و نفربر زرهی منهدم، ۵ فروند چرخبال ساقط و سه واحد ۵۵۰ نفری جیش الشعبی، سه گردان کماندویی و ۴ گردان مکانیزه آسیب دید. همچنین بخشی از بلندی‌های حمرین، چندین روستا در حاشیه رودخانه دویرج و پاسگاه مرزی پیچ انگیزه آزاد شد که در مجموع ۱۵۰ کیلومتر وسعت را دربر می‌گرفت.

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *