صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تغییر اشکال کسب و کار با شیوع بیماری کرونا

۱۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۰:۰۱
کد خبر: ۷۱۵۰۰۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
کارشناس حوزه اقتصاد گفت: با تغییر شکل کسب و کار ناشی از بیماری کرونا، همسان سازی فعالیت‌های داخلی با فعالیت‌های تجاری در جهان احساس می‌شود.
سیروس غفوریان فر در گفت‌وگو با میزان، با بیان اینکه شعار سال جاری مبنی بر تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها بسیار هوشمندانه توسط مقام معظم رهبری انتخاب شده است، اظهار کرد: این شعار به شکلی انتخاب شده که دقیقا ما بتوانیم از روزنه‌هایی که در کشور ایجاد شده استفاده کنیم.
 
وی افزود: شاید خیلی‌ها به این نگاه نکردند که در این دو سالی که گذشته در دنیا برای مقابله با این ویروس چه حرکت‌های جدیدی شکل گرفته و چه تجارت‌هایی اکنون رونق گرفته و کمپانی‌های بزرگ یا شرکت‌هایی که هنوز سرپا هستند و همچنان کار می‌کنند چطور توانستند خلا‌هایی که با آن دست و پنجه نرم می‌کردند را تبدیل به فرصت کنند.

غفوریان فرد تصریح کرد: بعداز پاندمی کووید ۱۹ که کل دنیا را تحت تاثیر قرارداد و در سال گذشته نیز بسیاری از اصناف در کشورمان دچار لطمات جدی‌ای به دلیل اثرات منفی تعطیلی‌ها در کشور شدند، خوب در ابتدای این کووید، ما در بدترین شرایط قرار گرفتیم، اما در ادامه راه، دیدیم راه کار‌های متفاوت و مسیر‌های جدیدی باز شده است، که چه بسا حتی بعد از برطرف شدن این ویروس هم شاید دیگر ما به شرایط قبلمان هم برنگردیم، و همین مسیرجدیدمان را در پیش بگیریم.
این فعال اقتصادی افزود: به کارگیری اپلیکیشن‌ها و پلتفر‌هایی که در حال حاضر از کیفیت بالایی نیز برخوردار هستند باعث شد بسیاری از برنامه‌های خودمان را به صورت آنلاین برگزار کنیم و موانع را پشت سر بگذاریم. شما اکنون مشاهده می‌کنید که اکثر نمایشگاه‌ها در دنیا به صورت پلتفرم و مجازی برگزار می‌شود، بزرگ‌ترین دانشگاه‌های آمریکایی و اروپایی کلاس‌های خود را آنلاین برگزار می‌کنند و دستاورد این تجربه تحمیلی، با مهار کردن ویروس کرونا و واکسینه شدن همگانی منجر به فاصله گرفتن از شرایط قبل و متمرکز شدن بر بستر آنلاین خواهد شد.

غفوریان فر عنوان کرد: خوب اینکه حالا ما بیاییم و با ایجاد یاس و نا امیدی فعالیت‌های اقتصادی را با مشکل مواجه کنیم، در واقع پاک کردن صورت مسئله است و راحت‌ترین کار ممکن است و به طور قطع ما را به سمت شکست هدایت می‌کند؛ اما شناسایی این موانع و استفاده از تجارب کسانی که در حوزه تجارت، صادرات و در حوزه‌های تعاملی با کشور‌های منطقه فعالیت داشته و از این موانع عبور کردند، حرکت‌های خیلی بزرگ‌تر و شرایط بسیار موفق تری را برای کشورمان رقم خواهد زد.

این فعال حوزه اقتصادی افزود: نگاه ما در حوزه کارآفرینی باید  ایجاد شغل‌های جدید و حوزه‌های کاری جدید در بستر همین پلتفرم‌هایی که عرض کردم منجر به رشد و توسعه کاری خواهد شد و با ایجاد یک اتاق فکر منجسم، فعالیت هایمان از گذشته گسترده‌تر کنیم و نیروی انسانی بیشتری را جذب کردیم.

غفوریان فر تصریح کرد: در این حوزه می توانیم از تجارب پیاده شده در کشور‌های موفق کمک بگیریم، کشور‌هایی که توانستند به خوبی سیستم سازمانی خود را مدیریت کنند، مثل کشور آلمان که در حال حاضر با کیفیت بالایی در بستر‌های آموزشی و کسب و کار، فعالیت می‌کنند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *